Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
mušnica napisal/-a:Jih jutri pokličem - Piazzo.
Lepo bi bilo, če bi imeli približno število 8)

Kako je bilo lani? Koliko nas je približno bilo naenkrat na analizi? Okrog 30? Glede na to, da gredo eni na 21 in pridejo prej, drugi na 42 in pridemo kasneje, ko nekateri od prvih že odidejo ...
Žiw, jaz sicer ne pridem nikamor, ker že imam druge plane s kolegi, vendar imam pa en predlog za drugo leto => glede na to, da je LM višek in nek zaključek tekaške sezone za večino tekačev, naj TF ( :arrow: moderatorji) organizira event 'Analiza po LM'. Magari se prijave poberejo že prej, temu primerno se rezervira en večji plac oz. gostilna, določi ura in to j' to. Mislim, da bodo vsi rade volje plačali poobedek in zapitek, samo, da se ne ukvarjajo kje, s kom in zakaj ter kdaj. Glavno je, da se folk vidi in kako reče. Itak so vsi v LJ ta cajt. Ideja je, kjer je volja, je tud pot. Kaj porečete ? LpM
Misho76 napisal/-a:Žiw, jaz sicer ne pridem nikamor, ker že imam druge plane s kolegi, vendar imam pa en predlog za drugo leto => glede na to, da je LM višek in nek zaključek tekaške sezone za večino tekačev, naj TF ( :arrow: moderatorji) organizira event 'Analiza po LM'. Magari se prijave poberejo že prej, temu primerno se rezervira en večji plac oz. gostilna, določi ura in to j' to. Mislim, da bodo vsi rade volje plačali poobedek in zapitek, samo, da se ne ukvarjajo kje, s kom in zakaj ter kdaj. Glavno je, da se folk vidi in kako reče. Itak so vsi v LJ ta cajt. Ideja je, kjer je volja, je tud pot. Kaj porečete ? LpM

To, kar ti predlagaš, delamo že zadnjih nekaj let. Problem pa je najti gostilno, kjer je veliko prostora in bi bili pripravljeni žrtvovati nekaj miz (osebno menim, da Piazza kar se tega tiče ni primerna) - ob nedeljah se gostilne navadno precej napolnijo in za gostince so to, kar mi želimo, "mrtve mize". Poleg tega se mi zdi, da parkingov ni prav pretirano veliko. Meni osebno je Piazza sicer super (ob drugačnih priložnostih).
Iz osebnih izkušenj vam povem, da pretiranega navdušenja držati prostih 30 - 40 mest ni, potem pa izražiš še željo po individualnem plačevanju...
@nana štekam ... bil je samo predlog ... žal so pr nas gostinci nezadovoljni, če je oštarija prazna al pa tud, če je polna ... lj, za drugo leto se magari tud sam vržem v to, bom probu še par vez in poznanstev potegnit, pa se kj zment ... fest bod, lpM
Še en predlog,blizu cilja(500m)Indeks,se pravi peš od cilja do gostilnice¨,prostora za sedet dovolj,če bo vreme tudi vrt velik.
Če se odločimo,je po dogvorjeni uri lokal praktično naš in za ljudi dobre volje.
Cene ugodne.Glede prehrane:ričet,jota-vegi,za mesojedce,mesni dodatek in sendviči,tudi vegi,mesni,topli,hladni,po želji.
Moram pa sporočiti do jutri popoldan.
bojanm napisal/-a:Še en predlog,blizu cilja(500m)Indeks,se pravi peš od cilja do gostilnice¨,prostora za sedet dovolj,če bo vreme tudi vrt velik.
Če se odločimo,je po dogvorjeni uri lokal praktično naš in za ljudi dobre volje.
Cene ugodne.Glede prehrane:ričet,jota-vegi,za mesojedce,mesni dodatek in sendviči,tudi vegi,mesni,topli,hladni,po želji.
Moram pa sporočiti do jutri popoldan.

Bojan jest sem za!...pridem :wink:
Samo če lahko prbližno poveš kje je to oz. nalimaš link zemljevida?

p.s.
danes preklicali pol LJ, kar se tiče picerij, gostilnic in je povsod zasedeno ali pa imajo odprto recimo samo do 16 ure(nedelja pač ;) )

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA