Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ROSI64
Letos pa kot kaže nobenega ne zanima, kdo od naših članov :TF) bo zastopal to vlogo :?: :?:

Jaz vem samo za enega;
4:00 ZdravkoC :D

Kdor ne zna sam držati pravega tempa od začetka do konca, mu vsekakor priporočam, da si izbere svojemu tempu primernega :D :wink: v družbi gre lažje :lol:
 nivesj
Lani sem sledila zajčku za 4 ure pa je v drugem krogu na začetku Dunajske, praktično čisto na koncu kar odskakljal dalje, brez mene :cry: :cry:

Upam, da mi letos ne uide predaleč :?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ZAJC za 4 ure

Lani je bilo ODLIČNO in letos bo ponovno.
Zajčico Natašo bo letos menjal ROKO in tako bomo družno poskakovali vse do cilja. Nekateri en krog in 2 uri, drugi dva kroga in 4 ure.
Energije bomo polni, energijske gele pa vseeno vzamite s seboj.
Se že vseselimo dolgega druženja.
:laola
Uporabniški avatar
 theMark
Bodo šli zajci ves čas enak tempo ali proti koncu malo popustijo? Če gredo enak tempo, si za 1:45 na polmaratonu torej izberem tistega s številko 3:30?
 spela*
ZdravkoC napisal/-a:ZAJC za 4 ure

Zajčico Natašo bo letos menjal ROKO in tako bomo družno poskakovali vse do cilja. Nekateri en krog in 2 uri, drugi dva kroga in 4 ure.

Kadarkoli je bil Zdravko moj zajc, mi je vedno ušel. Tako da pazite se ga! :D
(Imam prav tremo in si ne upam nič reči, da bom šla s tabo, :oops: )
Uporabniški avatar
 bernarda
ZdravkoC napisal/-a:ZAJC za 4 ure

Liter :beer: ,voda in dva sendviča :juhuhu: , da bomo zdržali do konca :toast:
Uporabniški avatar
 GTA
davidkopic napisal/-a:Kaj pa imena ostalih zajcev, 3:00?

Tako kot prejšnja leta bova tudi letos s triatloncem P. Harnoldom poizkusila držati čim bolj enakomeren tempo v želji pripeljati tekače na polovički v cilj malce pod uro in pol, maratonce pa malce pod tremi urami. Upam, da nama bo uspel enakomeren tek in bova s tem pripomogla, da bi tekači čim lažje dosegli svoje željene rezultate. Na 3.15 oz. okrog 1.37.30 na malem maratonu bosta zajčka izkušena maratonca - Boštjana, za katera je tek v času 4.37/km bolj nedeljski dolgi tek :) , tako da ne bi smelo biti težav z držanjem tempa in dosego ciljnih časov. Seznam vseh zajcev ima Ero.
Se vidimo v nedeljo v boxu za vabljenimi tekači, spočijte se, presolite hidrate, veliko pijte in ne oblecite se preveč - za tri ure ne bomo prav veliko hodili :D
Uporabniški avatar
 RoKo
ugor napisal/-a:Drugi za 4.00 je RoKo.

Aja? res? :D
Uporabniški avatar
 RoKo
3:00 Peter Harnold
3:00 Lojze Primožič
3:15 Boštjan Potočnik
3:15 Boštjan Urankar
3:30 Borut Malavašič
3:30 Blaž Slapar
3:45 Miro Režonja
3:45 Janez Cerk
4:00 Zdravko Čufar
4:00 Roman Koprivc
4:15 Tadej Zajc
4:15 Srečko Deželak
Uporabniški avatar
 lonely
Pravilna razporeditev in izbira tekačev "zajcev" :clap:

"Zajc" za vse...ki želijo premagati samega sebe na svojem prvem polmaratonu.....maratonu...
sem JAZ...Lonely
Na svojem 138-em maratonu,normalno da ne bom obremenjen s časom...iskrica v očeh sotekačev (ic) ob prihodu v cilj...bo tudi moja "zmaga" :D

ebmarathon@gmail.com
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
spela* napisal/-a: Kadarkoli je bil Zdravko moj zajc, mi je vedno ušel. Tako da pazite se ga! :D
(Imam prav tremo in si ne upam nič reči, da bom šla s tabo, :oops: )

Upravičeno imaš tremo, ko mi pa delaš tako slabo reklamo. :evil: ja, saj sem videl tistega sončka zadaj.
Sicer pa lahko zajčja ušesa predam tudi komu drugemu. Nič ni zabetonirano. Imaš predlog :?:
Mogoče pa si mislila reči, da te naj počakam :wink: ?
Lahko, le da potem bo kdo rekel, da je zajc tiste zadnje minutke malo nategnil ...
Špela, če si trenirala, ti zagotavljam, da bo čas pod 3:59:59, le drži se zajca.

HA-HU, energija je tu :!:
 davidkopic
[/img]
GTA napisal/-a:
davidkopic napisal/-a:Kaj pa imena ostalih zajcev, 3:00?

Tako kot prejšnja leta bova tudi letos s triatloncem P. Harnoldom poizkusila držati čim bolj enakomeren tempo v želji pripeljati tekače na polovički v cilj malce pod uro in pol, maratonce pa malce pod tremi urami. Upam, da nama bo uspel enakomeren tek in bova s tem pripomogla, da bi tekači čim lažje dosegli svoje željene rezultate. Na 3.15 oz. okrog 1.37.30 na malem maratonu bosta zajčka izkušena maratonca - Boštjana, za katera je tek v času 4.37/km bolj nedeljski dolgi tek :) , tako da ne bi smelo biti težav z držanjem tempa in dosego ciljnih časov. Seznam vseh zajcev ima Ero.
Se vidimo v nedeljo v boxu za vabljenimi tekači, spočijte se, presolite hidrate, veliko pijte in ne oblecite se preveč - za tri ure ne bomo prav veliko hodili :D

Najlepša hvala za odgovor GTA upam, da se bova čim dlje držala skupaj, pa da vidimo če bo šlo :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA