Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Palmanova.
Prijavnine za 3(zadnji)krog so možne do 13.11.,do dvanaste ure(12.00.).
Vsi,ki ste nakazali prijavnino preverite ,če ste na TF seznamu.
Trenutno smo na številki 46,se pravi še štirje in avtobus za 50 potnikov bo zaseden.
Za avtobus s 75 sedeži,se nas mora mabrati še kar nekaj(vsaj 15-20).
Če nas bo nekaj čez 50 se avtobus za 75 ne izplača.
Zato prosim,kdor ima namen udeležiti se teka v Palmanovi,naj sporoči kmalu,hvala.!
Da ste prijavljweni na tek v Palmanovi lahko preverite tukaj.
Vpišete svoje ime,priimek ali oboje,brez šumnikov,ane .
Skipper napisal/-a:Sem kar plačal (nana preveri če je OK). Upam, da je še kako mesto prosto :?

V Ljubljano pridem 4.11. Pred tem datumom ne bom imela možnosti preveriti plačil.
Avtobus je polno zaseden,morda še mesto,dve.
Ker ne vem,če bo dovolj prijavljenih za dvojni avtobus,
sem številko računa umaknil,da ne bo potrebno denarja vračati v primeru premalo prijav.
Za dvojni avtobus bi morali priti do 60 potnikov(75je polna zasedenost).
Vsi,ki bi se še prijavili mi pošljite podatke,spisek bom vodil naprej in ko(če) nas bo dovolj,
boste lahko tudi nakazali prijavnino.

Hvala za razumevanje,upam...;na polno zasedenost
Palmanova,program,spisek .
Ni problem, bom pridno počakal na obvestilo :wink:
nana napisal/-a:
Skipper napisal/-a:Sem kar plačal (nana preveri če je OK). Upam, da je še kako mesto prosto :?

V Ljubljano pridem 4.11. Pred tem datumom ne bom imela možnosti preveriti plačil.
MatjazV napisal/-a:Prodam štartnino za Palmanovo po nabavni prvi ceni. Torej, 15 EUR.
Jaz sem za letos parkiral :(

Matjaž, upam, da ni kaj hujšega in da boš zadevo saniral. Da ta 'parking' ne bo trajal predolgo. Vse dobro in drži se. Lp, Mišo (spoznala sva se na seminarju 'Kako varno preteči ...').
MatjazV napisal/-a:Prodam štartnino za Palmanovo po nabavni prvi ceni. Torej, 15 EUR.
Jaz sem za letos parkiral :(

Matjaž

Štartnina prodana, na izlet pa seveda grem. Bo kar težko samo gledat kako laufate, bom pa zato kakšno fotko naredil.

Lp, Matjaž
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA