Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

janezs napisal/-a:Ja tudi jaz ze nagovarjam Stefana, da greva pred poslabsanjem vremena, zame jubilejni krog ( K-24----24 stic ). Lep pozdrav.

Slika

Pozdravljen Janez!

Ja, sem slišal, da ti je cilj 24-ti K-24! In kot kaže, bo cilj izpolnjen še v tem tednu (še pred vikendom), saj je za vikend napoved "slaba" ( ohladitev in sneg).

Torej, dragi Janez, srečno te dni na 24-ti K-24 in naj te tudi tokrat ščiti kralj Matjaž!

lp. zvone

P.S. Škoda, da se ti ne morem pridružiti (služba).
klas napisal/-a:Super slike Zvone iz njih kar puhti uživancija...zdaj vem, koga najeti za promocijo kake svoje poti :D :D

LP vsem!

Slika

Hvala Janez!

Z veseljem obiščem kakšno novo pot. Ti kar predlagaj.

lp. Zvone

P.S. Pred tedni sem šibal na relaciji Graz-Koralpe-Dravograd. Je lep izziv tudi za kolesarsko prečenje ( dušo dalo za tebe). Če rabiš informacije ...Lahko pogledaš tudi slikce na mojem blogu...
Zvone, čestitke!
Slike so čudovite,nekatere so mi celo zelo znane,le da je barva malo drugačna,kot jo imam v spominu :wink: .

Kakšno Pohorje ali kaj podobnega je za letos še v planu?

Lp Helena
Oj Zvone, seveda sem že takrat pregledal tudi tiste slike, itak :wink:

pa tudi sem hotel napisati, da se delajo tako že prvi zametki grebenskega gorsko-hribovskega prečenja iz Gradca v Maribor :D :D

...no pa sem zgleda pol pozabil. Oz. si nas prehitel z novim izzivom :wink:
lp vsem
hoja napisal/-a:Zvone, čestitke!
Slike so čudovite,nekatere so mi celo zelo znane,le da je barva malo drugačna,kot jo imam v spominu :wink: .

Kakšno Pohorje ali kaj podobnega je za letos še v planu?

Lp Helena

Slika

Hvala Helena!

Ja, narava se spreminja iz ure v uro... veseli me, da si tudi ti bila deležna teh lepot...

Seveda se bom tudi v naslednjih mesecih podal kam v naravo... zima nikakor ne pomeni konec tekaške sezone.

Čeprav "za praznike" kaže bolj slabo, je možno, da se bom kljub temu podal na kakšno daljše potepanje. Če bo "višje" sneg, še vedno ostanejo Haloze, Slovenske Gorice...

Torej, izzivov ne bo zmanjkalo. Se slišiva.

lp. zvone
klas napisal/-a:Oj Zvone, seveda sem že takrat pregledal tudi tiste slike, itak :wink:

pa tudi sem hotel napisati, da se delajo tako že prvi zametki grebenskega gorsko-hribovskega prečenja iz Gradca v Maribor :D :D

...no pa sem zgleda pol pozabil. Oz. si nas prehitel z novim izzivom :wink:
lp vsem

Slika

Pozdravljen Janez!

Hvala!

Ja, tudi moje naslednje srečanje s Koralpami bo najbrž na relaciji Graz- vrh Koralp- Kozjak (Sv.Pankracij-Duh) Maribor. Pot zdaj poznam in če bo po sreči, tura pada še letos.

Vabljen (če se ti izzide).

lp. zvone
klopotec napisal/-a:In koliko časa misliš da boš rabil?

Slika

Pozdravljen Iztok!

Ja, kakšnih 26 do 29 ur (odvisno od marsičesa).

Tura je res enkratna in ti jo zelo priporočam.

Drži se in lp. zvone
Bojan Ambrožič napisal/-a:Bravo Zvone! Vse bolj me mika da bi šel drug leto tudi jaz K-24. Upam da me vzameš zraven. :)

lp,

Bojan

Pozdravljen Bojan!

Z veseljem!

lp. zvone

P.S.Upam, da (moj) tempo (za tebe) ne bo "prepočasen"!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA