Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
tae napisal/-a:Fora je v tem, da ne bom prišel takoj po teku. K mojim, ki živijo v Ljubljani (Vič) se bom šel še stuširat in potem pridem nazaj, zato bi do tja prišel z avtom, če bo možno.

Ma daj tae, ne kompliciraj.
Imaš tuše v cilju.
Imaš tudi avtobus.
Imaš tudi možnost, da parkiraš malo dlje in greš 500 metrov peš. Ali več. Če boš lahko 21 km pretekel, boš pa menda lahko tudi ta kilometer prehodil.
Bor napisal/-a:
mušnica napisal/-a:Smo danes na K-Rožniku našli Pri Micki tam nekje bogu za ...
Bo muc jutri poklical pa tudi kdo, ki bo nalepil zemljevid se bo našel :P

...ti bom dal bogu za hrbto,m....to je skor moja soseda :)... a morš res živet v centru da si IN.....

Ah, Bor - to se je nanašalo bolj na moj strašni smisel za orientacijo, ker se pač povsod izgubim. Center mene vidi enkrat na mesec, mogoče :lol:
Se pa vseeno globoko oproščam, posuvam s pepelom, :bum: :bum: :bum:

Aja, če me ne bo odneslo direkt v savno, pridem tudi jaz - danes prestavila prijavo na 21km, tako da si ravno velikega krožnika ne bom prislužila :oops:
mušnica napisal/-a:Aja, če me ne bo odneslo direkt v savno, pridem tudi jaz - danes prestavila prijavo na 21km, tako da si ravno velikega krožnika ne bom prislužila :oops:

Jaz pa na 10km... a lahko pridem vsaj na palačinke :oops:
nana napisal/-a:
mušnica napisal/-a:Aja, če me ne bo odneslo direkt v savno, pridem tudi jaz - danes prestavila prijavo na 21km, tako da si ravno velikega krožnika ne bom prislužila :oops:

Jaz pa na 10km... a lahko pridem vsaj na palačinke :oops:

Seveda lahko prideš na palačinke!
Ampak če se ne motim, je zdaj obveljal Bojanov predlog.
nana napisal/-a:
spela* napisal/-a:Seveda lahko prideš na palačinke!

OK, potem pa na štrudl, če palačink ne bo ;)

Nisem mislila tega, mogoče imajo tudi palačinke.
Samo da ne bi šli vsak na svoj konec. :wink:
spela* napisal/-a:
nana napisal/-a:Seveda lahko prideš na palačinke!

Nobena se nič ne moti,z veseljem,palačinke so odlične,bo urejenno :D
Kateri okus :?
Dober,boljši,najboljši.
Za tekače dobre volje,vse najbolje.
nana napisal/-a:
spela* napisal/-a:Seveda lahko prideš na palačinke!

OK, potem pa na štrudl, če palačink ne bo ;)

Eh, klinc gleda kilometrino, nana - en krožnik dobrot, palačinke pa za povrh si lahko privoščimo :lol: :lol:
Saj časovno smo tako skoraj na istem z ostalimi :-- :--
POMEMBNO OBVESTILO!!!!!
Zaradi posebnih okolščin,zapora cest,radarji,vreme,predvolilni boj,krompirjeve počitnice.
martinovega(v kratkem),noč čarovnic,itd.,da ne bom predolg,palačink v Ideksu ne bo.
Toda tudi to smo uredili(trenutno delamo na temu projektu),palačinke ustvarjam jaz,
dva okusa,tudi z ajdovo moko:Nutela in marmelada s celo pomarančo,se pravi tudi lupina,EKO,eko,tako.
Ne bodo tople,vroče,bojo pa za pojest,če ste za.
Prosim ne me kritizirat zaradi tega,pohval ne pričakujem.
Bojan, a imaš zame kakšne navadne? :D Testo iz bele moke, spečene na klasičnem olju in le z Eurokremom brez drugih dodatkov.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA