Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Zdravo vsi,...

Jaz sem tudi imel srečo in se letos vidimo tam čez lužo,...

letim pa iz dunaja direktno na JFK z Austrian airlines

startam 30.10. in vračam 5.11.

upam da se kje najdemo da bomo vidni z zastavami in ostalimi pripomočki,... je tako leo pogledati vse te dobro organizirane tekače skupaj,....

se vidimo!!! :laola
Se vidimo, če se vse poklopi, najprej na Nations Parade. Za parado se sicer še nisem prijavil, zastave pa tudi nimam, ampka za žur pa sem. Čeprav je ta glavni tek, že zdaj vizualiziram Central Park.

V soboto je bil v Koni kultni Ironman, da bi ponovili letošnje dosežke naših, bi se morali dobro stegnit, tja na 2:25....

Pazite na sklepe, mišice in glave, da bomo uživali. Ja, se strinjam, da bodo zdaj norme ful zaostrene. Odkrito rečeno sem res izkoristil zadnjo priložnost in si ga pritekel. Je pa to še vedno bolje kot London, kjer si ga pritečejo lahko res le najboljši Kenijci, Etiopci (in hehehe letos en Ugandčan). Tam je Sir Richard (Branson) dobro zastavil: če hočeš žurat, "pare na sunce". Najdeš sicer eno lestvico z dokaj navitimi časi, v drobnem tisku spodaj pa, da je za rezidente združenega kraljestva.

Runcajz
dragica napisal/-a:Jaz grem tudi na maraton. Štef me spremlja. Bom tudi šla na parado narodov. Ali se je mar treba za to prijavit?

Prijavit in plačat, tečeš 5 km. No to je bolj parada. Imej s seboj kakšno zastavo. Sicer pa je tudi brez plačila OK. Pač ne boš imela številke

Lp, Matjaž
Jest sem bil na tem teku dve leti nazaj,2010.Lep,lahkoten tek,vzdušje čudovito.
Tekačice,tekači oblečeni v različne kostume,veliko zastav,lepo je videti vse to skupaj.
Priporočam,da se vas dobi več skupaj in tečete v skupini,seveda tudi z našimi zastavami.
V Central parku pred ciljem so zastave vseh dežel udeleženk,tam se lahko skupinsko slikate ob Slovenski zastavi.Imejte se lepo,Slovenijo predstavljajte s ponosom.
se je komu že uspelo prebiti v NY? :twisted: mi2 sva včeraj obtičala v "minkenu", danes bi morala leteti preko londona, a je tudi ta let odpovedan. v četrtek letiva preko berlina, če bodo letališča v zda odprta seveda.
drugače na lufthansi poteka vse brez panike, prideš na letališče, preveriš, če imaš let, poiščeš naslednjega možnega, vzameš nove karte in oddideš v hotel, ki ti ga plača prevoznik.
zdaj sva že v drugem hotelu v dveh dneh, zdajle greva na trening. drugače pa, glede na stanje, kakršno je v new yorku, vprašanje če maraton sploh bo.
veliko sreče vsem pri "prebijanju" do jabolka.

lp, štefan in dragica
@Štefan, tole je zadnji izsek iz uradne strani maratona =>
'ING New York City Marathon Weather Update
Sunday, 10/28, 6PM: NYRR is carefully monitoring Hurricane Sandy and its possible impact on the marathon and Race Week events. At this time we anticipate no changes to any of our public events. Please check weather forecasts and hurricane-related news for the New York area and your area, and please check this site frequently, as we will be posting updates. Most importantly, please stay safe throughout this week.'
Pa še včerajšnji link USA Today http://www.usatoday.com/story/sports/olympics/2012/10/29/new-york-marathon-sandy-contingency-plans/1666373/
Je pa trenutno v NY bl švoh, voda je kr zalila mesto in tudi podzemno, večinoma so brez elektrike. Letališča so zaprta. Pravijo pa, da se Sandy umika, tko, da čist možno da kljub vsemu maraton bo. V LJ smo tekli v snegu, če bo sreča, boste tudi vi v posebnih okoliščinah. Srečno pot in naj uspe.
Presrecni sedimo na Dunaju, kamor smo se prebili po nocnih telefonadah in reroutiranju, zdaj imamo let potrjen, ker naj bi po FAA info odprli letalisci JFK in Newark ERW. Res smo lucky loosers, letimo zvecer in priletimo v NY zelo pozno, tube se ne dela, je pa baje avtobusni promet na nedeljskem voznem redu. Vsem zelim vztrajnost in sreco pri iskanju, ob stirih zjutraj sem ze posteno preklinjal in kuril glikogenske zaloge, puls pa sem imel na 80 % fsu, dober trening...

Za zdaj se ne vedo, kako nas bodo spravili na Statten Island, elektrike ni pod 14 ulico itd itd. Je pa baje vsa proga nad poplavami, mostovi pa tudi ze odprti.

Vcasih imam obcutek, da bo, ko bomo na startu, vse enostavno.....

Srecno pot, se emailiramo!

Runcajz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA