Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Misho76 napisal/-a:Dubu mail, sm tud notr 'fur preise 60 €' zahvaljujoč Rollbacku :cast:

V mojem mailu pa ne piše, po kateri ceni sem predprijavljena, tako da nimam pojma. Upajmo na najboljše. Če Vitezi garantirajo, potem mora tako biti! :)
štefan64 napisal/-a:1x za spremembo nisem mučkal in bil ob 12:01 predprijavljen. 8)

Tud jst! :D Bom pa še videl če bom do konca izvedel prijavo...

Precej več bo namreč dela z iskanjem aviona, prenočišča... :roll:
Nazadnje spremenil 5r002, dne 25 Okt 2012, 15:55, skupaj popravljeno 1 krat.
raf napisal/-a:baje je samo še 2000 cifer free...v tem trenutku.....ampak to se mi zdi skoraj nemogoče, ker mislim, da se jim je sistem mal zabasal....

The registration for the BMW BERLIN-MARATHON 2013 is closed.

The Participation limit of 40,000 was reached after three hours. If pre-registered participants don't submit their final registration until November 9th, we will announce in time on our website, how we proceed with further registrations.
pravkar objavljeno, neverjetno ! :?

The Participation limit of 40,000 was reached after three hours. If pre-registered participants don't submit their final registration until November 9th, we will announce in time on our website, how we proceed with further registrations.
spela* napisal/-a:V mojem mailu pa ne piše, po kateri ceni sem predprijavljena, tako da nimam pojma. Upajmo na najboljše. Če Vitezi garantirajo, potem mora tako biti! :)

spela* od BM sem dobil mail ob 12:02 uri => sklepam, da če so uradne prijave odprl ob 12, je to prva cena zihr :wink: Razn, če ni :lol:
V cca 3 urah zapolnjenih 40k mest za tek čez 11 mesecev. Ja tale Berlin bo pa NY prehitel...sem vesel, da sem spet zraven...kot kaže je to zadnji Berlin brez žrebanja oz norm. Čestitke vsem, ki ste notri...se vidimo pred Brandenburškimi vrati!!! (tam je res velik park))).
primus napisal/-a:pravkar objavljeno, neverjetno ! :?

Ne vem če tole res drži. Ob 11. uri dopoldne se je še vedno dalo prijaviti po 110 EUR.
matjazk napisal/-a:16.11. bo objavljeno, koliko je še prostih štartnin, prijave ponovno odprte 17.11. ob 18.00.

Samo nisem preveč optimistična. glede na to, da je šlo baje prvih 10000 v 2 minutah, ne vem če bom prišla zraven. Ampak, upanje umre nazadnje. Če pa kdo ima in želi prodati... :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA