Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

spela* napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a: čez 14 dni je pa Palmanova

Če misliš na polmaraton v Palmanovi, je ta čez 4 tedne. Čez 14 dni je Sladkih 6. :wink:
Pozdravi se čim prej!

Kakor vzameš in kakor gledaš :lol: v nedeljo smo 4.11. Sladkih6 je 10.11. torej en teden, 18.11. je pa Palmanova, torej v nedeljo 14 dni, po nobeni računici pa ne more biti 4.tedne. :wink: :lol: :lol:

spela* dnevi hitro tečejo, začni trenirat intervale za Palmanovo :lol: :lol: :lol:
ROSI64 napisal/-a:
spela* napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a: čez 14 dni je pa Palmanova

Če misliš na polmaraton v Palmanovi, je ta čez 4 tedne. Čez 14 dni je Sladkih 6. :wink:
Pozdravi se čim prej!

Kakor vzameš in kakor gledaš :lol: v nedeljo smo 4.11. Sladkih6 je 10.11. torej en teden, 18.11. je pa Palmanova, torej v nedeljo 14 dni, po nobeni računici pa ne more biti 4.tedne. :wink: :lol: :lol:

spela* dnevi hitro tečejo, začni trenirat intervale za Palmanovo :lol: :lol: :lol:

O, ne, jaz sem bila pa prepričana, da je 25. novembra! Tako imam celo zapisano v koledarju - in zagotovo si tega nisem kar izmislila, ampak prepisala od nekod. Zdaj pa imam! No, grem seveda vseeno, ampak kdo je tisti, ki mene zavaja? :shock:
Hvala, Rosi, če ne bi bilo tebe, bi se mogoče celo zgodilo, da bi pomotoma ostala doma!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA