prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

No pa je za menoj prvi PST letos, ja vem ne čisto pravi, ampak 34km je pa le 34km :D , prvo polovico sem se še malo zmišljevala ali naj grem pol ali celega, dobra druščina in presenetljivo lahke noge pa so mi rekle kaj pol kar celega :D .Super je bilo tudi na okrepčevalnicah, hvala gostiteljem.
Po kosilu in krajšem počitku na kavču sem se odočila še za malo rekreacije in jo mahnila v gozd po jurčke, seveda sem jih nabrala samo toliko kot dovoljuje zakon :lol: :lol: :lol:, sedaj pa res počitek, aja še gobe moram spraviti v skrinjo.

Hvala vsem za družbo :laola

:wink:
Evo pa je zadnji PST pred LM za mano.
Tempo je bil namenoma bolj na easy, tako da sem pri avtu obrnil in odtekel nazaj in proti Zalogu. Nabralo se je 43km, pa še sem imel željo nadaljevat, a nisem hotel izzivat, saj je to moja najdaljša razdalja do sedaj :laola in vidim, da moj prvi uradni maraton čez tri tedne ne bo problem.

Hvala Iztoku in Mateji za dodatno "gorivo" na postajah. :clap: :clap: :clap:
Nazadnje spremenil luks, dne 07 Okt 2012, 21:16, skupaj popravljeno 1 krat.
ROSI64 napisal/-a:
luks napisal/-a:Hvala Iztoku in Marjani za dodatno "gorivo" na postajah. :clap: :clap: :clap:

Mateji ne Marjani :D :wink:

Ups, popravljam!

Kje si pa ti bil, ko sem se vračal po PST do Slap ?! :D
ROSI64 napisal/-a:
Sukar napisal/-a:Avi mi je podru plan 5min km,tko da je bil povprečn 4.20 min :D PST obdelal v 2.23.20 do zdaj meni najhitreje :shock: malo tudi na račun suporta :laola

A je pes preživel :shock: :?: :?: :?:

@Rosi pes je seveda preživel, v bistvu naju je "pretekel" :oops: , saj je naredil več kilometrov kot midva...je še malo levo in desno hodil... :lol: :lol: :lol:

@Sukar, ti tvoji plani so dostikrat "brez krčmarja"... :lol: :lol: :lol: ...sori... :mrgreen: :mrgreen:

@luks, vidiš LM bo "mala malca"...drugače pa do takrat "komot" še kakšen PST-obrneš seveda če ti čas dopušča...

In seveda hvala Iztoku za okrepčevalnico, ki pa jo žal z Sukarjem nisva koristila, saj "ni bilo časa"... :lol: :lol: :lol: :lol: (beri: imela suport v obliki dveh kolesark :mrgreen: :clap: )
ROSI64 napisal/-a:
AVI napisal/-a:"...drugače pa do takrat "komot" še kakšen PST-obrneš seveda če ti čas dopušča...

V nedeljo pade malo krajši PST, :D :wink: zato pa malo hitrejši :lol: :lol:

Daj, malo več napiši... :D
Hojla...pa je res moj prvi pretečen PST za menoj :clap: bilo je super teči v krasni družbi :laola , prijetno presenečena sem bila na :drink , če bo tako vsako nedeljo, bom z veseljem krogce delala :lol: . sem pa šla čez Golovec...tako da zajc ne bi smel imeti nobenih pripomb :wink:
Ljubljanski maraton je za nami :D skupni treningi po PST-ju se bodo pa še nadaljevali :D :wink: zato veselo spremljajte to temo :wink:

Želel bi pa čestitam vsem, :clap: :clap: s katerimi smo skupaj, s skupnimi treningi prišli do prave forme za LM in ga tudi uspešno zaključili. :clap: :clap: za nekatere je bilo to prvič :clap: :clap:
Evo, s pomočjo skupnih tekov po PST mi je uspelo preteči brez posledic, če malo muskelfibra ne štejem, :D svoj prvi maraton. :laola

Do Palmanove bom sicer tekel krajše razdalje, potem sem pa za.
Danes, po skoraj 3. tednih odsotnosti zaradi tekem, sem moral odteči en PST. Abstinenčna kriza je bila kar huda. Prav pasalo je, da me ni nihče preganjal in da sem vse skupaj lahko vzel za zabavo. Vseeno sem krog pretekel z lahkoto pod 3. urami. Tekačev je bilo danes samo za vzorec in ta "suša" se bo poznala do naslednje pomladi. Do takrat pa bom poskrbel, da poti ne bo prerastel plevel :lol:

Ob tem bi čestital tudi vsem PST-jevcem (trenutnim in nekdanjim), ki ste pretekli LM :clap:
zajc napisal/-a:Danes, po skoraj 3. tednih odsotnosti zaradi tekem, sem moral odteči en PST. Abstinenčna kriza je bila kar huda. Prav pasalo je, da me ni nihče preganjal in da sem vse skupaj lahko vzel za zabavo. Vseeno sem krog pretekel z lahkoto pod 3. urami. Tekačev je bilo danes samo za vzorec in ta "suša" se bo poznala do naslednje pomladi. Do takrat pa bom poskrbel, da poti ne bo prerastel plevel :lol:

Ob tem bi čestital tudi vsem PST-jevcem (trenutnim in nekdanjim), ki ste pretekli LM :clap:

zajc, a ti sploh kej počivaš? :lol:

Čestitke za 120ko!! ;)
  • 1
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA