Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 MARDUK
mojA napisal/-a:"Slovenski narod se po novem deli na "korenine, ki bodo jutri tekle LM in mehkužce, ki jutri ne bodo tekli LM"...
Nesprejemljivo "

Vidim, da ste se nekateri kar hudo zapeli v zgornje vrstice. Niso bile mišljene tako hudo, kot ste to vzeli. Verjetno sem nerodno zapisala. Se opravičujem. Hotela sem le vzpodbuditi vse tiste, ki smo danes kljub slabemu vremenu vztrajali in zmagali.

Tista razlika 10.000-ih, ki predstavlja razliko med prijavljenimi in dejansko udeleženimi, pa bo sama presodila, ali sodijo med mehkužce ali pač ne. Verjetno niso bili vsi na službeni poti ali s toplomerom v postelji.

Tek in bilokateri maraton vključno z ljubljanskim ali katerakoli drugi predvsem združuje in osvobaja.

Dragi moji tekači - ne iščite dlake v jajcu in sploh ne problemov tam, kjer jih ni.

Srečno!

Mojca

Zakaj te tako skrbi za teh 10.000 tekačev ;)
Uporabniški avatar
 pajo
Teh 10 000... Večina je kupila vsaj nove superge,mogoče kake nogavice in majico kar sploh ni slabo za prodajalce. Za nas, ki smo tekli je bilo kvečjemu dobrodošlo. Nič mi ni dražilo sluznico med tekom kar se mi je zadnje čase po PST-ju redno dogajalo. Z ženino pomočjo sem točno vedel za kateri parfum se gre. Torej zaslužile so še razne prodajalne z temi zadevami.Plačano je bilo rekordno število prijav. Če niso tekli ali pravočasno odpovedali njihov problem . Pokasiralo se je. Opazoval pa žalostne obraze, ki niso vedeli, da morajo imeti z seboj zapestnico če hočejo kaj dobiti. Vsaj torbo. Nekateri so ostali točno brez vsega. To pa ni v redu. Upam, da bodo rešili nastale probleme in, da ljudje ne bodo dolgih nosov. Prvo razočaranje - vremene potem pa še sledeči šoki... :--(
 spela*
mojA napisal/-a:Tek in bilokateri maraton vključno z ljubljanskim ali katerakoli drugi predvsem združuje in osvobaja.
Dragi moji tekači - ne iščite dlake v jajcu in sploh ne problemov tam, kjer jih ni.

:!: :clap:
Uporabniški avatar
 Wega
Ves pomehkužen sem si ob 10:30 odprl pir in žalostno posmrkal skozi okno v zasneženo jutro in podrto drevo na dovozni poti. Bom verjetno moral začet trenirat tudi po dežju in v malce hladnejšem vremenu, da se navadim za naslednje leto.
Uporabniški avatar
 bor©
Wega napisal/-a:Ves pomehkužen sem si ob 10:30 odprl pir in žalostno posmrkal skozi okno v zasneženo jutro in podrto drevo na dovozni poti. Bom verjetno moral začet trenirat tudi po dežju in v malce hladnejšem vremenu, da se navadim za naslednje leto.

Pogrešali smo te. Do Sladkih6 pa le treniraj v dežju, da ne bo izgovorov! In za pir boš dal, bova kak pitstop naredila v tisti bife ob progi :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
bor© napisal/-a:
Wega napisal/-a:Ves pomehkužen sem si ob 10:30 odprl pir in žalostno posmrkal skozi okno v zasneženo jutro in podrto drevo na dovozni poti. Bom verjetno moral začet trenirat tudi po dežju in v malce hladnejšem vremenu, da se navadim za naslednje leto.

Pogrešali smo te. Do Sladkih6 pa le treniraj v dežju, da ne bo izgovorov! In za pir boš dal, bova kak pitstop naredila v tisti bife ob progi :wink:

Hahaha, to pa bi res rad videl, glede na vajin pristop že pred samim Sladkih6 tekom. :--
 spela*
benc napisal/-a:Kot kaže sem tudi malo slep in tega na njihovi strani nisem našel (beri ni padlo v oči nič drugega razen reklam).

Včasih je dobro za razumevanje vsebine tudi kaj prebrati, ne le gledati slikic.
Uporabniški avatar
 oven
Em...Drugo leto bi lahko bolj označli kje je kaj...recimo za šotor pred parlamentom 80% mojih kolegov sploh ni vedlo da obstaja, posledično tud torbe niso dobli,juhe,čaja itd....Tabla pred podhodom bi bila dosti....Pa premalo Wcjev je.Ne vem no...res premalo...
Drgač je pa bilo pa lepo tečt, vreme je blo super, no,temperatura je bla super:D tisto malo snega pa ajde, zanimiva izkušnja.......meni je pasalo, zelo...
Najtežje je blo do LJ prit...z letnimi gumami.....
Do zadnega nisem verjel da bo snežilo....ko sem prišel do Razdrtega se je pa začelo....
Uporabniški avatar
 Matej_Tarahumara
Tako, pa je za mano. Moj prvi čisto pravi pravcati maraton. :D

Niti ne vem kje začet, vtisov je toliko, spomini so še preveč sveži se mi zdi...pomembno je samo dvoje in to je, da sem užival in da sem maraton pretekel.

Marsikdo (tudi tu gor) je bil mnenja, da 3 meseci priprav in skupaj nekaj manj kot 100 tekov v skupni razdalji okoli 620km ne bo dovolj, da bi mi uspelo. Pa mi je. In to prej kot v 4ih urah.

Priznam, da je bilo zadnjih 5km čisti pekel in da je to verjetno posledica prekratkega pripravljalnega obdobja, res je, za maraton 3 meseci treninga niso dovolj. Meni je uspelo izključno zaradi moje lastne trme in športne podlage iz drugih športov, s katerimi se ukvarjam.

Bil je moj prvi in prvega ne pozabiš nikoli, nikakor pa ne zadnji. Tek me je v zadnjih 3 mesecih popolnoma prevzel in spomladi nadaljujem z zbiranjem maratonskih tras. Do takrat pa samo krajši teki in vaje za moč, da sklepi ne bodo toliko trpeli.

Kar se pa organizacije tiče, mislim, da je bilo vse skupaj glede na vreme in pogoje vseeno organizirano odlično. Seveda so bile napake (šotor za preoblačenje je bil pravo norčevanje iz tekačev, premali, v njem samo 5 klopi, nedelujoč grelec in popolnoma mokra tla z velikimi lužami povsod, WTF?! :shock: ) ampak gledano v celoti, je bila zadeva po mojem mnenju vseeno organizirana odlično. Kapo dol organizatorju.
Uporabniški avatar
 Misho76
@Matej_Tarahumara bravo, čestitam, uspel si in naredil točno to, kar si napisal da boš in kar so nekateri rekli, da ne boš :wink: :clap:
Uporabniški avatar
 Matej_Tarahumara
Hvala obema. :D

Mogoče kdo ve, koliko časa traja preden objavijo fotogalerijo na spletni strani LM?

Ker v Sportalovi fotogaleriji se nisem našel, fotko bi pa lepo blo met, glede na to, da je tisti VW stolp posnel bolj zmazke, kot pa dejanski video... :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA