Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Še moj piskrček. Najprej zahvala vsem navijačem, mojemu fotografu Branetu in čestitke vsem, ki ste v teh pogojih odtekli katerikoli tek.
Sam sem odlaufal svoj 6. maraton, najtežji doslej, nič se mi ni poklopilo...obleka, obutev, vreme...organizator (brez toplih napitkov, niti v cilju)...na 36 km mi je malo motivacija popustila, a je šlo zadnjih 5 km brez problemov...čas 4:23 bom hitro pozabil, šteje, prihod v cilj. Se vidimo prihodnje leto na LM, z nekaterimi pa že v Berlinu.
Moja vsakoletna želja in namen, ga je preteci. Tako sem se tudi letos odlocil in prijavil po ta pocen varianti dva kroga. Na to, kako sem oz. bom pripravljen, se nisem kaj prevec oziral. Sem si namrec tik pred koncem starega leta obljubil, da bom pretekel veliko manj in popil veliko manj piva, oboje v primerjavi z lanskim letom. Lani sem praznoval okrogli jubilej in si zadal, da bom vsak mesec pretekel eno okroglo dolžino.
Do julija je šlo, izpustil sem avgust, november in december. Piva se pa nisem branil.
Prve obljube sem se kar pridno držal, drugo sem pa dal še za kakšno leto na stran. Radenci so bili moj prvi letošnji maraton in edina letošnja pretecena razdalja daljša od sedmih osmin maratonske dolžine. Samo še ena je presegala dolžino tridesetih kilometrov, to je bila tista pomladanska varianta od Radovljice do Škofje Loke. Zategadelj sem že v Radencih
presenetil sebe in svoje telo ter z možgansko celico zavil v drugi krog. Telo se je kar hitro zacelo upirati signalu iz celice. Jap, pa je le šlo samo minuto slabše kot leto poprej, ko sem bil našpicen za goro premaknt!
Pa je tudi na Gorenjskem, kot po vsej naši deželi, začelo lstje rumeneti in odpadati, kot smo to rekli v prvem razredu. Z mojimi tekaškimi podvigi jeseni nisva bila ravno na ti. Se mi zdi, da je bil najdaljši tek ene devetnajst kilometrov. Pa še iz tega vikenda sem na naslednjega prestavljal dolgi tek, pa spet na naslednjega, pa.....
Neverjetno hitro je prišla sredina oktobra in z njim želja, katera se je do takrat zadrževala nekje zadaj okoli tilnika, po boljši pripravljenosti. Le-te pa od nikoder!
V celici se mi je pojavila eno zaporednje svetlozelenih, rumenih in svetlih številk. To so bila števila tri, štiri in nic. Kot v Štoparskem Vodniku sem iskal rešitev te barvno številcne kombinacije. Mislim, da sem do rešitve uganke, katero sem zastavil sam sebi, prišel v kakih dveh sekundah. Še bolj pa mi je moj možgan okupirala kombinacija zelene in svetle številke. Številke naj bi si sledile takole: 33000. Sem pa rešil prezapleteno in zagonetno
ponavljanje barv in števil! Kako naprej s temi števili, se mi je pojavila misel! 33 rečmo da pomeni eno metrično enoto za dolžino, (s colami ali palci se ne razumem preveč dobro), tiste tri O-je pa dodam številu in dobim 33OOO? Nene, mojster. Številka pa črka na gresta skupaj. Pri meni gredo skupaj le črke in barve ter števila in barve. Kaj pa potem? Ali so to tri ničle? Menim, da je to želeni čas. A maratona? Po mojem. Lani sem ga zamudu za minuto. Letos ga bom pa za najmanj deset. Pri mojem, za tekače, abnormalno visokem
indeksu telesne mase žal ne bo šlo (razmišljam pa še bolj hitro, kot je včasih smučal nekdanji bolgarski slalomist Peter Popangelov).
Dovolj z obremenitvami mojega možgana, se mi kar malo zasmili, ko mora prenašati take zapletene kombinacije, variacije, ponavljanja, ...., Eulerjeve integrale, Bernoullijeve enačbe,...., razmišljanja o homokintetiki,...., o otroških letih, ko smo ga naokol biksal, pa mopede šraual, pa vekijo vase zlival, pa u disko hodil,......, pa kapce in rutke nosil, pa pel kako lepo je v naši domovini biti mlad,....
Sem se tistega lepega deževnega predmaratonskega popoldneva odločil, da bom pivo pil. Pa smo šli mimo pumpe k sosedu po pir. Pa ga dejmo, da spet probam, če tisti recept izpred dveh let in pol še drži. Se pravi veliko piva in prav toliko, raje za odtenek več, vode. Okoli desete ure sem se že v posteljo zavalu. Bo le treba ponoči uro prestavit (spet ena izmed človeških nesmiselnih idej) in spat eno uro manj. Zaradi popitih tekočin, tisti večer, sem moral trikrat obiskati privatni prostorček, da sem lahko izpraznil svoj kestelček. Po tretjem obisku, se mi ni več spalo ne počivalo. Ta velik cagar na uri obešeni na steni je ravno dobro podlegel gravitaciji in ga je lastna teža prikovala na spodnji del, mali cagarček pa mu je pridno sledil, vendar bo moral počakati na še dva obrata svojega velikega brata, da se bosta sestala v najnižji točki. Tako sem si šel skuhati napitek moje mladosti - kavo, katero sem prvo popil pri dvajsetih letih.
Tema je še obdajala stanovanjsko zgradbo in me sploh ni zanimalo, kaj se dogaja zunaj. Pil sem kavo, gledal v belo (mislim da je na belo pleskana?) steno (kot ponavadi) in mislil nič (kot ponavadi). Pač, dogaja se mi to kot ponavadi. Ustanem, grem v službo in jo odslužim, grem po malega, domov pride draga, jemo, se igramo, gledamo televizijo, preberemo kakšno pravljico, malemu zgradim garažo (presenetim še sebe), gremo spat - vse kot po navadi. Pomladi in poleti sem približno dvakrat tedensko tekal že preden sem se odpravil služit. Popoldne se mi pač ni dalo, spet kot ponavadi!
Zunaj se kaže nekaj svetlega. Ja matr, pajade to ni sneh, si zabrundam. Ja pa je! Prov, si mislim (kot ponavadi). Pa si grem skuhat še eno kavo. Pa pojej tudi kaj, si mislim
in si skuham tisti preverjeni zajtrk. Počasi se še preostali del družine prebudi, prav tako moja nesojena tašča, ki je pokonci gotovo že dlje kot jaz. Bova kar malo prej morala na pot. Draga se odloči, da v takem ne bo tekla. Tudi jaz sem kar vesel takega vremena. Bom imel vsaj en zadovoljiv razlog za preteči samo en krog. Tako sem lahko pregnal vse strahove o (ne)pripravljenosti in ciljih o nekih barvnih številkah. Pa pejva! Poslovimo se od malčka in babice. Pred tem sem še približno deset minut porabil za čiščenje avtomobila. V Ljubljano se voziva z brzino, veliko nižjo od omejitve. Saj bi šlo hitreje, moram pa le odgovarjati za življenje svoje drage sopotnice in prav tako tudi za lastno. Ter seveda za svoje vozilo, katero tako lepo prede, da me sprašujejo od kod njemu tak glas. Zadnjega omenjenega pustiva tam nekje pri pivovarni ter odplundrava proti štartu. Zebe me takoj, zato poiščeva zavetje v gostilni. Tam ostaneva do približno petnajst minut pred štartom. V štartni blok se postavim brez ogrevanja, glasba mi daje toliko energije, da bi lahko črnce sledil. Če bi tekmo začel v nizkem štartu, bi jim pa, kakšnih dvajset metrov. Pa pejmo! Začnemo počasi, nikamor se mi ne mudi. Čas ni moj vodja, jaz sem njegov! Razmilšjam kako hitro naj tečem, razmišljam o študentskih letih, ko smo se z enko vozili na Jadransko, o razbijanju po znaku in prihodu policistov, o opravljanju vozniškega izpita v pijanem stanju, o dolgočasnem drgnjenju klopi na faksu, o mojih prvih polmaratonih, ko se je teklo po drugih trasah in v obratni smeri. Živalski vrt je za mano. Do tja sem slišal nekaj vzpodbud in sem jih vrnil. Kar hitro prečkamo Celovško ulico in se spet poveselim, da bom tekel samo ta kratkega. Tisti dve dolgi ravnini ob železnici in vzporedno z Dunajsko in že imam pred sabo zadnji del, zadnjo ravnino. Superge sem imel mokre ža na ovinku na Aškerčevo, rokavice pa prav tako. Ker so mi, nehote, padle v lužo. Nisem čutil utrujenosti, ne mraza, ne leve ritne mišice, katera mi še ne trningih nagaja. Zadnji kilometri so bili kar dolgi. Ampak vsaj desetkrat krajši, kot če bi jih tekel še v drugem krogu. Pred ciljem dobim še eno vzpodbudo dejmo radolca (ali je bilo izgovorjeno z velikim R ne vem). Vzpodbuda je do mene prišla šele deset metrov za glasom. Ker sem medtem nekaj razmišljal ali opazoval, kako pajek plete mrežo pod rdečo lučjo semaforja - le zakaj mu je rdeča tako všeč? Vzpodbuda se je za tisti kratek čas nastanila v meni, počakala, da sta si z mojo vestjo ali samozavestjo (sigurno drugo) segla v roko ter me nato pognala za par deset metrov, ko je spet utrujenost prevzela vodilno vlogo.
Hvala, kar ste v cilju položili zeleno preprogo samo zame. Čas ni bil za grajat, prej za pohvalit. Hladno mi postane, z drago greva v garderobo, kjer se kar hitro spravim pod grelec in v debati z desetkarko v miru srkam pivo. Kasneje v gostilnici Indeks ponovim vajo s pivom! 8)
Še nekaj utrinkov iz zajčje tačke. Med tekom je res veliko fotk zmiganih, a vseeno je nekaj za pogledat.
:arrow: https://picasaweb.google.com/1154537905 ... araton2012

Z Ro-Ko-tom sva svoje delo opravila dostojno (pač moje mnenje :lol: ) čeprav sem jaz glavnino skupine zapustil v začetku 28-tega km zaradi obiska čudovitega gozda ob poti. Tiste tri, ali korikol koli že, minute nisem v celoti not spravil do konca, čeprav smo bili na vidljivi razdalji slabe minutke. Kljub temu sem imel v zaledju še par spremljevalcev na posameznih kilometrih.

Slika

Poleg starih energijskih manter se je pojavila še tretja nova:
Počutim se ... ODLIČNO
HA-HU ... energija je tu
Ko v cilj drvimo ... zajčka se držimo

Čestitke vsem še enkrat, res pa je, da nas vreme ni prav nič motilo 8)
Spoštovani.

Podajam še poročilo čistega začetnika. Sicer sem na eni strani nekoliko "sramežljiv" med vsemi temi zapisi, saj bo moja razdalja popolnoma drugačna od zapisanih, predstavljenih (10 km).
Če bi me nekdo pred 3 meseci vprašal, če grem tečt, bi ga vprašal po zdravju, saj se mi je tek že v OŠ močno zameril. Še huje je bilo v SŠ, kjer je rekel profesor teč in smo morali teči. Moj največji sovražnik je bil cooperjev test. Tega hudiča sem moral teči ene trikrat, da me je predavatelj spustil naprej v srednji šoli. Ko sem zaključil SŠ (pred 18 leti) sem bil izredno vesel, da ni bilo več telovadbe na sporedu. Naj povem, da se takrat športa nisem ravno izogibal, nisem pa ga ravno iskal. Moja največja ljubezen so bili kolo, rolerji, drsanje in pivo - obvezno.
Da preskočim naprej 15 let, naj povem, da sem leta 2008 spoznal gorsko kolesarjenje. Namreč drugega v teh koncih, kjer zdaj živim praktično ni (poleg smučanja).
Leto 2008 je bilo za mene sploh prelomno. V januarju me je "napadla" bolezen, ki je povezana s stresom. Ko mi je zdrvnik rekel, da kap ni (pri mojih 32 letih) sem se odločil, da bo treba nekaj stvari korenito spremeniti.
PA se vrnimo v mesec julij letošnega leta. Sodelavci so mi dali izziv. Ali sem pripravljen teči s celotnim oddelkom v službi. Seveda sem kot njihov nadrejeni sprejel izziv, da če se bodo vsi prijavili, da bom seveda tudi jaz tekem z njimi - na 10ki na LM. Tako ali tako sem si mislil, da iz tega ne bo nič. Pa vseeno sem poleti na morju vstal enkrat ob 6:00 zjutraj in šel teči. Spoznal sem, da je hudič vezl šalo stran. Iskreno sem upal, da ta dogovor ne bo uspel, saj nisem pretekel niti 200 m. Bolj je bila hoja kot pa tek. Poln razočaranja sem se vrnil na zajtrk k svoji družini.
Pa sem zadevo ponovil čee nekaj dni (ta zadeva mi je postajala izziv). Spet pretečenih 300 m in potem hoja. Vse me je bolelo, vse me je motilo. Še to naj vmes omenim, da sem enkrat v mesecu juliju ali juniju slučajno v hoferju kupil tekaške copate. Tako sem imel vsaj nekaj za tek. O kvaliteti le teh ne bi razpravljal. Za moje potrebe so super tekaški copati. Ko tako drugič poskusim teči (zjutraj ob 6:00) in praktično ne pretečen nič, srečam na svoji tekaški kalvariji enega ata, ki je dejansko tekel. TEkel je izredno počasi imel je nek ritem,... skratka odločil sem se, da ga bom "zasledoval" nekje 10 m za njegovim hrbtom. Rekel sem si, da ga ne smem prehiteti. Sploh si ne morem predstavljati, kaj si je ta gospod mislil... Ampak jaz sem tekel/trimčkal. In to je bilo cca 10 do 15 min. Potem je bilo vseeno preveč. IN presenetil sem samega sebe. To je bila čista zmaga. Nepopisno veselje. Sicer gospod tega veselja verjetno ni občutil, saj si je morda mislil, da ga en kretek zasleduje.... Jaz sem mu izredn hvaležen.
Pa se vrnimo v konec avgusta. Kolegi so me prijavili na 10ko. Dogovorili smo se, da bomo enkrat tedensko skupaj trenirali. Tako bomo lahko spremljali napredek (aja, kolegi so že tekači) in se navduševali.... Prvič sem tako tekel z njimi 2 km in ostalo pešačil. Vsak teden sem pretekel do več. Doma sem pridno treniral (v hribih) in pretekel kar nekaj km... - hribovskih. Kaj to pomeni? "Moja" proga je dolga cca 5 km in se dvigne cca 100 m v prvih dveh km, potem se pa itak obrnem.
14 dni pred maratonom sem prvič pretekel 10ko v manj kot uri. 7 dni pred tekom sem vnovič pretekel 10 km. Vmes sem dobil veliko želje preteči to "prekleto" 10ko. En razlog je bil izziv kolegov, drug razlog je bil osebni izziv, tretji razlog pa so bili zapisi tega foruma. In pa še nekaj oseb, na tem forumu, ki jih dejansko ne poznam, so mi pa njihovi zapisi vsak dan posebej dajali energijo...
Končno dan maratona. Tudi jaz nisem verjel, da bo sneg. Na srečo je ženin avto obut v zimske copatke. Od doma (IZ HRIBOV) sem štartal ob 6:00. Na svoji močno zasneženi poti (cca 20 cm na cesti) sem srečal drevo, ki mi je zapiral cesto. Mislil sem si, da mi usoda govori, da to enostavno ni zame. Premaknil sem drevo (ni bilo težko) počasi prišel v Lj, parkiral pred službo in se odpravil na kraj zločina. Na kraju zločina se srečal s sodelavci, se ogrel in šel tečt. Vzdrušje je bilo nepopisno. Noro adrenalinsko, noro polno energije. Takrat sem vedel, da bom brez težav pretekel kljub snegu, kljub mrazu, kljub temu, da pred 3 meseci nisem niti pomislil,...
V cilji je bil občutek nor. Izjemen. Bil sem eden izmed tisočih, ki so to pretekli, nekdo, ki se ni ustrasil slabega vremena,... Skratka nepopisna izkušnja in postavljeni novi cilji. Drugo leto je cilj 21 km.
Pa hvala vsem zapisovalcem, ki s svojimi zapisi vplivate voljo in dobro voljo. Kar nekaj oseb lahko rečem, da že skoraj poznam čez vse te zapise... In vesel sem, da prebiram tudi vaše nasvete, ki potem tudi meni pomagajo napredovati.
Pa še to. V tem času sem navdušil še eno osebo za tek .. tako imam družbo vsake tolko časa tudi doma za tečt. In nekaj oseb predko FB, ker sem svoje zapise napredovanja delil na svojem FB profilu...
Toliko od mene.
Pa je padel :D ne samo sneg :D tudi nov PB :clap: :clap: popravil sem ga za skoraj 10 min :D še vedno pa ni padla meja pod 3:30 :(
Nov PB je 3:33:51

Zelo sem vesel tega časa, :D tudi zato, ker lani v tem času sploh še nisem vedel ali bom lahko letos tekel maraton. Lani v tem času sem imel namreč še zadnje terapije. V novembru sem pa potem začel z lumpi teki ; 2 km, 3 km,... Začel sem previdno in zelo počasi. :D S počasnim povečevanjem km sem se potem v Sežani marca udeležil 21km teka in bil z njim izredno zadovoljen, saj je šel lahkotno in brez problemov. Nato sem dobil nagradni pol maraton v Komendi in na njem postavil nov PB. Takrat sem začel razmišljat, da bi se lahko udeležil LM v 42 km razdalji. In res julija začel s programov treningov za maraton. Držal sem se ga cca 80-90%, prilagajal sem se glede na počutje, včasih tudi spustil trening, raje kot pretiravat ali nekaj na silo počet, če telo to ni želelo. Počutje zadnjih par dni pred maratonom je bilo enkratno; brez kakršnih koli bolečin, telo polno energije, na hitrosti sem veliko pridobil,...

In prišel je dan D. Vreme mi ravno ni bilo naklonjeno. :( Raje imam kako stopinjo več. Zato tudi nisem več računal na čas pod 3:30, rekel sem si; "bo - kar bo" Nisem vedel kako se obleči, saj ponavadi mi je vedno vroče, če se pa premalo oblečem, me pa potem zebe.
Za prvi krog sem se oblekel ravno prav, saj me v gužvi ni zeblo, takoj po zaključku prvega kroga sem pa na Aškerčevi začutil hladnejši zrak. Vendar ni bilo problemov do Mercatorja v Šiški, tam je pa začel pihat veter in jaz sem zmrznil in tak ostal do cilja. Takrat je začel tudi planiran tempo padat. Poleg mraza je bil vzrok padanja tempa tudi to, da mi je začelo zmanjkovati energije. Imel sem namreč dva gela zmešana z vodo v dveh flaškicah, a sem le malo popil iz obeh, saj mi je potem zmrznilo na "cucljih", da bi pa odvil in spil, pa ni bilo moči v rokah, saj so bile obe roki premraženi. :( Tako sem pretekel maraton samo na vodi. Še dobro, da je bila Mateja :clap: :clap: od zajca na 15km in 36 km, kjer sem dobil Coca Colo. Razen da me je zeblo in ni bilo več energije od 30 km dalje, sem se počutil v redu. :D Volja in glava sta delovali 100%. Kljub padanju tempa sem se trudil do konca. Pretekel sem cel maraton brez metra hoje, le na okrepčevalnicah sem se ustavjal, spil vodo, ter nato nadaljeval.

Po prihodu v cilj, sem bil pa razočaran nad organizatorjem; nobenega čaja, vode, sadja, ogrinjal,..nič :( baje je bilo pred Maxi marketom. Do moje garderobe sem bil čisto premražen, zeblo me je kot psa, tresel sem se,....

Da ne bom predolg; skratka z rezultatom sem izredno zadovoljen. Tudi lanskoletna odločitev za terapije se je izkazala kot pravilna, saj lahko veliko lažje in hitreje tečem in to brez problemov :D Sedaj pa novim zmagam naproti, :D Palmanova vabi. :D
pa bom še sam podal svojo izkušnjo v nekaj stavkih. Letošnji LM je bil moj tretji in pa tudi najtežji do zdaj, gledano iz splošne pripravljenosti kakor tudi iz vremenskega stališča, vendar sem si rekel, če sem nekaj začel bom to tudi dokončal ne glede na karkoli, četudi se bom moral priplaziti skozi cilj. Nikoli in nikoli ne bom obupal! Tako sem sem si prišepetaval celotno pot, še posebej zadnjih 10 km, ki so bili na meji med biti ali ne biti, vendar moje bitje se ni dalo, tudi tokrat je prispelo v cilj. Prvi krog je bil dokaj miren, tempo glede na razmere, mokre čevlje, še dokaj soliden. Prvega sem končal v času 1:47, čeprav je bil moj cilj 1:45, končni rezultat pa 3:30. No, vreme je dalo svoj davek in pa tudi moje priprave niso bile v skladu z načrti, zatorej je vse to se zgrmadilo name v drugem krogu.
Glava je na trenutke počasi začela šepati, krči v nogah, mraz, bolečina v želodcu po zaužitju nekega čudnega gela s kofeinom, ki me je skoraj pognal na wc :) nekje na polovici drugega kroga me ujame zajec za 3:45, nekako se mi uspe priklopit in jim slediti vse do cilja. Na okrepčevalnicah se kaj dosti nisem ustavljal, ker v tem mrazu nisem čutil žeje, kar me je kasneje drago stalo. Ker je bilo moje telo premalo hidrirano so se pojavili krči, bil sem nejevoljen, siten samemu sebi, toda nisem hotel popustiti za nobeno ceno. V cilj sem prikapljal s časom 3:41:08 kar je bilo malce več kot 10 minut nad želenim rezultatom, vendar moje nespametne odločitve med tekom so me stale dobrega razultata in pa skorajda še česa drugega, saj sem se po vstopu v cilj skoraj zgrudil, hitro pobral medaljo, majco in poiskal šotor z prvo pomočjo. Zmerili so mi EKG, pritisk in ugotovili, da moram pod nujno na urgenco, nakar so me naložili v rešilca in odpeljali. Potem pa hitro v reanimacijsko sobo kjer so me priklopili na aparature, me dali na infuzijo, in nafilali z zdravili. Srce mi je bilo v zelo čudnem ritmu, v prsnem košu je bil zelo moteč tesnoben občutek in tudi splošno počutje ni bilo ravno prijetno. Krvni testi so pokazali, da se je iz srca izločila neka beljakovina, ki se ne bi smela, oz. se izloči po hudih naporih ali infarktu, ledvice pa so bile na dobri poti do svoje odpovedi delovanja. No, po vsem dolgih urah ležanja v opazovalni sobi so se odločili, da bom moral prespati na urgenci. Zraven mene pa je ležal še en gospod, ki je ravno tako tekel, sicer na 21 km, a ga je tudi po cilju obšla slabost, tako, da sva skupaj predebatirala celoten tek in doživetja, vsak s svojo infuzijo v roki :) Tudi on je moral prespati v bolnišnici. Po mučni noči na urgenci kjer nisem zatisnil očesa skoraj celo noč, čeprav sem bil mrtvo utrujen, so mi zjutraj zopet vzeli kri, zmerili EKG itd...in po dveh urah analiz ugotovili, da sem zrel za odpust domov :) srce in ledvice so se opomogli in bil sem končno prost...Cel dan in celo noč pa sem preležal v svoji tekaški opremi, tudi stuširal sem se lahko šele doma :) si predstavljam kako je moralo biti ostalim mojim sostanovalcem v tisti sobi lepo. Izkušnja je bila sicer lepa, čeprav z malce strašljivim koncem, toda danes sem že čil in že razmišljam, da bi današnji dan končal z lahkim 7 km tekom, da poženem srce v pogon. Zagotovo se vidimo na startu tudi prihodnje leto! NEVER GIVE UP!
Moje iskrene čestitke...vsem ,ki so premagali eno od razdalj. :laola
Verjemite,vsi ste zmagovalci :clap:

10 000 prijavljenih je pač izbralo drugo opcijo-počitek,ne- udeležbo na LM.

Zahvaljujem se vsem...ki ste me "pocukali za rokav" že med tekom in me spraševali "a res drži?" moj napis "pravkar tečem svoj 138-i maraton "

Ponosen sem na vse vas...na vse skupaj...in vsakega posebej !

Tisti ,ki me ignorirajo,naj se cvrejo v svoji nevoščljivosti....moj prihod v cilj ,je bil več vreden in vrednoten....kot prihod zmagovalca. :?

Se vidimo v Crikvenici 02.12 / 42 km :D
Tekel v Hofer copatih. Mi služijo odlično dokler ne razpadejo. Noge tudi ok. Edino kar je, moram iti na tehniko teka - načrt spomladi, da me kak profič popravi. Sicer je pa ogromno informacij na spletu, tako da je še veliko materiala za predelat.

Pa še to. Ti copati so bili kupljeni kot hec, če bom šel slučajno kdaj tečt...
Zdaj pa si bo treba omislit nekaj bolj pametnega, vendar moram ugotovit kaj to je, za mene, za mojo nogo. Do danes imam pretečenih nekje 150 km. Tukaj je nekje 40 km ravnine, ostalo so pa hribi.

Trenutno se predvsem ubadam z mislijo kaj kupit za čez zimo. Tko da... Ampak to je tema, ki sodi v drugo temo, da ne bomo preveč "svinjali".
@Poldy76, čestitam za tvojo prvo uradno ter uspešno odtečeno 10ko :clap: ter seveda, dobrodošel na TF :wink: Ker se mi zdi tvoja zgodba tako znana (sploh kar se tiče Hoferjevih copat), te bom kr direktno vprašal ... pa če se motim jbg sorry že vnaprej, če pa ne, pa tok bolš :lol: Šiki, a s to ti tastar ? :D lpM
Misho76 napisal/-a:@Poldy76, čestitam za tvojo prvo uradno ter uspešno odtečeno 10ko :clap: ter seveda, dobrodošel na TF :wink: Ker se mi zdi tvoja zgodba tako znana (sploh kar se tiče Hoferjevih copat), te bom kr direktno vprašal ... pa če se motim jbg sorry že vnaprej, če pa ne, pa tok bolš :lol: Šiki, a s to ti tastar ? :D lpM

Bom kr direkt nazaj. Stari jest sem :lol:

Sicer prebiram ta forum že nekaj časa. Pod vplivom vseh teh zapisov, sem zapisal še svojega. Sicer si moram vzet malo časa, da ga še slovnično popravim, ker sem prav razočaran nad zapisom ampak sem bil tako vzhičen, ko sem pisal...
Poldy76 napisal/-a:Bom kr direkt nazaj. Stari jest sem :lol:
Sicer prebiram ta forum že nekaj časa. Pod vplivom vseh teh zapisov, sem zapisal še svojega. Sicer si moram vzet malo časa, da ga še slovnično popravim, ker sem prav razočaran nad zapisom ampak sem bil tako vzhičen, ko sem pisal...

:lol: Ma super, to mi deli, valda, da morš te trenutke deliti z vsemi istomislečimi, ker z drugimi jih težko :lol: Ma kaki popravljat, to je to, tu se kaže tvoj 'ti', ker napisan je fenomenalno in kot si že sam rekel v navdušenju - in v tem je pravzaprav čar. Veseli me, da si se vrgu v tek, ornk in resno, da te je tako navdušil. Zdaj me razumeš, o čem sem govoril :lol: Če imaš kako vprašanje, moj tlf maš, pa tud veš kje me najdeš - na jobu, točn dva štuka višje :lol: Ziher pa je to, da bom ob tebi drugo leto na LM 21ki in ti dajal vzpodbudo, če jo boš potreboval. Jaz bom po moje podaljšal še v drugi krog, če bom le dovolj regeneriral po Berlinskem maratonu konec septembra. Prou vesel sem res, da sva se našla tu na TF, pa se vidva kmal tastar. Dober lauf še naprej :clap: lp Mišo
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA