prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

tekac 007 napisal/-a:Zborno mesto ostaja vedno isto in sicer na parkirišču ZARJA natančno pred avto prodaja JOMA(peščeno parkirišče) tik ob reki kamniška bistrica...seveda zimska ura ob16h vsak torek 12,3km ob vsakem vremenu po sistemu kdor pride ta pride......glede majic je pa tako da moraš na druženja priti kar nekajkrat da si jo prislužiš......za govorilne urice v MURKI se pa dogovarjamo sproti........se vidmo...

Sedaj vem natanko toliko, kot prej. Kje se to nahaja? V katerem delu Kamnika, rabim neko orientacijsko točko, ki jo poznam.
No takole! Ko prideš v Kamnik, najdeš nogometno igrišče oz kamniški stadion. Za prvič, da ne boš iskal, lahko parkiraš kar tam, lahko tudi pri keglišču, to je eni in isti objekt.
Ko si parkiran in pripravljen :lol: se obrni proti tovarni "BORUTANA" in pojdi 100 m proti njej in ko prideš do mosta, to ga vidiš tudi od tam, kjer si parkiral avto, se obrni desno in že nas boš zagledal, točno tukaj, kjer stoji BMW. Avto Joma pa zgleda takole:
Slika
PS: Bolj natančno ti ne morem opisati. :twisted: :lol:
Nazadnje spremenil cvalenti, dne 29 Okt 2012, 12:36, skupaj popravljeno 1 krat.
V četrtek 25.10. smo se zbrali v gostišču Murka, kjer je bil zgodovinski :lol: dogodek za "Kamniško tekaška druženja"
KTD (kamniško tekaška druženja) ali TTD (torkova tekaška druženja) smo naredili korak naprej.
Prvi korak je bil, da si izdelamo majice in to z dolgim rokavom. Z malo heca, smo resnično prišli do izdelka in to z pomočjo oz. s sponzorjem MONTSOL Denisa Sitarja, na forumu poznan kot Deniz.
Po dveh sestankih in modrovanj kje, kako, kam... je na dan prišel ta izdelek:
Slika
Slika

No pa ga malo opišimo:
Na spredni desni strani imamo tekača in nad njim napis "Torkova tekaška druženja", pod njim pa KAMNIK, ker smo kamničani. :lol:
Slika

Na levi strani logotip našega sponzorja MONTSOL Solarni sistemi Denisa Sitarja:
Slika

Na hrbni strani je na vrhu napis: TORKOVA TEKAŠKA DRUŽENJA in pulz ki se spremeni v dva tekača. Prvi tekač "obarvan v " rumeno" predstavlja nežnejši spol, drugi večji in močnejši pa nas, drvarje moške. :lol: :lol:
Slika

Pulz pa ima tudi pomen. Imamo tri pulze, kar predstavlja naše tri vzpone oz gorske cilje, ki jih imamo na rundi. Prvi GC je Kregarjevo, drui Roje in tretji Stolnik. Sedaj, ko se ura spremeni in štartamo od 16 uri, se proga skrajša, mi ji rečemo "zimska varianta" in tako imamo na progi le en goski cilj in to je Kregarjevo.
Slika

Ko smo prevzeli majice:
Slika

Majico predstavi naš maneken OLSON:
Slika
Slika

In na koncu slika z organizatojema Ladom in Olsonom, ter sponzorjem Denisom:
Slika

PS: V izdelavo smo dali narediti 25 majic (se mi zdi, če ni prav me popravite) in 5 rezerve. Kako priti do majice? Hoditi je potrebno na runde in ko se Lado, Olson in Denis odločijo, da si postal član, se dobi majica.

Naš naslednji korak je označba obeh poti, kratke "zimske" in "T*dolge" in izdelava kratkih oz atletskih majic.
Denisu se v imenu tekaških družen, iskreno zahvaljujem za majice, Medotu pa da je zrihtal po ugodni ceni in tisk. Majice so firme BANEM.
Denisu se v imenu tekaških družen, iskreno zahvaljujem za majice, Medotu pa da je zrihtal po ugodni ceni in tisk. Majice so firme BANEM.

Tudi v mojem imenu,zahvala Denisu in Medvedu :clap:
cvalenti napisal/-a:No takole! Ko prideš v Kamnik, najdeš nogometno igrišče oz kamniški stadion.
PS: Bolj natančno ti ne morem opisati. :twisted: :lol:

Lahko! A je to v Mekinjah, ali na začetku Kamnika iz Ljubljanske smeri?
Torek...prvo druženje po LJ Maratonu presenetljivo 14 tekačev in tekačica, počasni tempo čeprav so nemaratonci pravocirali na ta račun smo nekje izgubili Tinkaro nič kaj kavalirsko ampak je pritekla kmalu za nami. Kratka zimska varianta 12,3 km v slabi uri skoraj v skupini res pravo druženje.......Če bo vreme malo bolj naklonjeno v soboto 3.11. jo mahnemo proti Veliki planini, zbor na Vegradu (start zimske lige) ob 09:00 vabljeni kdor ima čas in voljo......se vidmo
Krasno tekaško druženje proti Veliki planini je uspelo. Vreme je vzdržalo če pozabimo malo več vetra na velki....Tomaž, Simon, Bojč, Blaž, Robert, Mare, 2x Arbajter Grega in Iztok ja in moja malenkost. Na žalost smo nekje izgubili Romana...pa drugič do vrha. Vegrad-Velka do MARETA cca 1:15,00 in to skoraj ves čas v pogovornem tempu.....Tomaž bo objavil še kakšno slikco....se vidmo ampak v torek bom na žalost mankal na druženju, kaj češ služba popoldan....
Bravo torkovi tekači :clap: čeprav me to že nekoliko spominja na zimsko ligo :D ko sva se v soboto dopoldne vračala s Primoža mi je neverjetno veliko tekačev dalo slutiti, da prihaja tudi skupina, ki so namenjeni na trening na Velko in ravno v pravem trenutku je moja kamera romala iz ruzaka v play stations in nastal je ta pol minutni zapis :-- upam, da ste kaj pametnega podebatirali po poti in navlažili žejne ustnice na Jarškemu :-- meni se je mudilo v dolino drugim dogodivščinam naproti :wink: upam, da vas do marca še kdaj ujamem ali prestrežem, ker ujeti vas tako ali tako ne morem :D vozite par prestav prehitro za mene :laola poklon in lep pozdrav

Andrej

http://www.youtube.com/watch?v=SMoO-P5fZ4Y
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA