Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 oven
Je nekaj na tem ja:D
Jst sem za svojo velikost čisto prelahek, razmišljam da bi se spravil v fitnes,mogoče bom pa dobil gor ene 10kg.....Ker pojem lahko karkoli in kolikorkoli pa se ne bom zredil za čisto nič....Iz tekaškega vidika, je moja konstrukcija vredu baje, iz vizualnega pa sploh ne :roll:
Uporabniški avatar
 goldee
oven napisal/-a:Je nekaj na tem ja:D
Jst sem za svojo velikost čisto prelahek, razmišljam da bi se spravil v fitnes,mogoče bom pa dobil gor ene 10kg.....Ker pojem lahko karkoli in kolikorkoli pa se ne bom zredil za čisto nič....Iz tekaškega vidika, je moja konstrukcija vredu baje, iz vizualnega pa sploh ne :roll:

Drugače pa komot vržeš gor 10kg s fitnesom - za tvojo višino. Vendar pa rezultat ne bo prišel tako hitro. Za pridobiti 10kg čistih mišic (po naravni poti), boš rabil kar nekaj časa, vsaj eno leto trdega treninga.

Drugače pa imaš srečo, da se ne rediš - lucky you.
No, mogoče pa še vedno rasteš in gre vsa energija v to. Jaz sem se tudi začel rediti šele nekje po 25 letu starosti (do 25ega naj bi moški rastli). Do 25ega sem imel 78-80kg max. ;)
Sam tečem zdaj že 2 leti. Začel sn zaradi tega kr sem mogel shujšat in shujšač sn za cirka 20kg. Zanima pa me kakšna je primerna teža,da bom lahko enkrat pretekel na kakšen tekmovanju 21 km. Sicer treniram 5 krat tedensko po 21 km ampak me skrbi moja teža malo. 21let/172cm/62 kg
Uporabniški avatar
 Virtus
krist112 napisal/-a:Sam tečem zdaj že 2 leti. Začel sn zaradi tega kr sem mogel shujšat in shujšač sn za cirka 20kg. Zanima pa me kakšna je primerna teža,da bom lahko enkrat pretekel na kakšen tekmovanju 21 km. Sicer treniram 5 krat tedensko po 21 km ampak me skrbi moja teža malo. 21let/172cm/62 kg

Tvoja teža je idealna za doseganje odličnih maratonskih rezultatov :)
krist112 napisal/-a:Sam tečem zdaj že 2 leti. Začel sn zaradi tega kr sem mogel shujšat in shujšač sn za cirka 20kg. Zanima pa me kakšna je primerna teža,da bom lahko enkrat pretekel na kakšen tekmovanju 21 km. Sicer treniram 5 krat tedensko po 21 km ampak me skrbi moja teža malo. 21let/172cm/62 kg

Ne razumem?
Petkrat tedensko tečeš 21 km pa se sprašuješ ali boš kdaj na tekmovanju pretekel 21 km?
Jaz na treningu redko kdaj, ponavadi samo parkrat v času priprav za 21K, pretečem več kot 15 km, pa na tekmi z lahkoto pretečem 21 km :D .

Kot je že povedano, tvoja teža = višina - 110, kar je za rekreativca več kot idealno.
StaraKost napisal/-a:

Ne razumem?
Petkrat tedensko tečeš 21 km pa se sprašuješ ali boš kdaj na tekmovanju pretekel 21 km?
Jaz na treningu redko kdaj, ponavadi samo parkrat v času priprav za 21K, pretečem več kot 15 km, pa na tekmi z lahkoto pretečem 21 km :D .

Kot je že povedano, tvoja teža = višina - 110, kar je za rekreativca več kot idealno.

jah ma tut sam sicer nevem zakaj to je najverjetneje v glavi da mi nebi uspelo. Vprašo sem tak samo kr se želim udeležeti malega kraškega maratona.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA