prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ljubljanski maraton je mimo :D mi pa nadaljujemo s skupnimi treningi po PST-ju :clap: :clap:

Padla je pobuda za skupni trening:
Sobota 3.11.2012 ob 7h Fužinski grad

Cel krog:
-zajc začne in konča pri LM
-ROSI64
-iztok p
-luks
-anže.m

Če še koga/katero zamika, lepo vabljen/a. :D
Ljubljanski maraton je mimo :D mi pa nadaljujemo s skupnimi treningi po PST-ju :clap: :clap:

Padla je pobuda za skupni trening:
Sobota 3.11.2012 ob 7h Fužinski grad

Cel krog:
-zajc začne in konča pri LM
-ROSI64
-iztok p
-luks
-anže.m
-Uheeec

Če še koga/katero zamika, lepo vabljen/a. :D
Pa smo ga :juhuhu: :juhuhu: in to že en teden po maratonu :laola
družba naredi svoje. Se je pa poznala utrujenost v zadnjih km, oziroma to, da telo še ni regenerirano. :oops:

Danes je pa bila med-regijska udeležba. V našo družbo sta prišla Matej in Janez iz Trebnjega. :clap: :clap: Z nami je tekel tudi vrhunski ultramaratonec zajc, ki je šel zelo počasi (za njegove razmere) za mene pa kar v dokaj hitrem tempu, zato sva z luksom tudi popustila v zadnjih 10 km in nadaljevala v pogovornem tempu do konca. Hvala za prijeten klepet. :D

Hvala vsem za družbo :clap: hvala iztoku p, da nam je preskrbel Coca colo med potjo :clap: hvala Mateji za okrepčevalnico pri LM :clap: hvala zajcu, da je podaljšal PST od LM do Fužin :clap: :clap: pač take družbe ne moreš kar zapustiti :lol: :lol:

P.S. Pa ne pozabit brat te teme, da ne zamudite naslednjega PST-ja :lol: :lol:
ROSI64 napisal/-a:... z nami je tekel tudi vrhunski ultramaratonec zajc...

Že dolgo časa se nisem tako nasmejal. Eni ste res za hece :lol:

Zdaj pa zares. Tole danes je bilo (ne)pričakovano, ker sem mislil, da bo večina počivala zaradi LM in mi je napovedan tempo - počasi - zelo ustrezal. Tako sem današnji PST vzel kot počitek, ker se mi pozna tako fizično kot psihično, ker sem v zadnjih 19. dneh pretekel na tekmah 5 ultramaratonov in 1 maraton.

Ker mi je v dobri družbi krog minil kot bi trenil, sem ga podaljšal še za 1/3, 10 km in nepričakovano še danes odtekel eno ultramaratonsko razdaljo, 43 km. Bilo je lahko, ker smo imeli zmeren tempo, vsakih 10 km smo pili kokakolo (hvala Iztoku in Mateji :cast1: ) in temperatura je bila ravno pravšnja.

Na koncu smo se skupaj z Matejem in Janezom dajali kdo bo hitrejši in za razliko od LM, ko sta me prehitela za 3 minute, za kar jima čestitam :clap: , sem ju prehitel za 2 sekundi :FO:

Bilo je super in upam, da bomo to še kdaj ponovili.
zajc napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:... z nami je tekel tudi vrhunski ultramaratonec zajc...

Že dolgo časa se nisem tako nasmejal. Eni ste res za hece :lol:

To ni hec, to je resnica :D

Še na Facebooku piše tole:
"v družbi enega najboljših ultramaratoncev zadnjih let (Boris Ivanovič - »zajc«)"

pa nisem jaz napisal. :wink:

Pa saj smeh je pol zdravja :lol: :lol: :lol:
@Rosi64, ker si expert za PST - ko pridem do vznozja Golovca, kje moram iti, da ga ne precim in da spet pridem nazaj na PST ? Vem, da je daljsa pot, ampak kolegom bi rad prihranil kako hudo zmatranost ob njihovem prvem celem krogu. Al jih raj peljem cez Golovc :lol: Hvala, lp Miso
Misho76 napisal/-a:@Rosi64, ker si expert za PST - ko pridem do vznozja Golovca, kje moram iti, da ga ne precim in da spet pridem nazaj na PST ? Vem, da je daljsa pot, ampak kolegom bi rad prihranil kako hudo zmatranost ob njihovem prvem celem krogu. Al jih raj peljem cez Golovc :lol: Hvala, lp Miso

:roll: :roll: Da se okrog...od vznožja desno po Hruševski na Litijsko, pa levo po Hradeckega na Dolenjsko in po tej do Peruzzijeve spet na PST...a v tem primeru po mojem mnenju spustite lepši del PST-ja.Golovec ni nobena katastrofa, vsega skupaj je za 4 km malce razgibanega terena. :juhuhu:

LP, vencelj
Za tek mimo Golovca se ti PST podaljša za slabe 3km.

Greš pa po PST-ju do zadnje asfaltirane ceste (Hruševska cesta) pred vznožjem Golovca, na kateri zaviješ desno, greš po Hruševski do Litijske, kjer zaviješ levo in tečeš po njej, zaviješ levo na Hradeckega cesto, tečeš po njej do Dolenjske ceste in zaviješ spet levo, nato greš po Dolenjski do križišča s Peruzzijevo cesto, kjer se spet priklopiš na PST. :D

Lahko pa greva kdaj probat skupaj, saj sva oba iz istega konca Bežigrada. :wink:
@Vencelj, jaz osebno nimam s hribom nobenga problema, oni ga pa znajo met :lol: Je bolj rezervni načrt, če rečejo, da čez Golovc pa ne :? V prvem planu je original trasa :juhuhu:
@Rossi64 oz. sosed iz BS-a :wink:, se ob priliki pridružim na 'Tour de PST weekend'. Spremljam in se pofočkam.
Hvala obema za informacije. Lp, Mišo
  • 1
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA