Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 muc
Ojla, a mogoče kdo ve kako je odprt stadion v Domžalah v popoldanskih urah?
Morm narest kalibracijo na uri, pa je menda zato najbolš it na stadion...ravna in točno izmerjena podlaga.

...še takrat, ko si "namontiram" foot pod, mi maraton nameri celih 44,5 km...letošnja LJ. je bila res nekaj posebnega :lol:
Uporabniški avatar
 Charly01
Danes govoril z njimi, ker je tudi mene zanimalo, lani so bili to četrtki, letos pa kar prosto odprto ne bo, ker so bili baje problemi (škoda, pritožbe, da je neurejeno ne glede na to, da takrat ni bilo uradno oprto, itd).

Trenutno je ena tekaška skupina ob torkih, ob 17-ti uri in se da prit noter, pa še to naj bi bilo potrebno predhodno najavit na spodnji email.

Mogoče še kdo kaj piše na spodnji email in kaj dosežemo?!

Kontakt
Zavod za šport Domžale
Kopališka 4, 1230 Domžale
Tel: ++386 (0)1 721 68 62
janez.zupancic.zavod-sport@siol.net
 nana
muc napisal/-a:Ojla, a mogoče kdo ve kako je odprt stadion v Domžalah v popoldanskih urah?
Morm narest kalibracijo na uri, pa je menda zato najbolš it na stadion...ravna in točno izmerjena podlaga.

Lahko se pa zapelješ do Kodeljevega :D
Uporabniški avatar
 ROSI64
Tudi Žak v šiški je v redu :D v torek narediš najprej kalibracijo, potem pa na K-Rožnik sprobat :lol: :lol: dve muhi na en mah :wink:
Uporabniški avatar
 mat33c
Muc za stadion v Domžalah kolikor jaz vem ni skoraj nikoli bilo problema. Jaz sem nekaj časa nazaj po 2x na teden bil tam ko sem kao intervale probaval delat :oops: pa ni bilo nikoli problema. tako da kar pogumno...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA