Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Z* napisal/-a:Zeloo lepe fotke, pogledala prav vse. :D Odlični detajli, nekaj mistike, to in ono ostaja zagonetno ... :shock: :lol:

Hvala Zinka!

Koralpe so res čudovite in "pred vrati".

Zelo ti priporočam.

Poglej kaj slikce Koralp z mojih prejšnjih trekkingov na http://zvone.blogspot.si/

Lepih poti je prav neverjetno veliko.

lp. Zvone
Nazadnje spremenil zvone, dne 15 Dec 2012, 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Spoštovani

Še en namig...

Namig1. Pozorno poglej slike ( so po vrstnem redu)
Namig 2. Posnetek je "nočni"
Namig 3.1. ODSEV na _ _ _ _ _ _ _ _ _ " _ _ _ _ _ _ " _ _ _ _ _ _ _ " _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Namig 4. ODSEV na _ _ _ _ _ _ _ _ _ " _ _ _ _ _ _ " _ _ D _ _ _ _ " _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Srečno!

lp. zvone[/quote]
zvone napisal/-a:Spoštovani

Še en namig...

Namig1. Pozorno poglej slike ( so po vrstnem redu)
Namig 2. Posnetek je "nočni"
Namig 3.1. ODSEV na _ _ _ _ _ _ _ _ _ " _ _ _ _ _ _ " _ _ _ _ _ _ _ " _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Namig 4. ODSEV na _ _ _ _ _ _ _ _ _ " _ _ _ _ _ _ " _ _ D _ _ _ _ " _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Srečno!

lp. zvone
[/quote]

Pozdravljeni!

Zdaj pa res ne bi smel biti problem uganiti ...

lp. zvone
Nazadnje spremenil zvone, dne 15 Dec 2012, 23:11, skupaj popravljeno 1 krat.
he, he Zvone...samo eno črko si dodal :D :D nič kaj radodarno.

Rad pa bi povedal naslednje. Kot vemo, so Avstrijci trčeni na razne table in opozorila o prepovedih dostopa in privatnih lastninah...gre za pravo onesneževanje okolja s temi vsemi "privat" tablami in označbami. Tega ni v taki pretirani obliki niti v Nečiji, niti v Švici ali Italiji....pri nas, v Sloveniji pa smo v naravi na srečo še vedno svobodni... :clap: , dokler na veleposestniki ne začnejo prepovedovati dostope do njihovih gozdov. :x

Skratka po moje gre za odsev na pločevini. Ti si šel od Gradca gor v hrib in v eni od teh pločevinastih tabel te je privabil odsev nočnega Gradca. Vidi se po moje tudi tvoja čelka.
Da gre za tablo in odsev je očitno (motna, spremenjen odsev). :D

Naj bo zapis tudi namenjen vsem nam, da se zavedamo, kako pomembno je, da si v Sloveniji ogranimo prost dostop do narave in gozda. :laola
klas napisal/-a:he, he Zvone...samo eno črko si dodal :D :D nič kaj radodarno.

Rad pa bi povedal naslednje. Kot vemo, so Avstrijci trčeni na razne table in opozorila o prepovedih dostopa in privatnih lastninah...gre za pravo onesneževanje okolja s temi vsemi "privat" tablami in označbami. Tega ni v taki pretirani obliki niti v Nečiji, niti v Švici ali Italiji....pri nas, v Sloveniji pa smo v naravi na srečo še vedno svobodni... :clap: , dokler na veleposestniki ne začnejo prepovedovati dostope do njihovih gozdov. :x

Skratka po moje gre za odsev na pločevini. Ti si šel od Gradca gor v hrib in v eni od teh pločevinastih tabel te je privabil odsev nočnega Gradca. Vidi se po moje tudi tvoja čelka.
Da gre za tablo in odsev je očitno (motna, spremenjen odsev). :D

Naj bo zapis tudi namenjen vsem nam, da se zavedamo, kako pomembno je, da si v Sloveniji ogranimo prost dostop do narave in gozda. :laola

Pozdravljen Janez!

Hvala za (lepo) napisano! Vse prav "trdo" drži!

Kar se tiče uganke, naj rečem, da, če dodam še katerokoli črko - je uganka -rešena!

Torej, rešitev je več kot na dlani.

Mogoče še ta teden "obiščem K-24" in "popeljem "zmagovalca" po tej prelepi poti.

Torej, dodal sem še eno črko in prepričan sem, da bo čez eno uro znan "zmagovalec":

Namig št.: 5:

ODSEV na _ _ _ _ _ _ _ _ _ " _ _ _ _ _ _ " _ _ D _ _ G _ " _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

lp. zvone
Nazadnje spremenil zvone, dne 15 Dec 2012, 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
ZdravkoC napisal/-a:Odsev odsevnika na obleki, fotografiran s flešom :lol:

Žal ne!

Ker se mi mudi na K-24 in bi rad dobil "sotrpina" sem dodal še eno črko in prepričan sem, da bo čez 5 minut znan "zmagovalec":

Namig št.: 7:

ODSEV na _ _ _ _ _ _ _ _ _ " _ _ _ T _ _ " _ _ D _ _ G _ " Z _ _ _ _ _ _ _ _ _

lp. zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA