Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tudi jaz vam želim lahke noge in veliko pretečenih kilometrov. Letos sem pač preslab, da bi odžiral štartno mesto in se nisem prijavil. Na prvem me ni bilo, pa na letošnjem tudi ne. naslednje leto pa upam, da bom zopet. naj vam vreme služi, organizacija in vzdušje pa že vem, da bosta v presežkih.
Uporabniški avatar
 Miroslav
Obeti
V petek bo večinoma jasno, le v vzhodnih krajih dopoldne zmerno oblačno. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla ali nizka oblačnost, ki se bo lahko pojavila tudi ob morju.
V soboto se bo oblačnost na zahodu zgostila, na vzhodu pa bo še deloma jasno.
V nedeljo bo od zahoda pričelo deževati.
:D :D :D

Kdo je sploh dvomil, da nam bo Vreme zrihtal lepo vreme!
:juhuhu:
Uporabniški avatar
 Miroslav
Vreme napisal/-a:Miroslav, pa ne da si dvomil? :--

Ne, nisem!
:roll:
Jaz ti popolnoma zaupam. Saj zato pa si Vreme. Imaš veze zgoraj.
:lol:
 spela*
lgrenko napisal/-a:Sprejmi izziv in posnemi fotografijo na temo Sladkih6. Najbolj všečni in najbolj odzivni instagrami bodo nagrajeni. Natečaj je odprt, zaključi pa se v soboto, 10. 11. 2012

@tekzavse | Tvoje besedilo | #sladkih6 #tekzavse #ultramaratonzavse #teknazid #igersslovenia

Sponzor izziva: http://trgovina.tekzavse.si/

A to je le za tiste na FB?
Uporabniški avatar
 Misho76
Vreme napisal/-a:Sicer pa je tukaj neka čudna tišina... :roll:

Zatišje pred viharjem :lol: Uživajte v soboto ter dober lauf vsem. Vse kar boste delali, delajte varno :lol:
Uporabniški avatar
 tae
No, da ne bo čista tišina, kaj boste oblekli (v mislih imam kratko, dolgo, mešano in ne kakšne barve)?
Uporabniški avatar
 Charly01
Glede na to, da grem prvič tečt, (mislim na sladkih6 :) ), me zanima kako je s prehrano in pijačo, piše, da naj bi imeli svojo. To pomeni, da si nekam postavim gajbico polno hrane in pijače in to je to? :)

Slika

Hvala in dober tek :)
 nenadb
Ker me je včeraj zdravje močno stisnilo in tek kot zgleda za mene zato za nekaj časa odpade :( , sta se v zadnjem hipu pojavili dve prosti mesti za Sladkih 6. Torej če bi slučajno še koga zanimala udeležba na teku, naj se mi javi na ZS.

Nenad
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA