Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Malo prebiram na njihovi strani, pa mi ta 100 mile endurance run ni čisto jasen. :oops: ...kakor je razbrati z "navodil" lahko udeleženec tudi kje kakšen ovinek skrajša, itd. Markirana pot naj bi bila zgolj najbolj "logična" izbira, vendar "neobvezna". :roll:
Ja tako so napisali:"competitors will use a marked hiking trail which will not be additionally marked (except at certain locations) and using the hiking trail will not be obligatory (although taking the hiking trail will, all in all, be the best and the most logical choice)"

Mogoče bomo pa vsak skozi svoje grme klatli pa nas bodo kak teden skupaj zbirali :D
...po moje bodo označili najbolj nujne odcepe in tam, kjer ni markirano.

Tekmovalci morajo le skozi vse KT-je, imajo pa verjetno (čeprav kart še nisem študiral) namišljeno tako, da ni ugodnejših variant po obvoznih cestah in drugih poteh.
Te pa načeloma niso prepovedane.

Glede na prvo izvedbo sploh in veliko dolžino (160km terena imeti pod kontrolo, ni hec), bo vseeno potrebno nekaj orientacijskih sposobnosti ali sreče, da se bodo udeleženci ravno povsod v tekaškem tempu prav obrnili. In ravno zato je izziv še večji :D

Ideja je pa definivno na mestu in vsaka čast jim, da so šli organizacijsko v to :clap: :clap: avanturo.
Kolikor sem na hitro pogledal karte in glede na trekinge, na katerih sem bil v Istri, prav veliko bližnjic ni možnih. Planinske steze so pa tudi zelo dobro označene. Lepo bo. Je pa tako, da so to tiste poti, po katerih so v preteklih letih potekali trekingi.
Ne vem če so planinske poti tako zelo dobro označene. Malo bolj poznam del med Labinom čez Skitačo do Koromačna. Možnih je nešteto variant. Se pa zelo enostavno lahko tudi izgubiš in traja kar precej časa, da v tistem labirintu najdeš kakšno markacijo. Na tem delu namreč tudi glavna planinska pot večkrat kar naenkrat izgine in ni nikjer več nobene markacije :shock:

Bo potrebno biti orientacijsko kar dobro podkovan, da bo šlo brez velikih zapletov od začetka do konca. :!:
Ja res je, da poznam trase od Umaga pa do 10 km južno od Male Učke, ostale pa ravno ne. Pa tudi karte se mi zdi, da še niso objavljene za ta del. Lahko pa, da markacisti še kaj označijo. Res pa, da me letos ravno na Marčani trekingu ni bilo in je bilo ravno za tisti del debata o "kvalitetnem izgubljanju".
Pozdravljeni. Evo pa sm se še sm prjavu. No, js mam že plačano tolo Istro (100 milj). Kaj čem moram probat. Tak sem. Največ dela pa me čaka s tem, da sem komaj nekaj malega časa vegan in se moram organizirat glede prehrane (kokr vem majo po planinskih domovih sam običajno prehrano). Bo treba kr u roke špuknt hhhh. Pa preučit vse podrobnosti. Uglavnem zgubit se nima kej :)
Uzivajte srecnezi :)....

To bo lepa noc in jutro pa sploh ...Upam, da bo cim manj fotk in cim vec opisov :). Da se ostane kaj romanticne domisljije za nas, ki vas bomo v mislih spremljali.

Pa pac drugo leto...bomo pocakal na vase izkusnje :).
Podplati že srbijo in čakajo petek, iščem pa še kako spletno stran z vremensko napovedjo, ki bi pokazala suho vreme na štartu :) No, bo pa v soboto po Učki sušili premočena trupla :) se vidimo!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA