Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 wind
Včeraj 8,9 km teka po razgibanem terenu s 138 viš.m. v udobnem tempu 4:49 min/km, vmes nekaj sto metrov čofotanja po vodi, ker sta dva potočka popolnoma zalila gozdno cesto in jo spremenila v mrzlo kopel, torej dobiš še brezplačno knajpanje. :D

Danes pa 44 minut sobnega bicikla pred televizorjem, za ogrevanje nekaj sprehajanja po štacunah, menda tudi to šteje. :mrgreen:
Med 10 in 13 km. Zal zamenjal telefon in mi drugace izmeril kot prejsnji. Izmeril mi je 10 km, vendar pa pretekel bistveno vec, saj mi je prejsnji telefon za krajso traso (isto) zmeril enkrat 10 in enkrat 11 km. ampak kljub temu se pocutim izvrstno...
2 x vzpon na Belvi po poti Peš na Pohorje:
- 1. vzpon 39:22,
- 1. spust 24:07,
- 2. vzpon 46:10,
- 2. spust 29:46,
Skupaj 2:19:25, brez sekunde pavze. Dobrih 14 km poti, višincev 1400 m gor in prav toliko dol.
:juhuhu:
V sivih dneh kombiniram vadbo znotraj in zunaj. Danes ura domačega fitnesa (15 min sobnega kolesa za ogrevanje, uteži, sklece, trebušnjaki ... pač vaje za moč predvsem trupa), zvečer sprehod po gozdnih cestah, kombiniran s tekom (v gojzarjih in netekaški opremi) cca slabo uro! :--
 spela*
Včeraj sem po dveh tednih (hudega prehlada) končno šla na bazen. :D
Ampak plavala pa nisem nič, ker je imela voda le 23 stopinj. :shock:
No, eni so vseeno šli v vodo ...
Upam, da bodo do jutri vodo segreli nazaj.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA