področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Zmajcy napisal/-a:Še enkrat sprašujem, ali bi kdo kaj kupil preko sp24? ;) Naročala bom danes, naročilo pa znaša 66 evrov (nad 100 evrov je poština zastonj).

Jaz sem ti ze nekaj dni nazaj poslal pm, pa nisem dobil nobenega odg, da se dogovoriva...
Prosim za pomoč: opravljam nakup na sp24, naklempfali smo skupaj naročila za 100 evrov in bi morala prijeti koda za 10 odstotni popust. Ko jo odtipkam, jo sistem sicer sprejme, na koncu pa je še vedno enaka vsota, brez popusta. Enako velja za naročilo nad 130 oz 150 evrov, pri katerem naj bi bil še dodatni popust. Karkoli naredim, nič ne prime - znesek je na koncu vedno enak, brez upoštevanja "minus poštine" ali popustov, o katerih govorite na forumu.
Skratka, hvaležna bi bila za odgovor tistih, ki ste že kupovali prek te strani, kako naj pridem do tega vražjega popusta na sp24.com. ;) hvala.
Uporabljam tole:SP24-GUTSCHEINZ-10.
Koda, ki sem jo prejela ob registraciji, ne prime, prav tako pa očitno ni nič s popusti pri naročilih nad 100, nad 130 oz 150 evrov. ;(
Zaračunajo ti 1,99 evra, ja, okoli 10 evrov pa je še poštnine.
Nikita, Roko: žal mi je, vendar sem naročilo že opravila ... Mogoče se dogovorita in ga opravita skupaj. Koda za 10 evrov popusta vendarle še velja za naročilo nad 100 evrov, se je pa treba malo pomatrati, da prime. ;)
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 41

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA