Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Najprej čestitke vsem, ki ste tekli polovičko v Palmanovi, za osebne rekorde (Rosi64 noroooo), za prvence.......
Moja druga Palmanova je minila v dobri družbi pred, med in po teku, štart z miciM in muc-om :shock: , je nekaj govoril da bo zajček, vendar po 1m rekel adijo! :lol:
Stava z miciM se je odločala v zadnjih metrih oziroma sekundah pred ciljem.... :drink
Še bolj veselo pa na kosilu v Hudičevcu.... :lol: :lol: :lol:

Brez nane in bojanm bi bila Palmanova drugačna ali pa je sploh ne bi bilo. Naša edina naloga je bila dvigniti svojo rit in jo odpeljati na 21km sprehod, za vse ostalo sta poskrbela Karin in Bojan! Naslednjič pa oba v tekaški opremi! :) HVALA!!!

Slika

Se vidimo v Palmanovi 2013!
Da se oglasi še novinec :)

Najprej čestitke vsem tekačem in zahvala vsem navijačem
:laola

Za mano je prva Palmanova in nov PB :clap: 1:38:58 ni boh ve kaj, je pa zame pač PB :D

Tolk zmorem v tem trenutku in s tem sem več kot zadovoljen. Plan je bil izdelan za pisalno mizo, cilj 1:40:00 matematika je simpl 4:44/km,......uf težka bo a cilji morajo biti :?

Na progi:
Takoj po štartu nekaj gneče a sem se za razliko od LM-a postavil dovolj naprej, da s prehitevanjem počasnejših ni bilo težav :D in sem že od prvega kilometra imel svoj ritem in zamišljen tempo. Do tretjega se je vleklo, potem pa je stvar stekla, glava je bila na pravem mestu in razen dveh kilometrov, ki sem jih odtekel v zaželjenem tempu so bili vsi ostali hitrejši. Zadnji najhitrejši, a za kaj več ni bilo moči :D

Skratka vesel kt radijo!!!!!! :D :D :D

Pohvala seveda tudi nani in bojanu za super organizacijo!!!! HVALA :!: :!: :!:

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Se gotovo zopet srečamo :wink:
Super ste bli na letošnji izvedbi PM v Palmanovi. Čestitke vsem za odlične rezultate in nove PB-je :clap:

Slika
Ena gasilska. Del ekipe TF z zajčkom za 1:13 :D

Tokrat sem bil v vlogi fotografa. Mislim, da se boste v priloženi galeriji fotografij našli skoraj vsi: http://matjazv.phanfare.com/5840289. Tud men ni blo lahko, ko sem vas lovil na biciklu. Bom naslednjič raje tekel :D

Lp, Matjaž
Drugič v Palmanovi, prvič organizirano z busom. Nana in Bojan sta za vse poskrbela, le tekla nista namesto nas :lol: Pojdem še z vami :wink:

Vsi pišete o doseganju PB-jev, pa naj se tudi sama pohvalim, da sem ga dosegla, sicer ne v teku, temveč v zganjanju oslarij, smehu in pozitivni energiji :wink:

Kar se tiče teka, daleč od PB-ja. Tudi prvih 8 km ni bilo dovolj, da bi mi zalaufalo, očitno težke noge od Sladkih6, kaj pa vem. Kljub vsemu sem se trudila stisnit vse od sebe, proti koncu mi je končno zalaufalo, pa sem že prestopila ciljno črto in si priborila 1.36.55. Prav nič razočarana, tako pač je, bo šlo drugič bolje :wink:
Naprej en velik HVALA :clap: nani in BojanuM, ker brez njiju mene v Palmanovi ne bi bilo. :D Organizacija na visokem nivoju, vse preskrbita :D HVALA vama iz srca :clap: :clap:

Potem hvala vsem za družbo, druženje, dobro voljo,....in hvala vsem za čestitke. Obenem tudi jaz vsem čestitam za včerajšnji tek. :clap:

Kot sem že na začetku poročil napisal, ja padel je nov OR čas 1:31:54 :D Šele danes se zavedam, kakšen dober rezultat mi je uspel. Res je da sem pričakoval, da bo padel nov OR, a računal sem tam nekje med 1:35 oziroma kakšno minuto manj. Začel sem zelo hitro, tempo okrog 4:05 - 4:15, do 10 km sem se držal zajčkov za 1:30. Potem sem malo popustil, oziroma se začel malo bremzat, saj me je bilo strah, da ne bi vzdržal s takim tempom do konca. Tekel sem brez kakšnega večjega napora, tudi gelov nisem vzel, pa čeprav sem jih imel s seboj. Skratka letelo je super. :D Ker ni bilo nobenih problemov, kriz,.. sem na 17km začel pospeševat, saj sem si rekel tiste 4 km bom pa že nekako. Zajčke za 1:30 sem imel na vidiku kakšnih dobrih 500m pred menoj, a kljub trudu jih do cilja nisem dohitel več. :( Tako se je ura ustavila na 1:31:54.

Z rezultatom sem zelo zadovoljen, saj je tudi mene presenetil. Očitno sem sposoben več kot sem sam mislil. Po domače povedano, če bi imel "jajca" in tekel kot lahko, bi verjetno lahko šel pod 1:30. Tudi po teku ni bilo nobene večje utrujenosti, danes brez muskrfibra.

Skratka vesel sem in to zelo, da sem po enem letu, ko sem začel vse spet od začetka prišel do takšnega rezultata, o katerem sem včasih le sanjal. Kot kaže je treba v sanje verjeti in potem se uresničijo. :D

Hvala še enkrat vsem za druženje :D lepo vas je videti, biti z vami, vas objeti, deliti pozitivno energijo, dobro voljo,..... :laola hvala MatjazuV za fotke :D
Na začetku naj se zahvalim Bojanu in Nani za odlično organizacijo :laola

Palmanova je bila moja prva polovička, zato bo zame za vedno ostala nepozabna. Glede na mojo tekaško kondicijo, si pretiranih ciljev nisem zastavljala. Ker je bilo prvič, nisem niti vedela, kaj lahko na takšni razdalji pričakujem, saj do zdaj nisem še nikoli tekla razdalje, ki bi bila daljša od 15 km. Do 13. km se mi je zdelo, da kilometri kar hitro minevajo, potem pa so se začele manjše težavice, po 17. kilometru pa sem bila že kar precej utrujena. Kljub utrujenosti, sem bila v cilju eden najsrečnejših ljudi, saj sem, kot že zapisano, pretekla svojo prvo polovičko :juhuhu:

Hvala vsem za dobro družbo in čestitke vsem za pretečeno polovičko :clap:
Hvala Nani in Bojanu za odlično organizacijo! :laola

Hvala vsem za družbo in Matjažu za fotke! :clap:

Začel sem veliko hitreje, kot sem planiral, a vzdušje je bilo pač tako :lol: in ker sem se dobro počutil, skoraj polovico nisem popuščal. Drugo polovico sem odtekel nekoliko počasneje, nekaj časa so mi pobrale postojanke, saj so bile zelo pogoste in vsakič sem si vzel čas za topel čaj. Brez posebnosti sem odtekel do cilja, kjer se je ura ustavila pri 1:36:32, kar je skoraj 7 minut hitrejši PB. Vesel kot radio sem odtekel do busa, se preoblekel in počakal ženo, da sem jo pospremil do cilja, tako da sem kar dvakrat pritekel skozi cilj. :lol:

Čestitke vsem za dosežen cilj še posebej moji ženi, ki je s polmaratonsko razdaljo opravila prvič! :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA