Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vreme napisal/-a:
Tilcara napisal/-a:Help!
Prijavila sem se na maraton, vendar ne najdem web strani, na katero bi nakazala. Do 1.10. je namreč čas za plačilo 15 eur.

Glede na to, da nisi med prijavljenimi, nisi dokončala prijave...po končani prijavi te povprašajo tudi kako boš plačala, seveda izbereš plačilo na licu mesta :wink:

Hvala Vreme, hvala Nana. Ja res je, očitno nisem prijave pripeljala do konca, ker nisem prišla do izbire načina plačila :oops: No, danes je že 5 eur dražje :evil:

Se vidimo :D
Spet zatišje... :roll:

*Prijava za utrku:
Do utorka, 27.11.2012.godine u 12 sati isključivo on-line ispunjavanjem web obrasca na
http://www.adria-marathon.eu/ *
Zaenkrat prijavljenih 139 maratoncev, 291 polmaratoncev in 58 tekačev na 5 km, skupaj 488 tekačev. Med prijavljenimi je tudi lanski zmagovalec Ashenafi Erkolo...Veliko je tudi Slovencev, a jih nisem štel. :mrgreen:

LP
Jaz sem že malo pozabila, a se mi zdi, da jih je bilo po številu dovolj. Drugega se pa niti dobro ne spomnim. Uh, emšo :oops:

Komaj čakam, da gremo in upam, da bom pretekla več kot 1 km :? Drugače bom imela pa popravni izpit iz navijanja, tako da muc, glej da ne boš manjkal :D
Glede okrepčevalnic se tud jest ne spomnim najboljš, ker sem imel preveč drugega dela :lol: ,
ampak se mi zdi, da je blo vse organizirano tako kot mora biti...spomnim se okrepčevalnice nekje na 5 km, nato na zavoju ob morju potem pa ena na mostičku na "celini"...nekje na polovici 21-tke...recimo, da so bile nekje v razmaku 5ih km

hmmm Nana, trenutno bolj slabo kaže...tekaški števec trenutno na nuli :roll: ..nas bo pa več navijal :wink:
drejko napisal/-a:Zdravo

Ker se bliža zadnji rok za plačilo preko plačilnega naloga me zanima ali kdo ve kje se to plača :D nikakor nič ne najdem.

Jaz mislim, da nas je večina izbrala, da bomo plačali v Crikvenici. Tudi ti, tako kot Tilcara, očitno nisi prišel do zadnjega koraka.
hoj, vidim, da je veliko zanimanje za Crikvenico - super.

malo pozno se javljam a od srca :)

Crikvenica je odličen tek, za katerokoli razdaljo se odločite. če bo vreme podobno lanskemu, bo pa že kar kičasto.

že v naprej čestitke dekletom in vsej ekipi iz agencije Via Mea, ker se res trudijo v dejavnosti, ki ni čisto njihova. punce, zlate ste.

se vidimo na lepem in prijetnem morskem vikendu s tekom :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA