prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Trenutni seznam najavljenih je tak. :D Seznam nenajavljenih boste jutri spoznali na startu :lol: :lol:

Nedelja 25.11.2012

Start pri zajcu ob 6:30, pri LM ob 6:35
Cel krog:
zajc
NIKITA
iztok p.
grb

Start Fužinski grad ob 7:30
Cel krog:
ROSI64
luks
matej-jehro

Fužinski grad - Jarše:
miciM
MatjazV
Eni smo bolj hitri in smo že nazaj, oziroma nismo šli celega :lol: :lol: :lol: . Bilo je prijetno, družba super, dobre volje zvrhan koš,bliža se novo leto, zdaj pa žasluženo lenarjenje :D

:wink:
Tudi tisti, ki smo šli celega smo že doma :wink:
Bilo je spet super, saj drugače na PST-ju niti ne more bit :lol: :lol:

Je pa vedno nekaj novega ali pa nekaj prvič :D
Tako sem danes prvič tekel brez ure, :D pa ne namerno, ampak, ker sem jo doma pozabil :bum: :bum:
Prvič sem laufal z MatjažemV, pa ne zato ker sem jaz postal tako hiter :D ampak ker je Matjaz žal poškodovan :( se je pa izkazalo da on teče enako hitro po eni nogi, kot jaz z obema :lol: :lol:

Skratka bilo je super, kot vedno dobra družba. :D Hvala vsem za druženje :clap: :clap:

Pa ne pozabit, ni še konec leta, tako da verjetno še kakšen letos pade :D PST mislim :lol: :lol:
Hvala Luksu oz. njegovi 5/6 družine za okrepčevalnico :D Tek po PST postaja že pravi luksuz. Kokakola in piškoti se dobesedno cedijo :lol: Pozabili smo še na kokakolo, ki nam jo je v skrivališču pripravil Iztok kakšen kilometrov prej :oops:

Dobra družba, pijača in jedača so me spet prepričali, da sem naredil en "ovinek" do Fužinskega gradu :twisted:
No, da se po daljšem času še jaz oglasim v tej temi.

Danes sem se priključil ekipi TF za 26 km kroženje po PST. Za polni krog je še prekmalu, glede na to, da še hodim na terapije za tetivo. Je pa že veliko bolje.

Hvala celotni družbi za vspodbudo, Rosiju za prevoz in predvsem Luksu in njegovim za odlično postojanko. Smo se pošteno okrepčali s sladkarijami in kokakolo :D

Če bo šlo tako naprej, bom počasi spet lahko treniral bolj pogosto, hitrosti pa za enkrat ne bom forsiral.

P.S.
Rosi, ti sa pa letos res naredil tak napredek, da te bo težko slediti in še težje ujeti :clap: .

Lp, Matjaž
Zahvala tudi z moje strani družini Trtnik za obilno okrepčevalnico :D tortica je bila tako dobra :D in oči tako velike :shock: da sem pojedel kar dva koščka :--

Analiza teka danes: " več pojedel, kot porabil " :lol: :lol: :lol:

Hvala še enkrat. :clap:
Saj mi bo še nerodno od pohval za postojanko, v resnici sem pa kar nekaj kalorij, ki bi jih sicer doma sam zaužil, razdelil med vas! :lol: Mal se hecam! :D Doma so komentirali, da smo prav fina tekaška družba. :laola

Sicer pa je bilo spet luštno, po teku sem pretegnil noge na en bližnji hrib z družino - zajc, ti drugič povem prej, kot šele na cilju. :oops:

Seveda se kmalu vidimo...
Živjo!
Hvala fantom,da ste me vzeli s sabo.Zame je bil odličen trening,pozabila pa sem kako dolg je Golovec,vendar je bilo super.Forest hvala,ker si tekel z mano Golovec,je bil vsaj malo lažji.Se vam pridružim še kdaj.
Prijetna družba in hvala za družbo :D Familija Trtnik je ujela senco pod ogromno krošnjo drevesa in servirala zelo okusne priboljške. Seveda smo otrokom pustili še dovolj za na pot proti domu :wink: Upam.... :roll:
Tempo pogovorni, tako kot je sedaj zelo v modi. Mogoče se je le proti koncu, za nekaj km malo bolj napela vratna žila :lol: Scenarist: El Rabitto 8)
Se vidmo spet, k' se vidmo
Ampak med čvekom so pa eni izrazili željo, da bi imeli PST tekmo, kdo prej preteče krog, seveda skupinski štart in brez "gulfije" na poti, zato pridno trenirajte čez zimo, jaz bom štarter :lol: :lol: :lol: .

:wink:
Danes v zgodnjih jutranjih urah sva odtekla PST skupaj z Iztokom. Dvomim, da bi drugače našel dovolj motivacije, da bi vstal ob 2h. Tokrat sva za spremembo tekla v nasprotno smer. Obema se je zdelo kot da tečeva PST prvič. Iztok je s sabo prinesel kokakolo za kar se mu zelo zahvaljujem, ker mi je dala precej moči po nespodbudnem štartu, ko sem že po dveh kilometrih končal v bližnjem grmu :oops: Na Žalah je močno pihalo in sva se spraševala kako bi izgledal tek v še bolj močnejšem vetru in nižjimi temperaturami.
  • 1
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA