Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zz topka
Ola, moram povedat oz. napisat, da sem se letos celo udeležila prvega teka, lol, ki pa ga seveda nisem niti metra pretekla, ampak v celoti normalno, ne hitro , prehodila.
Seveda zjutraj nisem niti hotela iti na tek, ker imam pač doma več kot zadosten razlog za ne iti nikamor, ampak moj me je prepričeval in prosil in moledoval: "Daj, daj, ženka, prosim, pojdi szi mano, bova kupla teran inu pršut...." :roll: :drink :D

Ah, kaj čem naredit :?: :?: :?: "Ma, veš kaj , Čufer, grem, ma ne zarad tebe, grem zaradi terana, tolk, da veš :!: :!: :!: :!: In bom samo hodila, ker teč ne morem, ker mi je v ZG tolk škljocnilo v tazadnji (mišici), da Bog, če bom zdržala hojo."
In sva šla.
Na vpisu gužva, se pravi bo polna udeležba, malo me zmoti le en WC za tolk folka, ker v naravi pa dobiš glih povsod kakšnega, ki je že šel tja, ko je videl, da je WC samo eden...

Seveda si moram pod mus izmerit vse, kar merijo tega dne noter v dvoranci. Najprej cukr. Ojej, :| me je prav en malčk strah, kolk bo pokazalo: 5.6. "Super", reče teta. Ojej, sej mi še umret ne bo treba, gremo hitro na pritisk, če bo kej.... Nič. Tudi tu vse super. :P
Kaj pa pulz in kisik , al uni pretok kisika, al kar je že???? Jej, en dečko, tak, fejst za pogledat, mi nastavi na prst uno mašinco, rečem, da bo zdaj pr takmu fejst fantini pulz zihr visok, pa mi reče: "Niti ne! 64 pulza in 99 procentu unga kisika." "Jejžeš. Kam to pelje :idea: :?: :lol:
Med sprehajanjem sem ter tja se pozdravljam z znanimi ljudmi. Celo KBK je prišel s svojo ekipco na tek. Bravo, KBK!
Pa domačih obrazov cel kup. Lepo. Na štartu nas je bilo kar nekaj čez 200.

Moja hoja mi je kar šla v redu. V cilj sem seveda pricapljala zadnja, a zadovoljna.

Hitro se preobleč in .... navali narod, na teran .... Jej, kolk je dober. Ma, ne nobenmu pravt, prosim.... :-- Kozarček, dva in že so rezultati in podelitev. Nisem pa do konca čakala, ker sem morala domov. Verjamem, da se je ta prav žur šele pričel in da še traja.
Upam, da mi naslednje leto noga deluje, kot je treba, da končno enkrat pokažem, da znam tudi teč in zmagat, seveda. Kako, zmagat :?: :?: :?: Saj si že danes zmagala, mati :!: :!: :!: :!: Aja, sam teč, mislim....
Čestitke vsem in vsakemu posebej :laola

Evo, še link do analize poti: ( od mojega ZZ topa, seveda)
http://connect.garmin.com/activity/248228647
 kbk
zz topka napisal/-a:Med sprehajanjem sem ter tja se pozdravljam z znanimi ljudmi. Celo KBK je prišel s svojo ekipco na tek. Bravo, KBK!
Pa domačih obrazov cel kup. Lepo. Na štartu nas je bilo kar nekaj čez 200.

zz Topka, takale pohvala pa sede...
dvanajst tekačev ŠDMH-ja (in nekaj maserjev, psihologov , vodonoscev, :lol: ... ) se je odpravilo v Štanjel... in ni nam žal... še na kmečki turizem v Dolancih smo zavili, tako da je dan popoln... :laola
in kar odločeni smo, da bo to postalo tradicijonalno... :clap: :clap:

pohvale organizatorjem :laola :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA