prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 zile983
Lep pozdrav.

Kupil sem uro Garmin Forerunner 910.
Sel sem tect in pritisnil na tipko start in pisalo je stoparica je vklopljena. Po koncanem teku pritisnem isti gumb in pise, da je stoparica izklopjena, a cas se vedno tece.
Zanima me zakaj se cas teka ni ustavil, ali imam kaj napacno nastavljeno.

Hvala za odgovor.
Uporabniški avatar
 Smajo
Bliža se dedek Mraz. In moj garmin 405 je po petih letih brez težav in prešetetih skoraj 10000 km žal mobilen samo kako uro, potem pa mu zmanjka baterij, zato je želja tale garmin 910xt. Glede na dosedanje komentarje nisem veliko izvedel. Prosim kakega lastnika, če lahko mal podrobno opiše izkušnje. Najcenejšo varianto sem zasledil na iaf store, oz bi bilo še boljše če bi jo dobil iz Amerike.
Uporabniški avatar
 Miroslav
Probaj jo resetirat. Drži oba gumba stisnjena, dokler ne ugasne vse skupaj in se znova prižge. Meni je pomagalo. Moja ura je stara 4 leta in ima preko 16000 km izmerjenih, baterija pa še vedno zdrži vsaj 6 ur.
:wink:
Uporabniški avatar
 Smajo
Vse fore ze sprobal, saj mi lepo kaze od 100% pa do 0% pa mrkne. Vse se zgodi v kaki uri in pol. Bil sem že v Šenčurju in so nekaj merili napetost baterije ter ugortovili da je to to. Ura je izpravna in jo bo v uporabo dobila moja boljša polovica. Dedek Mraz pa mora ja kej prinesti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA