prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Danes sem ob sončku odtekel "tastaro" progo, tisto ki gre mimo kmetije, tistih dveh psov (ki še vedno lajata kot nora) :lol: mimo kinološkega društva in borutane. Hmmmm sem že pozabil kako lepa je in prikliče veliko lepih spominov, sploh pa borb z Alpnerjem. :wink:
Še dobro da nas je ujela noč se saj ni videlo kako izčrpan sem pritekel na parkirišče.....bolezen je pustila svoje. Teklo nas je 12 mislim da v dveh skupinah....tudi jaz bom naslednji torek skrajšal bo lažje.......se vidmo
Fantje, potrebno se bo zmeniti, kako se bomo prijavljali na tekmah, sedaj je vse zmesano. :shock:

Volkar Franci 1976 ŠKD Mekinje - tek. druženja 26:34.3
Sitar Denis 1978 Tekaška druženja Kamnik 27:15.8
Bencek Primož 1977 Kamniška tekaška druženja
Petek Tone 1946 ŠKD Mekinje
Povše Brane 1952 Torkova tekaška druženja
Mal pozen, no ta torek smo se družili: Fani, Tinkara, Bojan B., Fritz, Olson in moja malenkost. Tekli smo v pravem snežnem metežu in po plundri ampak se nedamo vreme še nikoli ni bila ovira ......se vidmo še v večjem snegu na Primožu....
Včeraj v mrazu in ledu se nas je zbralo osem plus Zvone ki nam je prišel naproti. Vesel sem povratnika na torkovih srečanjih...BLAŽA...Dal sem pobudo da bi se še do novega leta dobili recimo v MURKI na pizzi in ob kakšni pijački malo pokramljali. Za datum se dogovorimo recimo na zimski ligi to soboto...tudi kakšne podobne ideje so dobrodošle....se vidmo
Kaj naj rečem prave pobude za srečanje pred novim letom v MURKI res ni. Se vidi da je vesel december in da so fešte vse povprek. Pa vseeno če koga srečanje zanima naj me pokliče....ideja torek ali četrtek.....se slišmo
Tinkara, Maja, Fani, Cicman, Zvone, Bencek, Beli, Tone, Olson, Denis M.,Denis S.,Blaž, Roberto, Fritz, Tomaž, Medo in moja malenkost. Po pol KM so pravokatorji že začeli navijat in kljub negodovanju zadaj ni bilo usmiljena....tudi v prvi klanec se je šprintalo in hvala bogu da na naslednega ni šlo več na nož...ampak na koncu spet do fula. Družba pa vseen super mal se je le govoril in tudi dogovoril smo se za ta četrtek 20.12.2012 se dobimo na pizzi v MURKI ob 19 uri......tako da mal predebatiramo letošnjo tekaško sezeno in mogoče že nasledjo....se vidmo...
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA