Hm kako zanimivo, da ni nobenega komentarja o tem teku
Mene je predvsem presenetila SUPER organizacija in sem res zadovoljen, da sem se za spremembo podal tudi v bolj gorske variante teka. Super pogostitev v cilju, super nagrade na žrebanju in za prvouvrščene, izjemno zanimiva trasa (res da precej blatna

) , prijazni organizatorji...
Naj pa KGT Papež čestitam za izjemno delo z mladimi!! Seveda so tudi v kategoriji članov in članic praktično "pobrali" vse kar se je dalo . Dobri so!! in lahko smo prezadovoljni, da obstajajo taki klubi.
Svoj tek bom označil za nekako normalno do povprečnega za svoje kao tekaške sposobnosti, kar je za šele začetek "nove" sezone bilo za pričakovati. Mogoče se mi počitek sploh toliko ne pozna fizično, ker je že spet na plano prišla moja, zadnje čase, ponavljajoča se "slaba" lastnost in to je, da se prehitro predam in zadovoljim s tistim kar nekako že imam

... Bo treba mal glavo "naštelat" pa ne vem kako?? Včasih sem veljal za borca do zadnjega diha (sploh v drugih športih) ampak zadnje čase sem le slaba senca borca. Zgleda bom moral res toliko natrenirati, da bom že tako ali tako hitrejši in sploh do nekega dvoboja ali "več"boja ne bo prišlo

Mal heca seveda

.
Čestitke vsem za pretečeno progo, za dosežene čase, za stopničke...
Gremo dalje