Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Z*
marja napisal/-a:Lepo je bilo spet videti stare obraze, malo poklepetat in se "malo" pomatrat :D . Ugotavljam, da breg ni nič manj strm kot prejšnja leta. Ampak, kdo pravi, da to ni fajn :lol: .

Precej starih, nekateri niti niso tako stari, kot smo drugi ... :lol: No, saj je bilo res lepo ... dokler sem še kaj videla ... :bum: Mislim, da se je spremenila proga, letos je bilo precej bolj strmo kot prejšnja leta, pa daljši klanci ... :shock: :lol: Na koncu sem pogrešala dobro misel!!! Marjan, kaj se je zgodilo z mislimi?? :laola
Hvala za rezultate in fotke, nas je bilo ko Rusov - z Ukrajinci vred ... :mrgreen:
Žal tudi vam kaj kdaj uide. Imam številko 618 in sem na cilju bil točno pred številko 617. Glede na to, da sem bil sploh prvič na ligi ni ravno spodbudno. Upam, da se bo problem rešil! Sicer pa je bilo super!!
Pri taki množici tekačev se mimogrede kaj kje zgodi. :|

DRAGOS, tvoj problem je že rešen in boš ob ponovni objavi rezultatov zabeležen tako kot mora biti.

Sicer pa prosimo, da v primeru ko opazite v rezultatih napake ali nejasnosti, to sporočite po elektronski pošti na naslov slovenia@srichinmoyraces.org ali telefonu: 041 691 707 (Marjan)
Lenz hvala za fotke :clap: vedno, ko gledam tvoje fotke mislim, da sem bil zraven, čeprav Pohorja na zimskem pokalu še nisem videl v živo:D nihče ki se s tem ne ukvarja ne ve koliko energije in veselja je potrebno , da se to izvede :clap: bravo in še enkrat enkratno :clap: še pozdrav in čestitke Petru ( Macuhu ) :clap: legenda ostane legenda :laola

LP Andrej
MAKALU napisal/-a:Lenz hvala za fotke :clap: vedno, ko gledam tvoje fotke mislim, da sem bil zraven, čeprav Pohorja na zimskem pokalu še nisem videl v živo:D nihče ki se s tem ne ukvarja ne ve koliko energije in veselja je potrebno , da se to izvede :clap: bravo in še enkrat enkratno :clap: še pozdrav in čestitke Petru ( Macuhu ) :clap: legenda ostane legenda :laola

LP Andrej

Andrej, tudi jaz te lepo pozdravljam. :D
Lenz-ove fotke so res nekaj izjemnega.
Danes sonca ni bilo v izoblju. A fotke so simpatične
in dinamične in daleč prej na voljo, kot pridem do doma. :clap:
Peš na Pohorje je postal institucija, ki ji ni para daleč naokoli.
Število udeležencev raste s polno paro. Prihajajo novi in novi.
Mnogo je odličnih kolesarjev.
Danes si moral biti poleg, ko je od korita zadonel ples palic in smo se
na široko razmetali po stari fiski.
Že takoj na začetku nas je v direktno v oči pogledala zimska idila.
Kljub obilici novincev in kupu ne dovolj precizno izpolnjenih prijav,
je center za komunikacijo z javnostjo (ZarkoM in Ganesh), z
rekordno hitrostjo objavil rezultate.
Ta prireditev je res zakon.
Vsi, ki smo tu že večkrat bili, to še predobro vemo.
:laola
Pohvale Lenzu za te lepe fotografije :clap: Za nami je 1 .teden , in upam da nas bo iz tedna v teden več :D Drugi teden ponovno napademo te Pohorske strmine :) Čestitke pa gredo Jožeku Manfredu , ki je prvi del proge bil komaj okoli 30 mesta ter nato zmagal vsa čast !
lp P.Potočan
Vsak se lahko pridruži kadarkoli. preprosto tako da pride na start in se prijavi pri prijavni službi.

Ker v končni razvrstitvi šteje največ 9 najugodnejših vzponov (od 12 potencialno možnih) je nekdo, ki v sezoni izpusti do 3 vzpone v končni razvrstitvi popolnoma konkurenčen tistim , ki so se udeležili vseh.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA