prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

težičou matej napisal/-a:Živjo
Jst sm bl na frišn v Ljubljani, pa sm slišou da se eni fjakajo po Rožniku. Me zanima kdaj pa se laufa to, pa kje pa kok, pa kolk hitr?
težičou matej napisal/-a:no poj se pa vidmo v tork :D

Živ ...poj pa se vidmo... :D
...sej na d sm zatežn slovenist al kj tazga...sam d b te še kdo šteku bi blo dobr da še mau bl po domač napišeš... :mrgreen: :-- :lol: :lol:

Hec mora bit. :lol: :lol:
Scooby napisal/-a: .....Na daljši je tempo hitrejših okoli 4:30, tempo počasnejših pa okoli 5:00......

u madona, to ste čist prehitri....ni šans da grem tolk hitro....moram še mal potrenirat sam .... :)
Bor napisal/-a:
Scooby napisal/-a: .....Na daljši je tempo hitrejših okoli 4:30, tempo počasnejših pa okoli 5:00......

u madona, to ste čist prehitri....ni šans da grem tolk hitro....moram še mal potrenirat sam .... :)

Greš pa z te počasno skupino na 10 km pa boš car ko boš toliko hiter. Lahka izira a ne?
Sukar napisal/-a:Evo,odlavfali tale K-Rožnik zbralo se nas je mislim da 8 K-Rožnikarjev tale Muc nas je raztegnu kakšen pogovorni tempo neki samo do Koseškega bajerja,potem pa vse tiho je bilo :shock: :oops:

... :-- ...haha kdo se oglaša?! :lol:

Očitno so nam bili današnji temperaturni pogoji pisani na kožo :wink:
Luštn smo se imel, kjub mrazu in tud kratka AnaLiza ni manjkala...topel čajček iz domačih arcnij...Šumadinac hvala :clap:
Naslednjič sem v zavetrju haha...uživajte...see ya :wink:
muc napisal/-a:
Sukar napisal/-a:Evo,odlavfali tale K-Rožnik zbralo se nas je mislim da 8 K-Rožnikarjev tale Muc nas je raztegnu kakšen pogovorni tempo neki samo do Koseškega bajerja,potem pa vse tiho je bilo :shock: :oops:

... :-- ...haha kdo se oglaša?! :lol:

Očitno so nam bili današnji temperaturni pogoji pisani na kožo :wink:
Luštn smo se imel, kjub mrazu in tud kratka AnaLiza ni manjkala...topel čajček iz domačih arcnij...Šumadinac hvala :clap:
Naslednjič sem v zavetrju haha...uživajte...see ya :wink:

Oba sta ta' prava kalibra... :lol: :lol: :lol: ...čvek tempo...bwahahahaha :lol: :lol: ... v glavnem če ni eden vleku je pa drugi, v glavnem jaz sem v ozadju "j**** ježa" in to s ta' dolgimi bodicami... :lol: :lol: :lol: :lol:

No, na koncu smo pa res nekaj čvekali...na analizi seveda... :lol: :lol:

P.S. Amapk bilo je pa itak zakon!!! :D :D
Še dva K-Rožnika z letnico 2012...tega letnika ne bo več. :lol: :lol:

Torej 18.12 standardno kot znamo... :D :D

Za božičnega 25.12. pa sprejemamo predloge in pobude... ker bo "fraj" dan bi ga lahko oddelali tudi kaj prej (npr. še v naravni luči) in si nato privoščili eno "pošteno" analizo ob naši mizici. :D

Torej... :?: :mrgreen:
  • 1
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA