Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hvala Zajcu za idejo in super izvedbo ter seveda ostalim, ki ste pomagali in združno krožili, kljub precej nizkim temperaturam.

Slika
TF druščina, ki je ob 12. uri končala 6-urno kroženje

Čeprav nisem bil prijavljen, sem se pridružil tudi jaz. To je bil moj prvi daljši trening od avgusta dalje, po sanaciji poškodbe tetive.

Obrnil sem 7 krogov in tega sem res vesel.

Prilagam povezavo na fotografije, ki jih je posnela miciM: http://matjazv.phanfare.com/5865501.

Hvala tudi za sladke dobrote.

Lp, Matjaž
Vesel, da sem bil danes del družbe na tem teku. Res malo hladno ampak se je splačalo priti. Od začetka do konca v dobri družbi Mojce, ki si ji še 1x zavaljujem, da mi je zavezala supegre. Enostavno so mi prsti čisto zmrnili in sem ostal čisto brez moči. Kaj takega pa še nisem doživel! Tole se bo več kot očitno še velikokrat ponovilo. V to sploh ne dvomim. zajc kapo dol za to idejo! Se vidimo. Aja - 22,2 km se je le nabralo skupaj. Proga pa zamrznjena,trda in dosti zahtevna za noge. Na koncu pa še dodatno presenečenje za katero je poskrbela boljše polovica od zajca. Lepa HVALA!!!
:D enkrat na PST-ju smo se pogovarjali o tem kroženju, sem mislila, da je to šlo v pozabo, a glej ga zlomka na tako lep zimski dan je naš zajček :D res organiziral druženje ob teku.
Jaz sem se držala dogovora sama s seboj, malo tekala levo, malo desno, brez pretiravanja no dodala sem samo slikanje, naredila 5krogov, kar je .... :D .
Preostanek zajčeve družine pa nam je ob 10h prinesla še čaj, hvala, se je prav prilegel, verjetno tistim, ki so začeli zjutrej še bolj.
No skratka bilo je zeloooooo lepo.

:wink:
Od ideje k takojšnji izvedbi, čestitke zajcu :clap: Prišel sem malo po 7h in se pri -11°C pridružil že krožečim. Naletel sem ravno na Scoobyja in zajca. Kmalu smo se razleteli in potem so sledila naključna srečanja s sotekači. Po skoraj 3.urah in 9.krogih sem sklenil zaključiti ter se simpatično zmrznjen vsedel v avto in pri -4°C brrrm proti Kamniškim Alpam, domov :D Mogoče bom zaokrožil še kdaj, čeprav je rahlo duhamorno. A če bom rabil motivacijo v družbi, seveda pridem!
Bilo je lepo vas srečevati in kakšno reči. Imejte se do skrajnosti lepo :laola
pajo napisal/-a:...družbi Mojce, ki si ji še 1x zavaljujem, da mi je zavezala supegre. Enostavno so mi prsti čisto zmrnili in sem ostal čisto brez moči. ...

Ni problema :wink:...sem najprej mislila, da se hecaš :? , pa se potem zbala, da bom ostala brez dobre družbe, če... :lol:

Sicer pa, kot že prej napisano...lepo je bilo, kljub nizkim temperaturam in dokaj zahtevni podlagi :D
In seveda... :clap: :clap: tudi z moje strani pohvala in zahvala zajcu za idejo in izvedbo ter njegovi družinici za postrežbo :D...in Pajotu za družbo :D
Zajc – to prireditev si res maksimalno profesionalno izpeljal!!!

Od razpisa z vsemi podrobnostmi, zmrzovalno-grelne skrinje za pijačo in obložene mizice na štartno-ciljnem prostoru, do še bolj podrobnih rezultatov, kot smo jih vajeni od Timinga!!!

Še enkrat HVALA za posebno nedeljsko jutro! Tudi ostalim so-udeležencem tega treninga v ekstremnih razmerah!
zajc napisal/-a:Rezultati

Bravo, res ste se izkazali. Glede na vremenske razmere lahko samo rečem :laola .

Smatram, da je to TF prireditev in je razdalja potrjeno znana zato naj velja tudi za ultra+maratonsko lestvico TF 2012. Seveda velja za vse, ki so pretekli razdaljo večjo od maratona.

Indi napisal/-a: ....do še bolj podrobnih rezultatov, kot smo jih vajeni od Timinga!!!

Zajec je seveda opravil profesionalno delo :clap: , ampak kar trdiš za Timing pa ravno ne drži. kar poglej si rezultate od Sladkih6 - KLIK
Ful je bilo carsko. Skoda da nisem bil v druzbi vseh 6 ur, imam pa v mislih ze naslednjo 6-urno krozno trening pustolovscino. Ampak o tem enkrat v zacetku naslednjega leta.

Zajc :clap: :clap: :clap:
Zajce, en :laola za super idejo in organizacijo. Bil je fajn trening in fajn družba. Čeprav mi je na koncu šel tisti del od mize pa do letališke že kar pošteno na živce. :lol: :roll: Topel čaj na koncu mojega treninga in en cel kup dobrot na mizi sta pa dodala še piko na i! :clap:

Zgleda, da lahko v prihodnosti pričakujemo še več takih treningv/tekem. :clap: :clap:

Se vidimo!

Aja...Forrest! Ko boš tole prebral, te lepo prosim za recept na msg za tiste baklave! Res noro dobro!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA