Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 pajo
Danes je bil pa PST tako zaseden kot 14 dni pred LJ maratonom. :D Neverjetno veliko tekačev. Pač sami znani obrazi kot skozi celo leto ne glede na vreme. :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Danes sem si prav zaželela teka in me tudi dež ni zaustavil. Odčofotala sem 7km in sem prav zadovoljna, srečala pa nisem nikogar :( .
 ajp
30 km uživanja v rahlem in prijetnim rosenjem.Kar po cesti od doma (Ješenca) proti Juršincem.Tam me je k sreči dohitela moja boljša polovica in sva se družno odpeljala k njenim na kosilo :D
Uporabniški avatar
 skitnica
Včeraj sem odtekel 10 km razmeroma lahkotnega teka.
Danes sem se udeležil 10. ADVENTNEGA TEKA v sosednji Avstriji v Celovcu. Razdalja teka 10 km. Opravil sem 2 km ogrevanja in 2 km izteka.Tako , da sem skupaj opravil 14 km teka. Tekma je potekala ob rahlem sneženju in s samim časom sem kar zadovoljen.
Uporabniški avatar
 skitnica
V ponedeljek sem pretekel 12 km lahkotnega teka, včeraj nisem tekel dopoldan, popoldan pa je začelo močno snežiti, tako, da je trning odpadel. Danes sem odtekel 14 km lahkotnega teka.
Uporabniški avatar
 Radolca
zjutraj pred šihtom sem pri -10°C K-Rožil po Radolci in njeni okolici in si prepeval "Sneg je, glej zunaj sneg je..." 8)
pač, ni se mi spalo, bolj se mi je teklo :!: tečem lahko, dokler ne "pretečem" :D za spanje bo pa še dost cajta enkrat kasneje :lol:
Uporabniški avatar
 thinkblue
Danes odtekel 12 km po zasneženi progi okrog Ptujskega jezera za letošnjih okroglih 2000 km :)
:laola
TB
 vroom
19 km dopoldan. Toda ker smo včeraj s kolegi spili štiri pire :drink , pijemo pa ne pogosto, je bila to zanimiva izkušnja, ker sem se počutil, kot da bi izgubil tri mesece treninga ali pa bil prehlajen :roll:
Uporabniški avatar
 Misho76
13 km z lučko na glavi po zasneženih in zaledenelih poteh Črnuškega krosa. Nikjer žive duše, samo 'me, myself and I' ter moje misli :arrow: čista nirvana :wink: Mraza nism niti čutu, ker o njem sploh nisem razmišljal - ni blo cajta :lol:
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA