Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Se pridružujem predhodniku :cast: . Dan, kot iz pravljice. Sneg do gležnjev, pa sneg do kolen, pa sneg še malo višje :cast1:. Časi so bili težavnosti proge primerni, torej "počasni", a sem s svojim vzponom zelo zadovoljen :rol: .
Pohorje hvala ti.Petintrideset let sem te iskal in končno našel.Vipavc v Prekmurju.Hvala organizatorjem, hvala sopohodnikom za fer tekmovanje...fantastičen dan..Pa še sin je bil z mano, pa vnuka .
bobsaap napisal/-a:
panonija napisal/-a: Vipavc v Prekmurju.

Vipavc, na Štajerskem si bil, ne v Prekmurju. :)

Nesporazum...če se ne motim ta (v originalu) Vipavc živi v Prekmurju in vsako nedeljo pride na Pohorje. :-)
jedrnat napisal/-a:
bobsaap napisal/-a:
panonija napisal/-a: Vipavc v Prekmurju.

Vipavc, na Štajerskem si bil, ne v Prekmurju. :)

Nesporazum...če se ne motim ta (v originalu) Vipavc živi v Prekmurju in vsako nedeljo pride na Pohorje. :-)

Hehe. Če je tako, pol se pa opravičujem. :)

A so že kje uradni rezultati za pogledat? ;)
V rezultatih je še nekaj napak, ki smo jih že uspešno uredili, verjetno pa jih je še nekaj za katere ne vemo. V dnevu ali dveh bodo objavljeni popravki.

Morebitne napake oziroma komentarje prosimo sporočite po elektronski pošti na naslov slovenia@srichinmoyraces.org ali telefonu: 041 691 707 (Marjan)
A obstaja tudi kakšen link z videom iz ciljnega prostora 2. tedna pohorja?

Na youtubu sem našel samo tisti video, ki je sneman po progi...

V cilju sem videl kamero in upam, da je kdo naložil tiste posnetke, vsekakor bi bili zanimivi ;)
Posnetke s kamere na stativu ob prihodu v cilj uporabljamo za razreševanje dvomljivih situacij, ko nekdo pove napačno številko ali pa zapisnikarji zaradi premrlih prstov zapišejo kraco. Zato je tudi usmerjena tako da snema tekmovalce praktično tik na ciljni črti. Posnetki na njej niso ne vem kako spektakularni (no tu in tam se najde izjema), glede objave pa je žal tudi tehnični problem. Posnetka se zaradi okvare ne da izvoziti iz kamere, tako da jih spremljamo kar a zaslonu na kameri.
zvone napisal/-a:Vau!

Jutri bo "letelo perje" (beri sneg)!

Juhuuuu!

:laola

Res je letel sneg na 2. tekmi. Veliko svežega snega.
Prehitevanja so bila otežena. Ko sem šel okoli konkurenta, ki
je v največji strmini začel delati luknjo, sem po obhodu
dobil občutek takšne teže, da sem mislil, da bom ostal
vkopan do pomladi. :D
Trenutek za tem sem bil spet živ. A so me začeli zebsti prsti
na levi roki. Le tanke rokavičke za suhi tek so bile za kanček
premalo glede na okoliščine.

Kako bo jutri? Bo led glavna zgodba, pa šprinterce, derezice in
podobno? Spet bo drugače. A nekako slutim, da bo zopet super.
:D
Ja, če že ne bo led glavna, bo pa pomembna zgodba. Trenutno je zgoraj še nad ničlo, a bo temperatura ponoči padla. Tako da ...

Če bo vse kot je načrtovano, bo jutri prva tekma z "elektronskim" merjenjem časov. Za vsak slučaj bo vzporedno potekalo še klasično z zapisnikarjem in štoparico. Prosimo vse, ki bodo že prevzeli elektronsko kartico, da v cilju, kljub elektronski registraciji, povedo svojo startno številko zapisnikarju. Kdor elektronske kartice na startu ne bo uspel dvigniti, pa mu drugo tako ne bo preostalo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA