Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Vroom, kombinacija kolesa in teka je odlična. od 2009 sem tudi sama veliko na kolesu, cca 2500 jih naredim v sezoni, in cca 1500 v supergah. Odkar kombiniram mi gre tudi maraton odlično oz. bolje, letos sem postavila osebni rekord za katerega nisem sploh mislila da sem sposobna.
Ves čas pa tečem le na LM, ker mi je všeč in kar ne morem, da ne grem. Bi šla rada še kam v tujino pogledat, pa bolj kot gledam bolj se mi trapasto zdi in naše ljudi bom prav pogrešala.
Spomladansko sezono maratona imam namen preizkusiti prihodnje leto v Radencih. Do sedaj si nekako nisem upala, ker sem astmatik in alergična na pelode trav, to je pa ravno konec aprila, maja. V Radencih sem tekla polovičke, dogajalo se mi je pa že vse - od muke do čistega užitka. Radenci so res nekaj posebnega. Zato imajo prednost pred vsemi tujimi maratoni in sem jih za prihodnje leto spet skenslala in grem sprobat naše Radence. Si mislim - saj si vendar Slovenka, odteci najprej vse domače ... Hja, več kot dva maratona na leto mi pa ne bi zneslo...se bojim poškodb

srečno!
Da so Radenci nekaj posebnega in teški, se popolnoma strinjam z vsemi predhodniki ! Tudi s teboj se strinjam in lepo je, da razmišljaš o tem, da si slovenka in da odtečeš najprej maratone doma, TODA MENI DELA PROBLEM DRUGI KROG IN OSAMLJENOST V DRUGEM KROGU. Odtečem enega na leto tam, kjer se teče EN krog, v rdužbi tekačev in tekačic, kjer ne zmanjka ne vode ne hrane ne navijačev do zadnjega tekača ! Zato tujina, saj so tudi poceni variante glede spanja, hrane....Teki na 21km in krajši pa so definitivno doma najlepši !
Jola napisal/-a:Da so Radenci nekaj posebnega in teški, se popolnoma strinjam z vsemi predhodniki ! Tudi s teboj se strinjam in lepo je, da razmišljaš o tem, da si slovenka in da odtečeš najprej maratone doma, TODA MENI DELA PROBLEM DRUGI KROG IN OSAMLJENOST V DRUGEM KROGU. Odtečem enega na leto tam, kjer se teče EN krog, v rdužbi tekačev in tekačic, kjer ne zmanjka ne vode ne hrane ne navijačev do zadnjega tekača ! Zato tujina, saj so tudi poceni variante glede spanja, hrane....Teki na 21km in krajši pa so definitivno doma najlepši !

No, meni je pa to, da sta dva kroga, všeč. V drugo progo že poznaš. :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA