Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Lenz napisal/-a:današnji utrinki:
https://picasaweb.google.com/iskam.s/6Z ... 0070920386

Super slike - si moram naslednjič bolj ogledat fotografa. Vse kar sem videl je bil objektiv - ostalo pa razmazano :D. Drugače se mi pa zdi, da sem par sekund izboljšal svoj čas - bomo videli ko bodo rezultati. Pohvale organizatorjem tudi za elektronsko izvedbo. Edina stvar, ki mi ni bila všeč je bilo vračanje, kjer jih veliko število hodi vsepoprek proge (od trikotne dol predvsem), maloštevilni smučarji pa potem manevrirajo vmes. Kot prvo je nevarno za oboje - poleg tega pa to ne bo všeč predstavnikom smučišča..., kar lahko tudi negativno vpliva na ta nedeljska druženja... Je pa opozorilo glede vračanja tudi na uradni strani.
ZarkoM napisal/-a:Zelo prav bi nam prišlo, če bi izvedeli kako je ime temu mladeniču. Imel je dres 2. teka ob Dravi s številko 701. Imel je čas 0:59:23
Slika

Je morda Luka Turk? ( http://www.youtube.com/watch?v=yIesS2f5mVM&feature=plcp )
Hvala. Gotovo je on. Luka, če to bereš, tvoja startna številka je 378 in ne tista, ki so jo povedal ob prevzemu čipa in na cilju. Tvoj čas bo zabeležen v rezultatih, čeprav ob prvi objavi (predvidoma še danes zvečer) še ne boš v razvrstitvi.

Pa tudi sicer, če lahko kdo stopi z njim v stik, naj mu prosim sporočil, da smo uspeli urediti, le startno številko si naj zapomni. :-D
Hojla!

Včerajšnji vzpon je minil v dobrem razpoloženju (kot ponavadi) in ob visokih temperaturah - švic je tekel dol po ritnem grabnu maximalno - tako da se nam bodo na naslednjem vzponu lahko pridružili tudi bosonogi tekači :)
Lenz nas je spet obdaril s fenomenalnimi posnetki, bravo! :clap:
Sem pa opazil, da je nekaj rezultatov izostalo - morda registriranje čipov? :roll: - pa bo že boljše.
V glavnem, nasvidenje v nedeljo :laola
ZdravkoC napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Je morda Luka Turk? ( http://www.youtube.com/watch?v=yIesS2f5mVM&feature=plcp )

Vencelj je pa res leksikon vseh informacij :D

Tole pa ni bilo težko...je Žarko dal čez glavo dovolj podatkov.
oranžni napisal/-a:Sem pa opazil, da je nekaj rezultatov izostalo - morda registriranje čipov? :roll: - pa bo že boljše.

Trudimo se, da rezultate uredimo tako kot morajo biti. V objavljenih je še nekaj napak na katere smo bili že opozorjeni in bodo korigirani ob naslednji objavi. Kogarkoli, ki najde v rezultatih napako, prosimo, da to sporoči na že znani naslov slovenia@srichinmoyraces.org ali po telefonu št.: 041 691 707.

Sicer pa se je registracija s čipi izkazala kot uspešna tako vzrok za morebitne napake ne bi smel biti v njih. Tokrat smo po našem vedenju v rezultatih zajeli vse, razen Luke Turka (to je že urejeno) in še ene osebe, ki je bila zamenjena z drugo. Lahko pa se zgodi, da se je kdo predstavil z napačno startno številko ali pa je celo prevzel čip za napačno startno številko in je zato v rezultatih tekme zabeležen nekdo drug kot bi dejansko moral biti. Tako da, oranžni, če si pogrešil še koga, prosim sporoči, saj si iskreno želimo, da bi bili v rezultatih zajeti vsi tako kot si zaslužijo.

Bomo pa poskrbeli da bo registracija s čipi še preprostejša za uporabo. Zvok ob registraciji je bil res odločno pretih (verjetno ga sploh niste slišali), tako da je verjetno marsikdo bil v dvomu ali ga je sistem zaznal ali ne. Drugo nedeljo bo boljše.
Hmm, ker prejsnjo nedeljo nisem bila, me zanima kako lahko pridem do cipa... Sicer ga letos ne potrebujem, ker se bom glede na mojo kondicijo "bojevala" za zadnje mesto :-P
Kdor še ni prevzel čipa, lahko to stori pred katerimkoli vzponom. Torej že to nedeljo. Potrebuje ga vsak, ki starta skupaj z ostalimi, saj bo s tem olajšal delo zapisnikarjem v cilju.

To nedeljo prvič v tej sezoni startamo z "odprto" tekmo že v dolini. Trudili se bomo da bo start točno ob 9:30. Kdor ima opravek pri prijavni službi (ni še dvignil čipa, ni dvignil startne kartice, oziroma se mora prijaviti ker je sploh prvič na tekmi) naj pride na start dovolj zgodaj, da uredi kar pač mora in naj ne računa da je edini, ki ima ta opravek. Prijavna služba bo na svojem mestu vsaj od 8:30 naprej, vendar najdlje do 9:25.

(Popravil čas starta na 9:30)
Nazadnje spremenil ZarkoM, dne 19 Dec 2012, 21:23, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA