prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Torkovo tekaško druženje pa kar v četertek ampak ne na tekaškem terenu, ja kar v gostilni, kam pa to pele. Zbralo se nas je 15 in mislim da smo res kramljali vse povprek, mene sploh ni nihče poslušal....komanda pa taka. Mislim da lačen ni odšel nihče pijan pa ravnotako nobeden, res pravi športniki. Če bo interes to lahko še kdaj ponovimo in to opravičimo kot sestanek ali občni zbor po novem letu. Dogovorili smo se za ta torek, ker je dela prost dan...BOŽIČ... da se dobimo dopoldan ob 09:00 in lahko odtečemo tudi letno traso, saj nas nebo preganjala tema......se vidmo...
Družba hvala da ste spomnili na kripelna, ki je manjkal na zadnjem letošnjem druženju. Ampak skomine ste mi pa naredili, kaj morem počitek je del športa, če ne drugače te v to prisili telo samo....
Hojla :?
Današnje tekaško druženje malo drugače,ker je bil štart že ob 9h.A kljub temu se nas je zbralo,kar precej Tinkara,Maja,Tone,Primož,Igor,Blaž,Tomaž,Spruk,Fric,Denis,Grega itd... ker sem trikrat štel pa nas nikoli prov naštel sem obupal s štetjem.
Za mene je bil to zopet usoden tek,ker je šla zopet leva mečna mišica v maloro,tako,da me je na srečo Bojč odpeljal domov.
Upam,da to saniranje ne bo trajalo tako dolgo kot prejšne.
lp OLSON :evil:
Želim čimprejšnje okrevanje obema organizatorjema Torkovih tekaških druženj ,ostalim članom pa nič manj, kvečjemu več Torkovih tekaških druženj tudi v naslednjem letu...

PS: Fric in Lado hvala za simpatično pogostitev oz zdravico

lp D
Družba zadnja zimska liga letošnje leto je za nami. Ampak oba organizatorja sva trenutno v boksu zaradi poškodbe....samo hodiva...ne tečeva. Na ligi smo SE DOGOVORILI da to torkovo druženje prestavimo na sredo zaradi novoletnih praznikov. Tako da se dobite 02.01.2013 ob 16 uri na stalnem mestu... PA ENGA SREČENGA IN BREZ POŠKODB V LETU 2013.... se vidmo ko saniram poškodbo...
To sredo smo se dubl in odlaufal: Tinkara, Zvone, Bencek, Tomaž, Fritz, Mare, Cicman in moja malenkost......noga tako tako mešani občutki... ampak važno da smo nakoncu tudi prvo druženje letos malo začinili...hvala Mare za JEGERČKA je kar pasal, se pa bojim da nam to nepride kar v navado ha, ha ,ha ..se vidmo
Lepa praksa spet pijačka, da o sladici ne govorim....hvala Igor in FANI.....drugače tekel nas je 14, kar lepa druščina. Naj omeni tudi novA tekačA na druženju DARKO in ZDRAVKO VOLKAR, pred leti tudi državni prvak SLO v maratonu...oba dobrodošla...se vidmo
Sneg,sneg mal plundre pa spet sneg ampak prijetno mehko ravno prav za naše oboge tetive. Mare, Cicman, Robi, Denis, Darko, Tone in moja malenkost se nismo ustrašili slabega vremena in ob prijetnih debatah pa tudi z nekaj pravokacijah pretekli krog. Tomažu želimo da v čim krajšem času sanira koleno, Fricu pa naj prehlad čim prej mine in s čim manj posledic na njegovo formo.....se vidmo
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA