prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ROSI64 napisal/-a:Bi pa prosil, če ima kdo kakšno majhno kamp mizico, če bi jo lahko pripeljal s seboj, da bomo lahko dobrote gor položili. :D Hvala.

Kaj pa kompletno kamp opremo s šotorom? :mrgreen: Prebivakiramo pred gradom, zjutraj nas čaka nov krog PST-ja. :D

Za mizico bom jaz poskrbel in še kakšen stolček več vržem v prtljažnik, ups pa še na "drobtininico" ne pozabim.

Že čakam..................tam nekje po 23h..................mizica pogrni se
Evo zaključili z današnjim PST-jem :clap: :clap: no nismo laufali do sedaj :D ampak analiza se je malo zavlekla :lol: :lol: :lol:

Na kratko: bilo je spet super lepo :D na startu se nas je zbralo presenetljivo, mislim da 21 :D Zelo ste me presenetili z udeležbo na moje vabilo. :D En velik hvala vsem za druženje na teku, km so kar leteli, hvala vsem za dobro založeno AnaLizo, polno samih domačih dobrot (spet sem več pojedel, kot porabil :lol: :lol: ) skratka en velik HVALA vsem do naslednje polne lune. :lol: :lol:

P.S. Ti PST-ji so res nekaj posebnega, ni čudno, da jih je zajc toliko pretekel letos. :lol: :lol:
Z Ečo-tom sva bila dogovorjena, da skupaj z Beo začneva pri meni. Prvih 17 km sem imel prebavne težave. Mislil sem, da mi bo razneslo želodec in že po 5. km sem končal v grmovju :oops: Pri Fužinskem gradu sva se pridružila množici tekačev. Zaradi dobre družbe je krog minil tako hitro, da ne bi bilo problema odteči še enega :wink: V zadnjem delu poti sem šel skupaj z Ečotom, ki je imel težavo z Beo, ker se je bala pokov petard, sam pa je imel težave z "zarjavelostjo". Vsaj tako se je izrazil :lol: Na koncu so nas čakale polno obložene mize s pijačo in jedačo in vsem ki ste oklevali vam je lahko žal. Resnična hvala ROSI64-ju, ki je spremljal lunin koledar :lol: in nas je ob pravem trenutku zbral skupaj ter ostalim za družbo (in pijačo ter jedačo).
Bei je bilo všeč vse, razen petard in raket :evil:

Meni je bilo všeč vse, mojim kolkom in gležnjem pa zadnjih 10 km malo manj :D . Bo treba nekaj proti rji nabavit :D

Hvala vsem za družbo.

Rosi :laola
Odličen tekaški zaključek leta na PST-ju. Odlična številčna družba, še boljše dobrote na koncu pa čeprav me je že kar treslo od mraza :D :D . Zahvala tudi Rosiju za pobudo in izpeljavo tega teka in Zajcu za domačo okrepčevalnico.

O teku pa ... v zmernem tempu v vodilni skupini čez Golovec in dalje do okrepčevalnice pri Zajcu. Vmes nas je dohitela še Rosijeva grupa. Od zajca naprej je bilo kar težko spet začeti. Telo se je hitro ohladilo in smo potrebovali kakšne 2 km za ogrevanj na delovno temperaturo. Od BTC-ja dalje smo se trojica povsem ločili od ostalih in kar precej dvignili tempo vse do Fužinskega gradu.

Bi pa ob tej priliki prosil enega od fantov ki smo skupaj tekli v skupini čez Golovec, če mi lahko posreduje kakšen link (nabava) od naglavnih lučk. Razsvetljava kot pod reflektorji.
janzi napisal/-a:Bi pa ob tej priliki prosil enega od fantov ki smo skupaj tekli v skupini čez Golovec, če mi lahko posreduje kakšen link (nabava) od naglavnih lučk. Razsvetljava kot pod reflektorji.

Jaz sem si sedaj to nabavil prek Petrolovega kataloga ugodnosti
http://www.petrol.si/petrol-klub/izdele ... -lenser-h7
Sveti zelo močno, malo porabi (3bat.AAA za 54h) ima regulacijo svetilnosti in regulacijo kota svetlobnega snopa, predvsem važno je to, da je zelo lahka.
Javlja se še figa mož... Obljubil družbo pa od tega ni bilo nič. Nisem bil razpoložen za kar koli. Pa še zaspan, da sem do zadnjega momenta razmišljal če naj sploh grem na ta tek. Ni mi bilo žal, da sem se odločil. Analiza? :D Raje ne ! Me vseh 25 km ni segrelo kaj šele, da bi tam stal. Skratka... se vidimo.
Scooby napisal/-a:Lepo se imejte in uživajte v nočnem teku!

Sem nameraval priti pa me je sonce premamilo. Tako da sem svoje danes že oddelal. Mogoče pa pridem pogledat na analizo.

Čao!

Sosed, kaj naj ti rečem-še enkrat hvala za pomoč poškodovanki. Prišel si ob enkratnem trenutku, ko je bilo najbolj potrebno. Naša trojka, ki se je poškodovala pri Celovških dvorih (majkje jim, še tle nagajajo), je morala končati PST kot dvojec.
Bilo je prekrasno, AnLiza super, brziči, hvala ker ste počakali na dve počasneli.

Za krono nočnemu PST-ju sem imela jaz nočne težave, mrzlica, slabenje v želodcu in črevesju, driskanje, omotica in padec na tla v spalnici, pobiranje, gruntanje, kje sem, kaj je zgoraj, kaj spodaj, kje postelja in kje so vrata....

Konec dober-vse dobro, rezultat PST-ja: odlično počutje, krasna družba, dve nočni buški na glavi in danes sem nepremičnina (bolj ali manj).

Kdaj je naslednja polna luna? 27.1.2013.
Pajo, ni panike, pridejo taki dnevi. In nobena ni ostala sama ponoči na PSTju :--

Naša trojka (Marjana, Urška-hvala vama za družbo) lepo počasi in z užitkom do Koseškega bajerja :D , potem pa...še bolj počasi in malo manj z užitkom :lol: ter z iskanjem bližnjic do Vojkove. Bo treba še kar nekaj km pretečt, da ga spet zaokrožim...takrat pa ..."po predpisih".

Skratka meni je bilo super...hvala vsem za družbo in vse dobrote ter Rosiju za organizacijo :clap: :clap:

:laola
ROSI64 napisal/-a:
janzi napisal/-a:Bi pa ob tej priliki prosil enega od fantov ki smo skupaj tekli v skupini čez Golovec, če mi lahko posreduje kakšen link (nabava) od naglavnih lučk. Razsvetljava kot pod reflektorji.

Jaz sem si sedaj to nabavil prek Petrolovega kataloga ugodnosti
http://www.petrol.si/petrol-klub/izdele ... -lenser-h7
Sveti zelo močno, malo porabi (3bat.AAA za 54h) ima regulacijo svetilnosti in regulacijo kota svetlobnega snopa, predvsem važno je to, da je zelo lahka.

Ne bi rekel da gre za isto stvar. Tisto ki je imel naš "svetli kolovodja" je bila nabavljena na daljnem vzhodu in seveda cena tudi za te dežele primerna :wink: . Svetilnost noro dobra, posledično pa tek kot pri dnevni svetlobi.
Evo, bil je čas, da se še jaz registriram :D , sem pa sicer od luksa žena.
Hojca in Marjana, hvala za družbo, včeraj res nismo imele nekega tekmovalnega tempa, pa na koncu smo že malo bližnjic do Vojkove iskale, ampak vsaj pri meni danes zato ni nekih posledic. Ponovimo še kdaj. V letu 2013 pa upam, da mi enkrat uspe tudi cel PST oddelat.
Hvala tudi Rosiju za "varstvo" čez Golovec in vsem za družbo na AnaLizi, dobro voljo in prinešene dobrote.
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA