prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Jani, Marko in Leon :clap: čestitam za voljo, trud in pogum, ki ga potrebuješ, da pretelovadiš mimo vseh spuščenih štirinožnih ovir :twisted: :D Ko smo 2010 z njo opravili ŽarkoM, jan_jan in jest sem tudi začutil, da bom moral imeti res tehten razlog, da se še kdaj vrnem. Družba je bila seveda vrhunska a kot kamničanu mi višje in bolj razgledne lege pač bolj ustrezajo. Namesto za pobesnelimi psi pa raje oprezam za gamsi, srnami..... :wink:
Srečno in zdravo ter hitro vam po Šentiljski želim tudi drugo leto :D :laola
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
V torek bo baje lepo pobeljena Šentiljska pot in že se je veselimo. Kar nekaj se jih je najavilo. Start ob 7.00 iz bližine parkirišča gostišča Belna, kjer je žig in pivo :-)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Leon žige bomo pa pobrali, če bodo prijazni in odprti, bodo pa še kasirali :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:Leon žige bomo pa pobrali, če bodo prijazni in odprti, bodo pa še kasirali :lol:

Gaz sem danes na enem delu Šentiljske naredil, tako, da v torek ne sme biti izgovorov :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
semjul napisal/-a::D

Vreme napisal/-a:Gaz sem danes na enem delu Šentiljske naredil, tako, da v torek ne sme biti izgovorov :lol:

A ne greš zraven :shock:

Torek je en tak dan, ko imamo običajni ljudje službo :mrgreen:
 hoja
Vreme napisal/-a:

Skoda, ocitno spodam med obicajne ljudi :wink: ,ceprav se najde kdo, ki :roll: .
Uzivajte!
 Tekačiča
Vreme napisal/-a:

Običajno si lahko običajni ljudje v običajnih službah tudi dan dopusta vzamejo na kakšen običajni dan ..... :--

a je kdo razumel kaj sem hotela povedati?
Uporabniški avatar
 Vreme
Tekačiča napisal/-a:
Vreme napisal/-a:

Običajno si lahko običajni ljudje v običajnih službah tudi dan dopusta vzamejo na kakšen običajni dan ..... :--

a je kdo razumel kaj sem hotela povedati?

Razumem samo,da razumem :D

Opa :clap:
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA