prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ker mi je zdravnik prepovedal tek samo do novega leta, ni razloga da z Loni ne prideva. :D

Se torej vidimo ob 15 uri. Saj sem skoraj pozabil tečt :wink: No kljub vsemu bo to počasen tek, da vidim kje sem.

Vsem tekačicam in tekačem s K-Rožnika želim srečno 2013,
Marjan
nana napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Pridem :laola

Me žal ne bo :--( angina :(

Slab začetek leta :|

Tudi jaz sem se samo sprehajala, kot bi vadila za penzijo :lol: :lol: :lol: , no vsaj nekaj slik sem naredila, videli pa jih boste ko Matjaž uredi zadevo :D .

:wink:

Aja saj res bilo je lepo in veliiiiko jih je teklo, sigurno so včeraj preveč jedli :lol: :lol: .
Jaz pa že nisem taka :oops: .
Evo, po dolgem času se je Krožnika (in to celo skupaj s Sončko) udeležila tudi moja malenkost.
Nekaj sem pametoval, da imam letos po dolgem času za sabo toliko km kot AVI (to je =0), a so me hitro prizemljili, da je to že njegova druga tekaška preizkušnja letošnja.
Šlo je kar v redu, če ne bi delal intervalov okoli najpošasnejših udeležencev (beri Goladarjev), bi
morda celo držal tempo z Pajotom. Pa sem na enem klancu navzdol zopet malo začutil koleno, tako da je bil počasen tempo kar pravšnji.
Lepo vas je bilo videti po dolgem času. Še posebej vesel sem bil Bobra, ki ga že dolgo nisem videl.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 02 Jan 2013, 10:19, skupaj popravljeno 1 krat.
miciM napisal/-a:Aja saj res bilo je lepo in veliiiiko jih je teklo, sigurno so včeraj preveč jedli :lol: :lol: .
Jaz pa že nisem taka :oops: .

Sem očitno malo manj jedla, pa mi ni bilo treba celega K-Rožnika odlaufat, za prvi dan v letu sva si s Hojco privoščili tistega z bližnjicami.

In jaz definitivno en konkreten griz lešnikolade na koncu. O potici in piškotih malo kasneje bom raje tiho.
  • 1
  • 352
  • 353
  • 354
  • 355
  • 356
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA