Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 GOLOVŠKI TEKAČ
V petek 13.dopoldne sem odšel na Krim žal sam , ker sem se na hitro odločil in nisem našel nobene družbe ,se lepo odpeljal z "zelencem" 19B ( nova linija)do jezera v Podpeči in sem naredil vzpon malo manj kot v dveh urah.( pa pustimo čas) medveda nisem srečal pač pa sem bil razočaran nad zaprtjem koče na vrhu tako, da sem se prav hitro odpravil nazaj. Žal je hrib bil preveč let zaprt za javnost zaradi vojske tako, da se ni "prijel" med pohodniki.
Pa zakaj sploh to pišem?
Sprašujem , če bi bil kdo za, da bi se kakšen konec tedna, vikend dobili in forumovci naredili en bazni trening v zimskem času , o hitrosti vzpona se jasno prilagodimo...

lp
 klas
Krim je res en simpatičen hrib, malo skrivnosten v tistih globokih gozdovih.

Za Krim je značilno veliko markiranih poti na vrh (ca 14) in zanimivost, da ima prav vsaka vas pod Krimom brez izjeme svojo markirano pot nanj :lol:

Pomeni, da se lahko na Krimu trenira vsakokrat malo drugače...

KOča je kolikor vem odprta ob sobotah, nedeljah in praznikih od osmih do mraka

sem za ta tek, brez dvoma... lp :wink:
 darcy
GOLOVŠKI TEKAČ napisal/-a:medveda nisem srečal pač pa sem bil razočaran nad zaprtjem koče na vrhu

lp

Kot večina koč v sredogorju je tudi ta odprta samo za vikende in praznike.
http://www.domnakrimu.si/index.php

GOLOVŠKI TEKAČ napisal/-a:Sprašujem , če bi bil kdo za, da bi se kakšen konec tedna, vikend dobili in forumovci naredili en bazni trening v zimskem času , o hitrosti vzpona se jasno prilagodimo...

Nekaj bralcev TF gre gor ob nedeljah okrog 7.00 izpred gasilskega doma na Jezeru,
Bicikel.com (Barjanski krog), pa v zimski sezoni okrog 8.00 z parkirišča pod sv.Ano.
Po Palmanovi bom tudi sam bolj reden obiskovalec Krima.

lp Dare
Uporabniški avatar
 5r002
V soboto imam tudi jaz namen naredit en krog. Vključeval bo Krim in Planino nad Vrhniko.
Po mapmyrun naj bi bilo nekje med 50 in 60km, odvisno od izbrane variante. :)

Če bi šel še kdo se lahko javi... Drugače pa računam na malo "bluzenja" oz odkrivanja novih poti. :D Tempo ne bo prehud! :P
 klas
oj, tud jaz bi šel, če ne bi blo Škofje Loke to soboto.
sicer pa ti hribi so meni najljubši...ker nikol ni gužve :clap:

naslednjič sem zraven
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Interesent,
Tudi Vencljev predlog s podaljšanjem čez Barja ali s povezavo s kakšnim ostalim sredogorjem ali okolico LJ ali pa tudi fokus na Krim.

Bom spremljal povabila,
Uporabniški avatar
 5r002
Trasa bo seveda šla tudi čez barje. Ta vikend jo bo kot kaže treba speljat bolj po alsfaltnih cestah, saj je večina makedamskih poti pod vodo... :(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA