Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
Sem se hvalil s svojim nastopom na atletskem mnogoboju, ki se je zgodil slab mesec nazaj, sedmega kimavca...pa se žal nisem mogel hvaliti s posledicami, ki mi jih je pustila najkrajša šprinterska preizkušnja na 60 m ( več na http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... rizem.html )...
Stanje se izboljšuje. Nekaj je naredil čas, nekaj mazanje oz. masiranje s prijetno, po kafri dišečimi hladilnimi oz. grelnimi geli, nekaj pa razne vaje...
V tem času se je nabralo šepaše višincev, tako hitrih (GM, ultrašiht in nekaj solaž) kot tudi bolj na izy po brezpotju, pravega ravninskega teka pa še nisem opravil, vendar imam dober občutek.
Jutri organiziramo občinsko prvenstvo v krosu za vse kategorije, verjetno bom naredil en test, naslednji teden se pa obeta ena... :roll: ...hmmm, mislim, da blizu 10 km...ne vem točno iz glave, razpisa se mi pa ne da sedaj iskat... 8) ...
Uporabniški avatar
 vencelj
Danes sem tekel prvič po poškodbi pred enim mesecem.
Bal sem se nastopa, sicer sem stalno migal, vendar nobene hitrosti in nobene ravnine. To so bile zame minute resnice, pravzaprav sem se najbolj bal soočenja z ugotovitvami testnega teka in posledično vprašanja, kako naprej...
Sem pa pajac, namesto da bi nekaj dni prej vsaj preizkusil, kako se odziva noga na tek, sem šel danes direkt na tekmo: prvenstvo občine Železniki v krosu! Saj proga je bila kratka, okrog 3,5 km; razgibana in na podlagah, kot se za kros spodobi; a na takih je treba teči hitro.
Sem zadovoljen! Tisto problematično mišico sem stalno čutil, ne vem pa, če mi ni enomesečen "post od hitrih tekov" povzročal več težav kot pa poškodba. Seveda bom nekaj časa še previden, da se mi stanje ne poslabša in še naprej bom izvajal svoje "soloterapije" (masiranje, vaje...), ki so očitno pomagale...
Sicer je pa kros kar dobro uspel, dobrih 160 tekačev v otroških kategorijah je dober podatek. Pri odraslih pa pač večina tistih, ki tudi drugače gremo kam tekmovat...več žensk kot moških...
Uporabniški avatar
 grb
Podpiramo in pozdravljamo :-)

Bi bil ze cas da kako skupno odpeketamo :-)
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:zavito v sivino povprečja: http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... -2012.html

Itaq, da sm nekej pozabu.
V letu 2012 sem prvič manjkal na :TF)10-ki. Sem se prijavil, toda...ko si enkrat v Danjah, bi gori najraje kar ostal :roll: .

Se vidimo kdaj drugič kje drugje :toast:

LP
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA