Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 miciM
vencelj napisal/-a::clap: :clap: :clap: :cast1: :cast1: :cast1:

Danes mu čestitaš, pa ima letos uknjižen le en Pst :lol: :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Aja, da se malo pohvalim. Zajc me verjetno vodi letos le za dva PST-ja . Takega majhnega zaostanka letos ne bom več videl :D :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 pinkfloyd
Meni popolnoma nepredstavljivo :?

Lani mi je uspelo preteči dobrih 5.000 km kar se mi zdi ogromno ampak še enkrat več... Ne, to se mi pa ne zdi "čist diht" :D . Ne rečem če bi človek le tekel, potem bi mogoče še šlo... Glede na to, da pa hodimo tudi v službo (tisti ki še imamo to srečo), pa s familijo se je tudi potrebno tu pa tam ukvarjati...

Nekoč bi se te želel spoznati, kajti vsako noč teči okoli Ljubljane... do takrat pa moje globoko spoštovanje in glasen aplavz

Bojan
Uporabniški avatar
 Miroslav
Zanimivo, da ima Zajc službo, družino, obveznosti in ..., pa mu vseeno rata toliko kilometrov.
Jaz bi rekel, da je to posledica:
1. popolne zasvojenosti z tekom,
2. popolne podpore v družini,
3. popolnega sodelovanja telesa z glavo.
:D

Zajc, vsa čast!
:cast1:
Uporabniški avatar
 grb
Scooby napisal/-a:Še enkrat :laola :laola

Sem bil prisoten pri 10.000-em kilometru. Moram povedat, da se je Zajcu odprla čisto nova dimenzija teka. Naslednjih 14 km je tekel kot na krilih, brez truda...potem sva ga morala pa z Grbom zbudit, da ne bi zavil s ceste v Savo! :wink: :lol: :--

No ce se ne motim sva midva naredila v 2012 ene 100 km vec kot zajc.

Oba skupaj da ne bo pomote :-)

zajc :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 GTA
Čestitam za vse pretečene km Boris, mogoče sem ti jaz še najbližje (pa še vedno zelo daleč) po kilometraži in vem čemu se je treba vse odpovedat, da vknjižiš tako cifro, vendar mene mnogo bolj kot št. km impresionira to, da tečeš prav vsak dan. Men, če se ne ljubi, če me kaj boli ipd pač ne grem in to brez slabe vesti. In po tekmah je čas za oddih in druge lepe stvari... Res pa je, da si ti bolj priden in se občasnim razvadam večine ostalih zmoreš odpovedat :D
Srečno na cesti in brez poškodb še naprej!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA