Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
janezu napisal/-a:Vencelj lahko-LEPO teb,da ponoč brez lučke okol tečeš.mi v dolin pa jo zarad megle še podnev rabmo :D :D :D lp ju

:D :D
To je bil samo lep zaključek dneva :juhuhu: ...prej sem bil cel dan službeno v ljubljanski megli. :|
Danes ob 21. uri še en krog, druge steze, isti cilj...Hujska :D
 janezu
Radolca ja, je napaka.sem včeraj,ko sem prišel z Jošta pogledal u bukve :D (čist prou je podneu nucamo) :D :drink vesele praznke in kšnga :drink :drink ju
Uporabniški avatar
 Misho76
22 pocasnih km po PST + vaje za moc (3x50 trebusnjaki, 3x50 sklece, 3x30 dvig hrbta) + raztezne vaje + meditacija. Za piko na i pa se cokoladno mleko :wink:
 wind
Zadnji letošnji tek, večernih 8 km pri -3°C, v povprečno 4:40 min/km. Malce hladneje, nobenega tekača nisem srečal, še pešakov je bilo minimalno v primerjavi s prejšnjimi tedni. Le retardiranci s petardami so motili večerni mir. :D
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil tekme v zimskem krosu za sezono:2012/2013.Tekma je bila v sosednji Avstriji, v kraju ST. Paul. Dolžina proge 9km, dosežen čas:47`33˝ in 3. mesto v kategoriji.
Uporabniški avatar
 Misho76
Poprehladnih 10 km ob Savi. Žal ena sama muka, pa še bedn občutek zaradi tega po teku :( Jbg, danes ni bil moj dan. Pa še levo koleno se je spet začelo oglašati. Bo treba porihtat.
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA