tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Kdaj bi vam tanarbolj pasalu?

02.01.2005
Brez glasov
0%
16.01.2005
10
48%
23.01.2005
4
19%
30.01.2005
2
10%
09.01.2005
5
24%
Uporabniški avatar
 pegaz
klaudi napisal/-a:Dragi miškoti!
...
Tudi jaz ne smem pozabiti Leninih napolitank, res so odlične.
Obljubim, da na PST jaz prinesem nekaj sladkega, ne vem pa če bo tako okusno.

Too, Klaudi! Sladka spodbuda je potrebna, potem tekači navalijo kot mravlje na med!

Ker ne morem iz svoje kože, še en organizacijski detajl:
- za lažjo logistiko bi pri Kosezah pustili en avto in se z drugim odpeljali do Fužin. Je kdo interesent za to operacijo? Jaz bi peljal enega od avtov.
- Rabimo torej še enega šoferja z avtom in 0-3 potnike.

Še To:
Ugotovil sem, da na forumu samo še
a) komandiram + organiziram
b) komentiram + se zahvaljujem vsem živim
c) pričam gluposti.
Kaj ni bil to originalni namen foruma? ;)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
pegaz napisal/-a:....Ker ne morem iz svoje kože, še en organizacijski detajl:
- za lažjo logistiko bi pri Kosezah pustili en avto in se z drugim odpeljali do Fužin. Je kdo interesent za to operacijo? Jaz bi peljal enega od avtov.
- Rabimo torej še enega šoferja z avtom in 0-3 potnike......

Pegaz :wink: , tvoja koža gor ali dol, ampak tvoje organizacijske ideje so vedno IN. :wink:

Tudi sam sem razmišljal, kako to izvesti... torej, moj avto je KANDIDAT POD REDNIM BROJEM DVA.. Samo še to me zanima, približno koliko "km" je od Kosez do Fužinskega gradu v smeri urinega kazalca. Upam, da jih ni več kot max. 15.

Pies: V slučaju sneženja ali globoke snežne odeje me ne bo. :!:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Bom pa še jaz prišel ( 16.01. ), če se že tako govori o nekih slatkiših. Sicer sem pa itaq dal Pegazu častno sodniško na udeležbo, če le ne bo ......, ......, ...... :?

Glede logistike še nikoli ni bilo problema, ker tudi moja malenkost ne zmore celotnega obsega PST - ja, tako, da je en kandidat več za tovrstno kombinacijo.
Se vedno najde nekaj kandidatov, ki imajo take in podobne želje, in smo bili do sedaj kar nekako usklajeni.

Še Pečenko potrdi datum, pole pa gremo :wink:
 Nataša
jest tut lahko peljem, sam če si kdo upa v mojga kliota usest pa z mano za volanom (sej več kot 160 na uro ne vozm...no, manj pa tut ne :oops: )
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

sistem taksiranja v Kosezah je običajno takle:

- dva se zmenita in prideta v Koseze vsak s svojim avtom
- en avto ostane parkiran v Kosezah, njegov voznik prisede v drugi avto, ki gre dalje v Fužine
- prošnja - avta ne pustite pred Cvičkom, ker so tečni

- sledi tek - od Fužin do Kosez je kao 16km
- v Kosezah se voznik in še trije za polovičko vsedejo v čakajoči avto, zapeljejo na Fužine in opravijo priprave na analizo - beri, zezajo kelnerje v Balinčku
- če je kandidatov za tako polovičko več, se pač pozipajo ali pa dogovorijo, da v Kosezah čaka še kak avto

in ne pozabite v avtu pustiti kaj dopinga! mah, tudi voda bo OK :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
To izgleda prerašča v pravo manifestacijo brez primere.
Vlajko ti sam nč bat, sam tečt pa bo vse OK.
Saj se vidi, da Klaudi prevzema vlogo cukrvomen, tako da ji dam kapo dol.
Se vidi, da je skromna in se noče hvaliti s svojimi dobrotami :wink: :lol: .
Nazadnje bo pa pripravila en vornk seprajs.
No ja kakor je nekoč dejal LojzP pustimo se presenetiti.
Ja resnično je pri meni odvisno sedaj samo še od vremena.
Pa mogoče takoimenovana višja sila bi mi lahko preprečila ta juriš po PST-ju.
Pegaz pa se vse bolj vživlja v vlogo vođa puta.V Logarski je bil alfa in omega
"Pegazovi milijoni".
Tam nekje na sredini pa nas bo zopet presenetil s svojo domačnostjo priznani fotograf DPOP.Ma saj da vsi zagotovo poznate 8) :lol: .
Imeli se bomo resnično super fajn.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
ero napisal/-a:.....sledi tek - od Fužin do Kosez je kao 16km.....

Ali to pomeni, da tečeš proti Polju, ali namiguješ na "golovški mazohizem" :?: Jaz čez Golovec zaenkrat TEKEL BOM NE.
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D evo, koncno, idem i ja. grem pa zadaj CEL krog. S Pio sva ze zmenjena. Bo pa to tempo, ki ga lahko drzite tudi tisti ki bi sli prvic to razdaljo. :D :D :D
Uporabniški avatar
 ero
Vlajko napisal/-a:Ali to pomeni, da tečeš proti Polju, ali namiguješ na "golovški mazohizem" :?: Jaz čez Golovec zaenkrat TEKEL BOM NE.

ja, najprej se teče prek Golovca. a nič bat - vzpona je za par minut, ki jih mirno lahko prehodiš.

če imaš pa res kake verske razloge, da ne tečeš po Golovcu, lahko počakaš v Kosezah in tečeš drugo polovico, tudi kao 16km. med tekom pa koga nafehtaš, da gresta po teku po avto in nato na analizo...
Uporabniški avatar
 pegaz
Vlajko napisal/-a:Ali to pomeni, da tečeš proti Polju, ali namiguješ na "golovški mazohizem" :?: Jaz čez Golovec zaenkrat TEKEL BOM NE.

He he, Vlajko, s čim najraje ješ zarečeni kruh? Z marmelado al kekec pašteto? ;) :twisted:

ero napisal/-a:ja, najprej se teče prek Golovca. a nič bat - vzpona je za par minut, ki jih mirno lahko prehodiš.
če imaš pa res kake verske razloge, da ne tečeš po Golovcu...

Vlajko, mene je tisti klanec prvič razveselil na začetku Pohodovih trojk '04. Brez priprav, brez ogrevanja, na suho in v tekmovalnih pogojih (=blato do podpajzke) sem ga zgazil. In (komaj) preživel. Tole je pa trening in uživancija. Tečeš, kot ti paše. V resnic ni dosti hujši od Slapa, tega si pa že zmogel, ne?

Ti samo junački, bomo skupaj u tapočasni skupini vse zdrli, kot bi rekel Dragons.

Uporabniški avatar
 Vlajko
pegaz napisal/-a:....V resnic ni dosti hujši od Slapa, tega si pa že zmogel, ne?........

He..he.... (po Boru) :wink: , Slapenski tek pa mene še ni videl od blizu. Tisti vikend sem se močil v Čatežkih toplicah.Bil pa sem teden kasneje v Štanjelu. Pravzaprav, tudi tam je bilo podobno Gorenjski. :roll:

No, ampak, kot si ravnokar dejal.... SKUPAJ BOMO ZMOGLI :!: :!: :!: :wink: Če mi pa pobegnete.... :twisted:
Uporabniški avatar
 SimON
Živjo!

16.1. torej pred fužinskim gradom ali na Viču ali v Kosezah ali kje? Za 16 km namreč? :roll: moraš pa res biti na tekočem, kar pa jaz (še) nisem!
Opa, Staša just came in - vse jasno:shock: 16. 1. v Kosezah ali na Viču :? (pa bom vseeno še enkrat prebral!)
Se vidimo
Uporabniški avatar
 pegaz
SimON napisal/-a:Opa, Staša just came in - vse jasno:shock: 16. 1. v Kosezah ali na Viču :? (pa bom vseeno še enkrat prebral!)
Se vidimo

Kaj nardi ženska iz človeka! Pride Staša in SimON se čist zmede... :roll: :lol:

Pa pejmo počas:
1. Štart je na Fužinama (Runner, a je tko prov?) :), pred F. gradom.
2. Tisti, ki bomo tekli polovičko, tečemo progo Fužine-Vič-Koseze.
3. Tisti, ki bomo izvajali logistično podporo, se bomo z avti dobili v Kosezah, jih pol pustili tam, in šli z ostalimi do štarta.
4. Tisti, ki bodo tekli cel krog, ne rabijo puščat avta v Kosezah. Lahko pa ga pustijo na Viču, da bo bolj zanimivo. Al pa v Depali vasi. :P
(ko bi vsaj tud jaz lahko mel podoben izgovor kot SimON za zmedo... :oops: )
 Nataša
tale Simon je pa čist zagrizu v tek...moj pa nč šmrjk šmrjk :cry:

v glavnem, Staša inu Simon (Zimonji po albansk),dejta vidva z nami tečt od Fužin do Kosez - od Kosez naprej je namreč proga tko dolgocaaajtna, bloki pa ceste pa litostroji pa ceste pa bloki. Razen, če bi Staša spet rada pregledala svoje navijaške vrste na Žalah... :roll:

no to je bla minuta za lobiranje, sicer pa...bom prvič tekla čez Golovec...upam, da je res okej. da ni kšn blair witch project. :roll:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!

:D Včeraj sem želel Vlajkotu odgovorit, da je od Kosez do Fužin, se pravi druga polovica poti, max. 17 km. Ampak, če zmore 15, jih zmore tudi 17. Pa tudi proga je ravna. No, ravno takrat je začel srati dostop do TF-ja, pa tudi mudilo se mi je domov.
Pa ste me do danes zjutraj množično povozili.
Opažam, da organizacijo prevzema Pegaz, ki je kakor vidim kot trenutno zadnjega prijavljenega dobil konkurenta: "leteči konj". Nič hudega! Sem vesel, da se mi ni treba na stara leta ubadat s tropom podivjanih tekačev.
Upam, da mi ostane le še določanje datuma in poimenovanje posameznih tekov po PST.
Upam pa, da bo tudi v prihodnje tak entuziazem za zgubljanje po PST. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA