Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

luks
maca napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Z mojo 30-tko pa ne bo nič :--( angina ni bila tako nedolžna :evil: posledice se poznajo :oops:
bom pa vseeno šel na 21-tko :D čas ne bo ravno rekorden :lol: mogoče pa grem komu za zajčka :wink:

meni :clap:

Tudi jaz bi ti z veseljem sledil...če bi lahko :oops:
 bojanm
Medea
Na spisku so dodane tekaške razdalje udeležencev 21,30,napisane so pri teh,ki smo že nakazali denar,spisek se dopolnjuje.
Lahko se še prijavite.
Kmalu se vidimo.
Uporabniški avatar
 ROSI64
luks napisal/-a:

Mislim, da boš sedaj ti krepko pred mano :) treningi se ti bodo obrestovali :clap:
 luks
ROSI64 napisal/-a:
luks napisal/-a:

Mislim, da boš sedaj ti krepko pred mano :) treningi se ti bodo obrestovali :clap:

Kot so rekli naši bivši bratje: živi bili, pa vidjeli :D
 nana
bojanm napisal/-a:jih verjetno ne bo na avtobusu,bojo pa tekli:
1.nana 21
2.Milenko 21

In analizirali :D
Uporabniški avatar
 bernarda
luks napisal/-a:
maca napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Z mojo 30-tko pa ne bo nič :--( angina ni bila tako nedolžna :evil: posledice se poznajo :oops:
bom pa vseeno šel na 21-tko :D čas ne bo ravno rekorden :lol: mogoče pa grem komu za zajčka :wink:

meni :clap:

No, če ne bosta prehitra.. :driver: bom imela enkrat dva zajčka :cmok: :clap: :clap: :clap:
Eni s takimi in drugačnimi izgovori :oops: nismo trenirali :mrgreen: , 30tka pa mora pasti ,čeprav se bo treba :argue: sama s seboj :wink:
Uporabniški avatar
 Skort
a morda kdo ve, če so prijave za Gorizo "na licu mesta" v Medeji kaj cenejše???
lani so imeli npr. za Palmanovo na celovškem polmaratonu prijave za 13€

ajde, še par dni treninga, da izpilimo...
:laola
 bojanm
Prijave v Medei za Gorico so sigurno najbolj praktiče.
Lani smo dobil,prijavljeni v Medei,v vrečki še darilce,so nas lepo presenetili.
Uporabniški avatar
 maca
bojanm napisal/-a:Prijave v Medei za Gorico so sigurno najbolj praktiče.
Lani smo dobil,prijavljeni v Medei,v vrečki še darilce,so nas lepo presenetili.

V rodnem mestu pa ja moram tečt, tako da Medea - priprave na Gorico. Bojan, zlat si. :laola
 Skipper
Sem si pogledal razpis, pa me zanima, kakšno zdravniško potrdilo je to potrebno za tek v Gorici :?: In če sploh. Kakšne maste izkušnje s tem :?:

bojanm napisal/-a:Medea
25 Nakazil napredujemo,morda ujamemo majice?!
V Medei se bomo lahko prijavili tudi za polmaraton,
Gorica.
Uporabniški avatar
 Skort
ti italijančki so face... Maraton Treviso ima svoj objavljen formular. Maraton Ferrara npr. piše, da si naj tekač v ANG sam napiše dva stavka v smislu I HEREWITH CONFIRM THAT MR/MRS _______ IS PHYSICALLY FIT AND ABLE TO RUN A MARATHON.

Podpis ____________________
zdravnik splošne prakse....

???
ja, če vas vaš splošni naslovi na tistega, ki pokriva medicino dela in športa, pa lahko računate na cca. 50€ za ta podpis (vsaj na štajersko-ptujskem koncu)

tako da bi morda lahko podpis kolega TEČEM KER SE MI NE DA HODIT spremenili v TEČEM, KER IMAM PREVEČ DENARJA....
sicer pa lahko hčero vprašam, če mi podpiše še ta dokument, kot me je zadnjič "podpisala" na en delovni list v 2. razredu OŠ: MAMI T..... - z velikimi tiskanimi črkami
:D :D :D
 nana
Od "pofočkanih" mi manjka kakšnih 5 nakazil. Vas lahko prosim, da malo pohitite, ker ne bi rada nakazovala zadnji dan :wink:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA