Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 bruny
V četrtek popoldan pohodniško na...http://connect.garmin.com/activity/260412916 iz izhodišča Lovnik. Bližnja okolica...546 metrov visoka Nunska gora in 521 metrov visoki Kopiškov breg - ,,Kopišjek,,. Kilometrov ne preveč, višincev tudi ne...bil pa je grebenski pristop na oba in to prvič in tudi nekaj :wink: raziskovanja in seveda iskanja v praktično kar štirih upravnih enotah na kratki razdalji med mariborsko in celjsko regijo. Zanimivi vrhovi v bližnji okolici, ki jih takole obiščeš enkrat, dvakrat v življenju iz firbca, za popestritev, boljšo preglednost prostora in :wink: uvrstitev na zemljevid Slovenije in sveta...Lp Bruno/bruny
 hoja
Zopet po domacih logih z domacega dvorisca na Donacko po
juzni strani po jeklenicah cez tretji vrh na drugi - spust do Rudijevega doma - lovski dom - cez Plesivec do stolpa na Bocu - pust do pl.doma - po markirani poti nazaj do lovskega doma - v prvem razpotju v smeri Rogaska - cez Grilovo kapelo - Cerovec v Sp.Secovo na domace dvorisce.
37.9 km, cas 5.50 ur.
Lp :D
hoja napisal/-a:Zopet po domacih logih z domacega dvorisca na Donacko po
juzni strani po jeklenicah cez tretji vrh na drugi - spust do Rudijevega doma - lovski dom - cez Plesivec do stolpa na Bocu - pust do pl.doma - po markirani poti nazaj do lovskega doma - v prvem razpotju v smeri Rogaska - cez Grilovo kapelo - Cerovec v Sp.Secovo na domace dvorisce.
37.9 km, cas 5.50 ur.
Lp :D

Bravo, Helena! :clap:
Dovolj konkreten razlog, da te jutri ne bo z nami :wink:

LP
 wind
9,66 km teka v počasnem tempu (4:54), cesta ponekod ledena; kjer se je dalo ob cesti veselo v sneg, ga je bilo ravno toliko, da nič ne drsi, idealno naravno "blaženje" podlage - tako prijetnega občutka ni v nobenih supergah. :D
7,8 km peš treninga.
5 km hitre hoje po 40 cm celem snegu direktno čez njive in travnike in 2,8 km teka po zasneženih cestah.
Skupaj 1:26:04.
:D
Uporabniški avatar
 jegart
Lej danes pa je še kar teklo :Štart Javornik,Kotlje ,gostišče Dular, nazaj Kotlje in na Rimski vrelec do Avtošumah nazaj Rimski do za kmetijo Pavše nazaj Rimski Kotlje in na Javornik domov .Pretekel 18,14 km in čas teka 1,54 ,16 pokuril 1327 kcal .
Uporabniški avatar
 jegart
Dopldan pa sem kidal sneg pred garažo in na vrtu z tunela zaradi teže .Dolčas mi ni bil ker so ptičke kar pele ko sem jim prinesel sončnice .Po kosilu pa na Barbaru po zelo slabem pluženju peš poti,ampak je spet padlo 11,2 km hoje .Priznam da me je bolj zdelalo kot včeraj 18 km teka .
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA