Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

bojanm
Mislim in upam,da smo se imeli lepo.
Čestitke za deževne rezultate.
Hvala nekomu,ki je pozabil dežnik na avtobusu,koristil mi je.
Javi se ,da dobiš dežnik nazaj.
 nana
Čestitke vsem, ki so se v tem neprijaznem vremenu podali na 21 in 30 km razdaljo. Midva z možem sva namesto tekanja po Medeji izbrala tekanje po Ikei. Roko na srce; meni bi bil tisti prvi tek veliko ljubši :roll:
Da bi nekoliko popravila vtis, sva se potem vseeno vstavila pri Hudičevcu in v dobri družbi zaključila ta izlet. Obljubim, da se bova poboljšala :wink:
 vilazala
Bilo je nepozabno, vreme nam je šlo na roko :lol: , navijači so se lahko prepustili toplim sončnim žarkom :lol: .
Zdaj pa zares: super je bilo kljub dežju, dokazali smo, da nismo iz cukra :clap: . Bravo vsem.
In hvala Julijani za družbo, sem vesela, da danes nisem tekla sama. Ponoviva še kdaj, prva priložnost bo v Gorici :laola
 julijana
vilazala napisal/-a:Bilo je nepozabno, vreme nam je šlo na roko :lol: , navijači so se lahko prepustili toplim sončnim žarkom :lol: .
Zdaj pa zares: super je bilo kljub dežju, dokazali smo, da nismo iz cukra :clap: . Bravo vsem.
In hvala Julijani za družbo, sem vesela, da danes nisem tekla sama. Ponoviva še kdaj, prva priložnost bo v Gorici :laola

Tudi tebi hvala za družbo in dober tempo :laola , v Gorici ponoviva :clap:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Super jebilo. Ni bilo žeje.
Tako mokre niso niti mokre sanje.
Vedel sem, da bo odlično vreme in ni me razočaralo.
Takšnega treninga ne moreš imeti vsak dan.
Družba tekaškega foruma je še vedno najboljša :laola
Hvala Bojanu za odlično organizacijo in to, da nas je skozi čakal nered in ogret avtobus (pri odprtih vratih), je bilo vredno tudi doplačilahaha.
Pa pečena redbrca pri Hudičevcu, še vegetariancem so se sline cedile :--
Pa seveda hvala tudi Nani, ki nas je prišla pokukat :D
Uporabniški avatar
 tae
Po daljšem času spet malo mojega javljanja.

Ta tekma je bila zame jubilejna:
1. tekaška tekma pri mojih 37-ih letih.
1. tekaška tekma v letu 2013.
1. tekaška tekma 30 km razdalje.

Lepo je bilo videti staro družbo, čeprav sem še nekaj prijavljenih akterjev pogrešal. Prehitro smo se veselili idealnega vremena na prihodu v Medeo, a vsemogočni je kmalu pokazal svojo moč in nad nas spustil obilo dežja, kateri nas je pral od začetka do konca.
Kljub 7°C me je zaradi premočenosti zeblo kot cucka. Noge sem imel čisto mokre, progo pa končal blaten kot na najhujšem krosu.

"Borbe" med tekom. Vrhunc je očitno saniral poškodbo in se vrača na tirnice. Ujel sem ga šele na 20. km, ga tudi prehitel, a veselje ni trajalo prav dolgo, saj me je cca 2 km pred ciljem spet ujel in prehitel. Na koncu me je pustil za sabo 47 sekund. Se vidi, da je izkušen maratonec in da zna iztisniti v zadnjih trenutkih, ko sem jaz že pošteno omagoval. Tudi Peter Jesenovec mi je dal vetra (očitno je pozimi dobro treniral in bo letos po mojem pri njem padel maraton). Lani sva si bila precej blizu (2x v Domžalah sem bil jaz pred njim, on pa je bil 2x v Ljubljani pred mano).

Statistika številk (vem, da ene tudi to zanima, čeprav so suhoparni podatki) :D : Tempo plan pred začetkom teka: povprečje 4:15 min./km, kar je približno tempo za 3h maratona, če se bom slučajno odločil. Dejansko izmerjena razdalja po moji uri 29,77 km. Izračunan tempo po moji uri 4:16 min./km (1 sek./km počasneje od plana, se pravi sem bil pol minute prepočasen glede na plan). V uradnih rezultatih imam povpečni tempo 4:14 min./km, ker so vzeli celo 30 km razdaljo. Prvih 22 km vsi pod 4:15, do tu moram priznati, da mi je šlo lahkotno. Potem pa je začel do cilja tempo padati, se vidi da še nisem vajen teh razdalij. Vseeno pa prvih 29 km skupno povprečje še vedno do 4:15, v zadnjem pa je šlo čez. Vseeno sem lahko zadovoljen. Si pa trenutno ne predstavljam, da bi moral še 12 km preteči v takšnem tempu, da bi končal maraton.

Hrana je bila dobra kot ponavadi.

Hvala Nana in Bojan.

Se vidimo v naslednji vojni.

PS: Priznam, da me bolijo noge.
Uporabniški avatar
 Tilcara
Crikvenica se je ponovila :lol: , kot je bilo napovedano :wink: Sprva je kazalo solidno, nato pa obljubljen dež. A nas je kaj presenetilo?!
Najtežji del 30 km je bil sleči mokro obleko :lol: S tekom moram biti zadovoljna, vzela sem si ga kot trening po mokrem, daleč od tempa 4.20 :oops: Z uro se nisem kaj prida spogledovala, mi je prav pasalo.

Za mizo v Hudičevcu prijetna debata, smo se težko premaknili k izhodu. Dobila nekaj novih idej za naprej (nikoli jih ne zmanjka). Hrana pregrešna, mesojedcem nič fouš, sem raje s terančkom kompenzirala :--

Hvala vsem tistim za debato, seveda tudi Bojanu in Nani za organizacijo. Tisti jabučki Bojan so res pasali :wink:
Čestitke vsem :!:
Uporabniški avatar
 bernarda
Že včeraj sem rekla, da kaj dosti ne pišem in ne komentiram o svojih tekmovanjih in tekmah.....
Cilj, ki sem si ga zadala je bil dosežen :D in to je to :clap: (priti v cilj)

Čestitke vsem našim in ostalim tekačem in tekačicam za pretečena teka :clap: :clap: :clap: kar nekaj jih je pobralo uvrstitve po kategorijah jupiiiiiii :laola

Hvala vsem za dobro družbo :wink: ,lepo vas je bilo spet videti, objeti, :cmok: :laola Bojanu in Nani za trud in skrb :laola hvala mojima :driver: za prevoz.
Nazadnje spremenil bernarda, dne 21 Jan 2013, 11:35, skupaj popravljeno 1 krat.
 luks
Smo preveč hvalili vreme, ko smo parkirali in pol ure pred startom je bilo v avtobusu kot v zakulisju modne revije - hitro notri, sleci opremo, obleci novo in šibaj naprej.

Zame, ki sem bolj tekač za lastno veselje in se v dežju ne spravim ven, je bila tekma v takšnih pogojih nekaj novega. Moram reči, da me presenetljivo dež ni motil. Občutek med tekom sem imel, da le rahlo rosi in šele pri slačenju sem ugotovil, da tudi iz spodnjic teče, če jih ožameš. Kljub temu sem PB rahlo popravil.

O preostalem dnevu lahko le potrdim že napisano :clap:

Bojan, Nana :arrow: saj že vesta! :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA