Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

pajo napisal/-a:Bi pa bil poleg LJ maratona in marca v Tivoliju, maja teka trojk,avgusta v Zagorju in konec meseca še TF 10ka tole res edini teki kjer bom plačal štartnino.

Za tek trojk ni startnine. :wink:
Hamzo napisal/-a:Ali ima še kdo težave z dostopom in prijavo do spletne strani kraškega maratona? Sem se že v petek hotel prijavit in plačat po nižji ceni, pa nikakor ne odpre strani. Danes je spet enako... 35 evrov se mi zdi pa kar dosti (v primerjavi s 26) ...

Meni normalno dela. Poskusi stran odpret s kakšnim drugim brskalnikom, mogoče je problem v tem.
aerorose88 napisal/-a:Pozdravljeni, zanima me zahtevnost trase MKM v primerjavi z LM, je možno doseči boljši čas na MKM kot na LM ali obratno? hvala

Po moje boljši čas na LM. MKM ni ravno za rekorde. LP
Lp!

No ja, tudi meni je vseeno kakšna cifra je .... ker me na tej prireditvi iz že znanih razlogov ( nihče še ni razumno obrazložil zakaj tako visoka in "oderuška" startnina) ne bo.

Da je to tek s posebno noto zato, ker je prvi tek v sezoni pa se ne strinjam ker ni res.Jih je kar nekaj pred tem. Ne vem v kakšnem kontekstu je bilo to mišljeno. Mogoče prvi z tako "oderuško" startnino, to pa bo najbrž res.

Zanimivo pri tem je (in še na par takih tekih), da na njem množično sodelujejo taki, ki na veliko godrnjajo nad drago startnino (8-10 €) na običajnih tekih, tu na "šminkerskih" pa je vse dobro. Neke občutne kakovostne razlike pa dejansko ni.
Ne vem zakaj se mora kar nekaj vedno godrnjati, kaj smo slovenci res tako slovenski, da brez tega ne gre ! Pa saj zato so teki na več lokacijah, z različnimi štartninami, z različno ponudbo in tako si res lahko najde vsak po svojem okusu in zmožnosti, tekaški in finančni....pa dobro, naredite načrt in organizirajte v svojem kraju vsaj polmaraton, ki bo poceni, pa kjer bo vse štimalo, od hrane do daril v vrečkah, tisti, ki vam nikoli ni nič prav, pa pokažite, kako se to naredi ! Brez skrbi, prišli bomo in vas pohvalili, samo pokažite nam to uspešnico ! Pa lep tekaški pozdrav !
Jola napisal/-a:Ne vem zakaj se mora kar nekaj vedno godrnjati, ....

Jaz pa ne vidim v tem "godrnjanje", ampak le izražanje svojega mnenja, ki je pa pri ljudeh različno. In tudi za organizatorja vidim v tem le pozitivne stvari, saj prebere tudi kritične stvari in ne samo hvale. Kako bo pa naprej organiziral, je pa to čisto stvar organizatorja.

En lep pregovor pravi:
"Pravi prijatelj je tisti, ki ti zna povedati to kar misli, pa naj si gre za hvalo ali kritiko" :D
Pozdravljeni!
Moje mnenje je tako, da so štartnine na večini tekaških prireditev (Sežana, Ljubljana, Radenci, Maribor...) znatno previsoke. Maksimalni znesek ne bi smel presegati 10 eur.
Tekači ne bi smeli zagovarjati organizatorjev z visokimi štartninami, vseeno kje je tekaška prireditev!!!
davidkopic napisal/-a:Pozdravljeni!
Moje mnenje je tako, da so štartnine na večini tekaških prireditev (Sežana, Ljubljana, Radenci, Maribor...) znatno previsoke. Maksimalni znesek ne bi smel presegati 10 eur.
Tekači ne bi smeli zagovarjati organizatorjev z visokimi štartninami, vseeno kje je tekaška prireditev!!!

Zakaj že? A pa ti misliš, da ti kar pripada udeležba na prireditvi, ker pač laufaš?

Nič ti ne preprečuje, da ne bi odlaufal po progi malega kraškega maratona popoldne po službi zastonj.

In nihče ti ne preprečuje, da ne organiziraš podobne prireditve, ki bo stala samo 10€. Jaz ti lahko že sedaj potrdim svojo udeležbo.

In ne boš verjel, potrošniki imamo eno odlično orožje proti previsokim cenam. Ne kupiš.

Ne vidim nobenega razloga, da bi katerikoli organizator zmanjševal cene prireditev, če je npr. udeležba na LJM vsako leto rekordna. Zaradi mene lahko dajo ceno 100€. Pač ne bom šel. Big deal.

Pa še disclaimer: v Sežano me ne bo.
alpek napisal/-a:
davidkopic napisal/-a:Pozdravljeni!

Zakaj že? A pa ti misliš, da ti kar pripada udeležba na prireditvi, ker pač laufaš?

Nič ti ne preprečuje, da ne bi odlaufal po progi malega kraškega maratona popoldne po službi zastonj.

In nihče ti ne preprečuje, da ne organiziraš podobne prireditve, ki bo stala samo 10€. Jaz ti lahko že sedaj potrdim svojo udeležbo.

In ne boš verjel, potrošniki imamo eno odlično orožje proti previsokim cenam. Ne kupiš.

Ne vidim nobenega razloga, da bi katerikoli organizator zmanjševal cene prireditev, če je npr. udeležba na LJM vsako leto rekordna. Zaradi mene lahko dajo ceno 100€. Pač ne bom šel. Big deal.

Pa še disclaimer: v Sežano me ne bo.

Spoštujem tvoje mnenje, moje je pač takšno, da se izkorišča popularnost teka!
Kako lahko stane štartnina za 2 uri več kot zasluži delavec v 8 urah šihta???
ROSI64 napisal/-a:En lep pregovor pravi:
"Pravi prijatelj je tisti, ki ti zna povedati to kar misli, pa naj si gre za hvalo ali kritiko" :D

točno tako :laola

Saj vem.....tudi če se prijaviš v tujini plačah prijavnino v naprej.....ampak ...hallooo :mrgreen: imam občutek, da tekači počasi kreditiramo tekaške prireditve :!: :!: :!: ..., cena teh v naprej plačanih tekem ......... :?: :?:
So teki, kjer je štartnina bistveno nižja.....bomo pa tam tekmovali :clap:
Lep zimski pozdrav

Zakaj eni vedno komplicirate zaradi zneska štartnine. Če ti je pač predrago ne greš na tekmo in pika, pa tud ne komentiraš vsevprek kako in kaj ter zakaj in takoj kritizirat! Na Kraškem maratonu je pač štartnina tolika, v Gorici spet druga in tako naprej od Dunaja, Berlina, Rima, Adergasa, Stražišča do Besnice :D

A je kje predpisano kolika mora biti štartnina in kaj moraš za to dobiti? Ne, organizator se pač odloči za višino štartnine in to je to. Je cena kave povsod enaka? V meni prijetnem baru jo pijem za 1,1 EUR, v Milanu pa sem za isto vrsto kave odštel 8 EUR. Naročil, plačal, se lepo imel...

Pa fajn tekajte
Pozdravljeni na forumu.
Če se lahko govori o dobrih stvareh, se lahko tudi o slabih.
Forum je za vse. Dobro in slabo.

Organizator bo zdaj v svoj bran najbrž spisal en kup organizacijskih stroškov. (hrana, pijača, nagrade, reklame, zaprtje ceste, redarji...)
Po tekmi pa se bo javno zahvalil vsem sponzorjem za podarjeno hrano in pijačo, za vse nagrade in vsem prostovoljcem za opravljene volenterske ure.

Kdo zdaj tu pije, kdo plača?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA