tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Kdaj bi vam tanarbolj pasalu?

02.01.2005
Brez glasov
0%
16.01.2005
10
48%
23.01.2005
4
19%
30.01.2005
2
10%
09.01.2005
5
24%
Uporabniški avatar
 simi
Pridem, tokrat ne celega, kje bom štartala pa še ne vem. Se vidimo!
Uporabniški avatar
 Bor
zaenkrat nas je 25!.....
Uporabniški avatar
 nada
No, neki tud' na našem konc razmišljamo... mogoče nas bo pa 28 :wink:
Uporabniški avatar
 wuxscho
Skrajni cas, da od prebiranja foruma naredim korak naprej in se vam pridruzim. :oops: Sel bi pa na ta kratko razdaljo (Fuzine-Koseze).

P.S.: Ce kdo rabi prevoz (3 osebe na tesno; 2 neudobno; 1 komot :D), lahko peljem s Kosez v Fuzine.
 Nataša
to je ful lepo, da se nam boš pridružil, ampak kako zavraga se pa prebere tale tvoj vzdevek in kaj pomeni??? :lol: :wink:

FIRBEC PRESS
Uporabniški avatar
 wuxscho
Nataša napisal/-a:...kako zavraga se pa prebere tale tvoj vzdevek in kaj pomeni?

Prebere se vukščo :oops:, deformacija mojega pravega imena (Luka) pa je potekala leta in leta :D.

Luka :arrow: Lux :arrow: Wux :arrow: Wuxscho (plod domislije mojega makedonskega prijatelja :roll: :D)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vukščo to bi or not to bi, ti samo se nadričaj do grajskih Fužin pol pa gasa na AnaLizo.Ker ona bo vesela, če jih bo več jo oblegalo :oops: :wink: :lol: .
AnaLiza rabi množino.Sam sedaj premišljujem, če nas bo resnično toliko.Pol na bo treba rezervirati cel lokal ne samo en ubogi kotiček.
In glede na to da smo že tolikokrat tam secirali in analizirali, valjda nam pripada kak popust na količino ljudi, ki jih bo v lokalu GORENJSKA PRESS :wink: :lol:
Kaj če bi prišli tudi iz Savinjskega konca, Mariborskega, Primorske, Notranjske, Dolenjske.Dijo mijo pol bo pa izgledalo, kot da organiziramo en fenomenalni tek.
Na marsikaterem teku nas ni toliko kot nas bo na tem slovitem teku po PST-ju.
Čimveč nas bo temboljpestra bo analiza.
ČAO!
Uporabniški avatar
 runner
Prebere se vukščo , deformacija mojega pravega imena (Luka) pa je potekala leta in leta.
Luka -> Lux -> Wux -> Wuxscho (plod domislije mojega makedonskega prijatelja)

pa to je

VUČKO ! (Olimpijada '84)

Slika
Uporabniški avatar
 klaudi
Tole je pa res duhovito za branje. So postala dogovarjanja za teke skoraj tako zabavna kot tek sam. Jaz lahko koga, ki bi avto pustil v Kosezah poberem, mi je spotoma.
 Ninocka
Za celoprogase z easy tempom: za Bezigradom imamo eno all-inclusive postojanko 5 m od PST (+20 stopnic gor) :hrana, postelja, pijača, TV... :D , če bo kdo rabil počitek... :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja ali je mogoče v tej zgradbi tudi masaža za onemogle tekače :wink: .Se bom probal narediti da bom onemogel pol me pa nesite gor pa zmasirat, pa s pahlačo ostale podrobnosti pa bom dorekel na samem krajud dogodka :laola :laola :-- :drink :hehe: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :rol: :cast1: no zdaj je pa dost se mi je zataknilo nimaš kej tak je to.
ČAO!
Uporabniški avatar
 SimON
Nataša napisal/-a:tale Simon je pa čist zagrizu v tek...

ne, ne Nataša, samo ob novem letu saj veš, nove obljube in načrti, pa si človek reče, dost lenobe, rad bi bil CALVO :D

za Stašo pa ne vem , če pride 8)

Pegaz, hvala za povzetek! Torej, kam zdej? :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
klaudi napisal/-a:.... Jaz lahko koga, ki bi avto pustil v Kosezah poberem, mi je spotoma.....

Klaudi :wink: , mene....mene.... Samo podrobno logistiko še dodelajva, pa bo.... :D

Čeprav, vidim te po očima, da te mika cel krog. :roll:
Uporabniški avatar
 pegaz
SimON napisal/-a:za Stašo pa ne vem , če pride 8)
Pegaz, hvala za povzetek! Torej, kam zdej? :roll:

(Ojoj boli glava i otiće...)
Staaašaaaa! SimON se je spet zmedel!!! :roll: :P :P

Ja za nosom, ne? Do Fužinskega gradu! Kapiš?
(dis is geting nouver fast...)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 pegaz
Torej, če dovolite, naredimo spisek, kdo pride in kdo pelje relacijo Koseze-Fužine. Posebej so označeni tisti, ki tečejo celoten PST. Predvidevam, da bomo vsi polovičkarji tekli od Fužin do Kosez.

1. Bajsi (da Boss) (navijač)
2. Ninočka (35)
3. Vidkul
4. Ben
5. MatjazV (35)
6. Ero, Pia (35)
8. MajdaPR
9. Janika
10. Nta
11. Tomaz ny (25?)
12. Pegaz
13. Pementos (35)
14. Vlajko
15. Bor (navijač)
16. Mihaperme (35)
17. MihaPR (35)
18. Marathon (35)
19. Klaudi
20. LojzeP
21. Matjaz (35)
22. SimON
23. Simi
24. Nada
25. Matjaž P
26. Sprinter400
27. Gorazd (35)
28. Tini (35)
29. Davor
30. Bigfrik (35)
31. 5rca (+ Taša, Tajo) (?, lasten prevoz)
34. Martin (?)
35. Manika
36. Karmen
37. Dule
38. Dragons (35)
39. Gaga
40. Matevž (35)
41. Pantha Rei
42. Priseljenka
43. Rainbow
44. Aleš (35)
45. Mare

Zbor: 16.1., 8:45, Fužinski grad

Kot vse kaže, nas je dolgoprogašev 17, kratkoprogašev pa 27+. Za prevoz Koseze-Fužine po teku torej rabimo 6 avtov.
Prostovoljci, ki bi pustili avte pri Kosezah, so trenutno:
1. Pegaz
2. Klaudi
3. Nta
4. LojzeP

5. Vlajko: pride na zborno mesto v Koseze, pobere voznike, ki bomo pustili avte tam, in nas odpeljeta v Fužine.
6. MirkoPR: pride po teku v Koseze po tekače, pelje v Fužine.
V Kosezah se zberemo ob 8:15. Zborno mesto: parkirišče pred Mercatorjem. Prihod pred Fužinski grad: 8.45.

Analiza: Balinček, od 11.00 naprej, rezervirana soba za Tekaški forum.

To je to. Če ma kdo kako posebno željo ali hudo stisko (recimo, če se ni pofočkal in rabi prevoz, če mu je mačka zlezla na drevo al pa če ne zna skuhat špagetov), naj me pokliče. Drugač pa se vidmo!
Lep let, Pegaz :)
Nazadnje spremenil pegaz, dne 15 Jan 2005, 22:19, skupaj popravljeno 13 krat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA