Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

janez.ferlic napisal/-a:Kaj zdej tukej moraliziraš s trendom v družbi in delaš zmešnjavo. Tec kjer ti paše, plačej tko kot morajo/moramo vsi pa je.

Fajn trenirajte za Kraški mali maraton, ki je lep in dobro organiziran. Odlično sem ga odtekel v letih 2002, 2006, 2009, 2010 in 2012. Letos pridem spodbujat in navijat (teden prej tečem Rim maraton), pa dobro bom jedel in pil v gostilnah in lokalih Sežane, da še mal lokalnim gostincem pustim in spodbujam primorski turizem. Sem pač nacionalpatriot.

Športni pozdrav

Jaz da moraliziram? Oh, ja ... No comment. :roll:
Bi pa jaz tudi kaj pojedla v Sežani, ampak glede na izkušnje iz preteklih let je gostinska ponudba slaba.
Patriotizem gor ali dol.
Tu se strinjam z milkom.
Meni je Kraški maraton všeč, mi je tudi super okolje za tečt in sem se prijavil tudi letos, se pa strinjam, da bi lahko bilo ceneje. Še posebej glede na to, da se je letos spet dvignila štartnina (mislim da za 2€?). Pri štartninah je pač tako, da so faktor pri odločanju za prijavo - če je sprejemljiva glede na nek povprečni standard v družbi, se tega ne omenja; če je malo previsoka, se začne godrnjanje - ki samo po sebi ni zgolj slaba stvar, ampak opozorilo, feedback drugemu. Če gre stvar še višje - potem se zna zgodit, da se človek več ne prijavi :)

Ta kritika oz. pritoževanje tako mene niti ne moti.

Kar se tiče recimo drugih prireditev, recimo LM, je tam še višja cena in glede na organizacijo letos - kjer grelci v slačilnicah niso delali in z zmešnjavo pri oddajanju garderobe - se ti potem vse zdi malo tako-tako. Po drugi strani pa LM vseeno omogoča vrnitev plačila prijave tudi na dan prireditve (sem preveril), kar je pri drugih maratonih redko (spomnimo se npr. zmešnjave pri NYC lani)

Bolj me motijo recimo kaki komentarji (saj se trudim, da jih ne berem, ker res nima smisla, ampak včasih pa vseeno pogledam :)), na katerem od množičnih medijev, ko so novice glede maratonov in gredo v smislu: "Ja, bedaki, plačujejo zato, da tečejo, jaz rajhe tečem v naravi in imam mir, pa še nič me ne stane"; "Ja bedaki, gredo samo zato, da se kažejo ..." itd. Tam gre pa preprosto za neumne izjave, ki jih človek izreče, ker ne razmišlja o tem, kaj govori, bodisi jih izreče, ker itak sovraži vse okoli sebe. :roll:
Kaj pa Nočna 10-ka, 25 oz.35 € ? Se vam zdi tu prava cena ?
Peš na Pohorje - ne zmorem take dirke, na Sladkih 6 je prej vse zasedeno,v Izlake pa v Ormož pa vsekakor pridem, pa na MKM tudi ! Lep vikend vsem !
Jaz z štartnino na Nočni 10ki nimama nobenega problema, ker jo VItezi organizirajo kot se spodobi. Ko sem na 1. nočni 10ki padla čez korenine (in potem še skoraj v jezero) in sem to napisala na TF, je bil naslednje leto tisti del proge osveteljen z žarometi. Očitno so prisluhnili in komentarje vzeli dobronamerno :wink:
Nočna 10ka je super - morda celo najbolje od vseh večjih slovenskih tekov - organiziran tek. Vsekakor tek, na katerem se tekači počutimo maksimalno dobrodošli. In zato štartnina ni predraga. Se pa seveda sama tudi v Sežani počutim skrajno OK in tudi čez organizacijo nimam nobenih pripomb, zato tudi nad štartnino nikoli ne jamram - prej obratno. Skratka, za prijetne teke sem tja do 30 eur (za cca. 10 km) brez problema pripravljena odšteti. Vsako leto spet :lol: .

Moj čas,pol mraton
in osvežilni napitek v Vinjeta pub-u,Kosovelova 5a,v prijetni in lepi družbi :D
Še to,lahko bi šli z busom,če je slučajno kaj zanimanja,poceni in komot,sproščeno.
OBVESTILO

PRIJAVA NA 13. MALI KRAŠKI MARATON 2013 JE ZAKLJUČENA!
Število prijav je omejeno na 3000 plačanih prijav.

Vse možnosti so, da drugo leto še podražijo prijave, saj je povpraševanje večje od ponudbe :lol: :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA