Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
Tekaško 2013... http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... -2013.html
Nekaj pa vendarle načrtujem: vsak mesec vsaj eno turo min. 4 ure...pa to ni nič novega, to sem prakticiral že letos...Za tiste reeeeeeeeeees dolge (12ur in več) pa trenutno ni želje, se hitro prelevijo v agonijo in vprašanje: ali še ne bo konec?

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Klasika: nočna Hujska, 45 minutni krog z 250 m višincev :juhuhu: ...ravnokar nazaj!
Bi vpisal v temo: kako pa smo danes tekli?, pa tale moj krog po nekaterih kriterijih sploh ni tek :mrgreen: ; ali pa v temo: kako pa smo danes trenirali?, pa mi nekako ne gre, da bi kot rekreativec treniral...to počnejo "pravi športniki"... :?

LP
"Enkrat mesečno vsaj eno tako, 4 ure ali več...:
naslednja naj bi izgledala takole : Začetek na igrišču Rovn (Selca), vzpon na Miklavža- spust v Dolenjo vas- Ševlje- vzpon na Mohorja- Sv. Jedert- Dražgoše- Prtovč- Železniki- Rovn (pizza). Dovolj dolga z veliko možnostmi skrajševanja (predčasnega zaključka) ali podaljševanja, po želji in sprotnem odločanju. Večinoma steze in poti, asfalta cca. 5 km...Najvišja točka (če grem celo) na Prtovču (dobrih 1000m), zato je za pozimi idealna, ker se izognem "pravim" zimskim gorskim razmeram."

Konec tedna obetajo sicer malce hladno, a lepo vreme. Morda, s štartom ob 8 uri :roll: ... :juhuhu:

LP
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:Klasika: nočna Hujska, 45 minutni krog z 250 m višincev :juhuhu:

Danes novega nič, prav sedaj sem se vrnil s ponavljanja starega, le 45 sem zreduciral na 40 :P .

vencelj napisal/-a: Začetek na igrišču Rovn (Selca), vzpon na Miklavža- spust v Dolenjo vas- Ševlje- vzpon na Mohorja- Sv. Jedert- Dražgoše- Prtovč- Železniki- Rovn (pizza). Dovolj dolga z veliko možnostmi skrajševanja (predčasnega zaključka) ali podaljševanja, po želji in sprotnem odločanju. Večinoma steze in poti, asfalta cca. 5 km...Najvišja točka (če grem celo) na Prtovču (dobrih 1000m), zato je za pozimi idealna, ker se izognem "pravim" zimskim gorskim razmeram."

Nedelja ob 8.uri zjutraj... :lauf: ...če bi slučajno še kdo...

LP
 daca10
Mene tole zelo mika,samo :roll: nimam izkušenj z daljšimi turami :oops: tako, da še zbiram pogum.
Vencelj, če si pripravljen vzeti s seboj eno zagnano začetnico, se ti mogoče pridružim.
Se "bereva".
LP
Uporabniški avatar
 vencelj
Kot sem že napisal, štartati imam namen ob 8.uri zjutraj na igrišču Rovn v Selcih in niti ne pričakujem, da bo šel še kdo drug...no, če se še kdo pojavi, pač gremo skupaj, tempo prilagojen počasnejšemu.
Kot serm tudi že napisal, trasa je taka, da se jo da stalno prilagajati, podaljšuješ ali skrajšuješ, se na križiščih odločaš, kako in kam naprej, a mislim da bo v tem mrazu 4-5 ur čisto dovolj...bomo videli :roll:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a: a mislim da bo v tem mrazu 4-5 ur čisto dovolj...

...in čisto v skladu z zadnjič napisanim:
vencelj napisal/-a:Nekaj pa vendarle načrtujem: vsak mesec vsaj eno turo min. 4 ure...pa to ni nič novega, to sem prakticiral že letos...Za tiste reeeeeeeeeees dolge (12ur in več) pa trenutno ni želje, se hitro prelevijo v agonijo in vprašanje: ali še ne bo konec?
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a: štartati imam namen ob 8.uri zjutraj na igrišču Rovn v Selcih

Aja, še to: igrišče je cca 500 m iz Selc proti Železnikom, križišče, kjer desna stranska cesta zavije v Kališe, leva pa na igrišče (čez most).
Zdaj pa v Mižale...

Lp
 daca10
Super tura, zame prva in zagotovo ne zadnja! :laola
HVALA Venclju za vodenje in družbo :cast: , itak je legenda! :clap: :clap:
Se vidimo na naslednji :juhuhu: !
LP
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26